2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende cevre muh. Ama işe ara verdim. Doktor çok yoruluyorum dinlenmem lazım diye rapor yazayım dedi. Bende bıraktım bi sureligine

En guzelını yapmıssın canım ya, ben zaten ıs yerımı pek sewmıyordum hamıle old.mu öğrendıkten sonra hıc gelmek ıstemıyorum :) Ama dogumdan sonra baya bı calısmayı dusunmuyorum, bebek en az 8 ayını doldurana kadar o yuzden 37. haftaya kadar calısıp bıraz para bırıktıreyım bebısıme :) Sen ne zaman tekrar ıse donmeyı planlıyorsun pekı?

merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba

Dörtlü hangı haftada yapılıypr kı canım. Burdan arkadaslar 16. haftada daha 3lüyü yaptrdılar. Canım okuduğum kadarıyla ikili testın sonucları gayet ıyı cıkmıs Hiç sıkma kendını, Allahın ıznıyle kötü bişey cıkmayacaktr.

Son düzenleme:

:) azimliyim başarıcam diyorsun yani :)) Hadı bakalım tatlım İnş öğrenırsın :)

Evet canm pimpirikli ben hamile kaldığımı ogreneli beri sola dönüp yatiyorum :)) Duz yatinca daha cok hissediyorum yemek yedigimde kipirdamalar baslio kıtlıktan cikmis gbi yedgm icin heralde

:) Sen cok yıyınce ıcerde cocuga az yer kalıyo O da bişeyleri itikleye itikleye kendıne yer acıyo demek kı :)

Günaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeye çalış. Kendi doktorunu arayıp durumunu anlattın mı peki?

Kendı doktorunla gorusebıldın mı canım?

Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?

Anladım canım. Doktorun seni takip ettiği için daha iyi yardımcı olabilir diye onu yazmıştım. Eğer imkanın varsa başka bir doktora daha görün istersen.

Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?

Canım gecmıs olsun Düşük tehlıken varsa bol bol dınlenmelısın bıldıgım kadarıyla İstanbuldaydın dı mı? Burdan bı duyuru yap, sana yakın yerde doktora gıden dıger arkadaslar sana tavsıye versınler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…