Hayırlı olsun canm bnde iple çekiyorumDoktor son kontrolde ikisi de erkek dedi
Cnm erken deilmi ben mi yanlış biliyorum acaba 20. Haftada yapılıo demislerdi de. Valla bende 29 oldum hala ağlamaklı oluyorum iğne olcagim zamannBana cuma günü gel dedi saglikocagindaki ebe 18.haftada olucam.İlkokulda hep bayilirdim aşı olunca hic sevmiyorum :)))
Canım inşallah inşallah herşey yolunda gidecek Allah a emanet ol iyi haberlerini duymayı bekliyorum. İçini ferah tut 100000 de 1 de olsa o bir senin nasibinse bişey ifade etmiyor. Burda bir arkadaşın 10 1 miş sağlıkla almış bebeğini kucağına. Elinden geldiğince olumlu düşün inşallah testin sonucu güzel olacak374 te bir çıktı
Yarın öğleden sonra yapılacak bir terslik olmazsa
Hamilelik, bütün hormonlarımızı alt üst ediyor. Aşırı hassas ve alıngan oluyoruz. Çok normal bir durum. Maalesef bunun bir çözümü yok.
Sadece bunun normal olduğunu bilmek, bu nedenle kendimizi telkin etmek gerekiyor. Bu sayede biraz rahatlarız. Bunu yaşayanın sadece kendimizin olmadığını bilmek, bütün hamilelerin aynı duygu durum değişikliklerini yaşadığını bilmek belki biraz daha rahat geçirmemizi sağlar. Ayrıca sevdiğin şeylerle uğraşmak, zevk aldığın uğraşlarla ilgilenmek bu durumu biraz daha azaltır.
Bol neşeli, eğlenceli, keyif dolu hamilelikler...
[;QUOTE]
ACiklaman icin cok tesekkur ederim oyle duusnuyorum ama etrafimdakiler oyle duaunmedigi icin beni farkli anliyor maalesef bu yazdigini kopyalayip esime gondereyim
ben sütyen arıyordum ayshem, internette görüyorum istediğim modeli ama denemeden alamam tabii. dışarda da bulamadım aradığımı. sen hangi şehirdesin nerede buldun?günaydın hanımlaaaaar
bende öğrenemedim hala haftaya öğrenirim inşallah
bu arada sütyen arayışında olan arkadaşlar vardı haftasonu bi sütyen aldım ve bayağı memnun kaldım resmen sırt ağrılarım geçti :) omuz askıları geniş ve üç kopçalı arkası cup ı da desteksiz ama süngerli göğüs ucu belli olmuyor ve çok güzel sarıyor uykuda bile göğüs oraya buraya oynamıyor.
Yarin doktora sorayim canm 20.haftami kesin olarak diye haber veririm.Ah igneler ahCnm erken deilmi ben mi yanlış biliyorum acaba 20. Haftada yapılıo demislerdi de. Valla bende 29 oldum hala ağlamaklı oluyorum iğne olcagim zamann
Gecmis olsun canm icini ferah tut Allahin izniyle bu mubarek gunlerde bol bol dua edelim bebislerimiz saglikli dunyaya gelir insallah.Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Allah yar ve yardımcın olsun derinsu, umarım sadece yersiz bir endişeden ibarettir bu yaşadığın. sonuç ne zmn belli olurmuş?Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Canım ya amniyosentez yerine kanda bakıyorlar şimdi arastirsanda onda baktirsan amniyosentez çok riskli Allah korusunAmniyosenteze gircem korkuyorum valla
Allah yar ve yardımcın olsun derinsu, umarım sadece yersiz bir endişeden ibarettir bu yaşadığın. sonuç ne zmn belli olurmuş?
İnşallah sonuçlar iyi çıkar dualarım seninle..doktorun haklı ne ile karsılasacsgını bilmen lazım,benim arkadasın ablası herseyin normal oldugunu düşünüyordu doğdugunda mozaik bir downlu dogdu..Teşekkürler canım inş
Ben de 49 kiloyumBen gibi 49 kg olan anne adayı var mi :-( hiç karnim çıkmadı dümdüz diyebilirim..
Benim de dişlerimde ağrı vardı. Doktora sordum. İkinci 3 ayda(4-5-6) her türlü diş tedavisi yaptırabilirsin dedi. Hatta genel diş kontrolüne gitmemi önerdi. Sonra ağrılarım geçince gitmedim, ihmal ettim. Şimdi tatile çıkacağım. Tatil dönüşü genel kontrole gitmeyi düşünüyorum.kızlar dün akşam sorunlu bi dişim vardı kenarı kırıldı biraz kanadı doktora gitsem mi bilemedim bu durumda nasıl tedavi olur onuda bilmiyorum başına gelen varmı
Tek sorunun bu olsun.Günaydınlarrrkızlar benim bir sorunum var ben doymuyorum
merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba
Ben senin gibi yesem gece ve sabaha karşı sonumu düşünemiyorum doguma kadarTek sorunun bu olsun.
Ben de çok sık acıkıyorum. Gece 12.00 de yiyip yatıyorum. Sonra 03.30-04.00 gibi açlıktan uyanıyorum, yine yiyorum. 06.30-07.00 gibi tekrar uyanıp yiyorum. 08.30-09.00 da tekrar, 11.00 de bir daha ve böyle devam ediyor. Ama ben çok yiyemiyorum. Az az sık sık uykudan bile uyanıp yiyorum.
Bende artık hamile pantolonu giyiyorum cok rahatmis lcw tiril tiril buldum bitane tum yaz onu gidicem sanırımBen de 49 kiloyum
İlk 13 haftada hiç kilo almadım. (Bulantı ve kusmaktan) Fakat sanırım gazdan dolayı göbeğim çıktı.Hiçbir kıyafetim olmuyor. Önceleri pantolonumun düğmeleri açık, üstünü kapatan gömlekle idare ediyordum. Sonra hamile pantolonları aldım.
Son 2 haftadır da 2 kilo almış gibiyim.Bol olan elbiselerimi giyiyorum. Yeni elbise de aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?