2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
374 te bir çıktı
Canım inşallah inşallah herşey yolunda gidecek Allah a emanet ol iyi haberlerini duymayı bekliyorum. İçini ferah tut 100000 de 1 de olsa o bir senin nasibinse bişey ifade etmiyor. Burda bir arkadaşın 10 1 miş sağlıkla almış bebeğini kucağına. Elinden geldiğince olumlu düşün inşallah testin sonucu güzel olacak

[Öncelikle nox, post: 41515571, member: 115019"]Kizlar, bebegim bugun cok hareketsiz. Biskuvi yedim ama tik yok. Nasil hareketlenmesini saglarim. Su siralar sikintili gunler geciriyorum ve bebegimde etkileniyordur eminim.. bu nedenle onemsiyorum. Bugun bulantilarda artti canim skildi[/QUOTE]

Öncelikle kafan doluysa boşaltmaya çalış sol tarafına uzan konuş minikle belki hareketlenir
Hoş bizim kide pek hareketlerini hissettirmiyor saolsun

Oncelukle

ben sütyen arıyordum ayshem, internette görüyorum istediğim modeli ama denemeden alamam tabii. dışarda da bulamadım aradığımı. sen hangi şehirdesin nerede buldun?

Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Allah yar ve yardımcın olsun derinsu, umarım sadece yersiz bir endişeden ibarettir bu yaşadığın. sonuç ne zmn belli olurmuş?

Allah yar ve yardımcın olsun derinsu, umarım sadece yersiz bir endişeden ibarettir bu yaşadığın. sonuç ne zmn belli olurmuş?

Bende gittim riskli gebelik uzmanına prof dr Mert kazandi izmirde benimde 2 ki testte hormonların degerini beğenmedi Dr um , ense kalınlığı 1,55 çıktı izmirde kemik olcumlerinyapildi ve prena test yapıldı benden kan aldılar eşimden tükürük aldılar 3 hafta sonra sonuclar çıkacak 15 Haziran'da yaptırdık bekliyoruM

Teşekkürler canım inş
İnşallah sonuçlar iyi çıkar dualarım seninle..doktorun haklı ne ile karsılasacsgını bilmen lazım,benim arkadasın ablası herseyin normal oldugunu düşünüyordu doğdugunda mozaik bir downlu dogdu..
Hamileliğin boyunca bunu düşğnerek geciremezsin hersey cok güzel cıkacak inşallah bunları hatırlamıcaksın bile,moralini yüksek tut bu süreçte bebişini de boşuna üzme

Ben gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..
Ben de 49 kiloyum
İlk 13 haftada hiç kilo almadım. (Bulantı ve kusmaktan) Fakat sanırım gazdan dolayı göbeğim çıktı. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Önceleri pantolonumun düğmeleri açık, üstünü kapatan gömlekle idare ediyordum. Sonra hamile pantolonları aldım.
Son 2 haftadır da 2 kilo almış gibiyim. Bol olan elbiselerimi giyiyorum. Yeni elbise de aldım.

kızlar dün akşam sorunlu bi dişim vardı kenarı kırıldı biraz kanadı doktora gitsem mi bilemedim bu durumda nasıl tedavi olur onuda bilmiyorum başına gelen varmı
Benim de dişlerimde ağrı vardı. Doktora sordum. İkinci 3 ayda(4-5-6) her türlü diş tedavisi yaptırabilirsin dedi. Hatta genel diş kontrolüne gitmemi önerdi. Sonra ağrılarım geçince gitmedim, ihmal ettim. Şimdi tatile çıkacağım. Tatil dönüşü genel kontrole gitmeyi düşünüyorum.

Günaydınlarrr kızlar benim bir sorunum var ben doymuyorum
Tek sorunun bu olsun.
Ben de çok sık acıkıyorum. Gece 12.00 de yiyip yatıyorum. Sonra 03.30-04.00 gibi açlıktan uyanıyorum, yine yiyorum. 06.30-07.00 gibi tekrar uyanıp yiyorum. 08.30-09.00 da tekrar, 11.00 de bir daha ve böyle devam ediyor. Ama ben çok yiyemiyorum. Az az sık sık uykudan bile uyanıp yiyorum.

Ben senin gibi yesem gece ve sabaha karşı sonumu düşünemiyorum doguma kadar zayıfta degilim kiloluda ama kg almaya elverisliyim dikkat ediyorum o yüzden keşke yiyip yiyip kg almasam oyle olanlara azcik sinir oluyorum

Bende artık hamile pantolonu giyiyorum cok rahatmis lcw tiril tiril buldum bitane tum yaz onu gidicem sanırım birde elbise ve tshirt aldım kışa kadar yeter sanırım onlar havalar soguyunca 1-2 uzun kollu alirim tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…