Canımmm öncelikle geçmiş olsun inş bi sorun yoktur içini ferah tut her zaman doğru sonuç veremiyor bu testler inş amniyosentez güzel çıkacak. Rabbim şu mübarek günlerde dualarini kabul etsinTeşekkürler canım inş
Bende cevre muh. Ama işe ara verdim. Doktor çok yoruluyorum dinlenmem lazım diye rapor yazayım dedi. Bende bıraktım bi sureligine
Benimki de banu alkan gibi poz vermişti
merhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba
Dolaşır 1 saat kahvaltı yapar gezer geri giderim zıplatana kadar ordayım bu seferGeçen sefer de çk hareketliydi ama önünü döndüğünde bacakları kaldırdı bi de doktor ztn belli olmaz diyip kestirip Atnca 12. Haftamda göremedik. Ama ztn görenlerin de bir kısmı değişmiş bn çok umutluyum bu sefer
Evet canm pimpirikli ben hamile kaldığımı ogreneli beri sola dönüp yatiyorum :)) Duz yatinca daha cok hissediyorum yemek yedigimde kipirdamalar baslio kıtlıktan cikmis gbi yedgm icin heralde
Kzlar aşırı şekilde mide krampi yasiyorum neden acaba gazdan olabilir mi
Kramp girince dayanılacak gibi degil
Patatese ihtiyacı var mıdır bılemıyorum ama bebek patates olarak doğacak dıe korkuyorum walla Dusunsene doktor elınde bı patatesle gelıp "buyrun bebegınız" dıyormus :)) Tövbe tövbe Allahım :)
Günaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeye çalış. Kendi doktorunu arayıp durumunu anlattın mı peki?
Günaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
yok canım patates olmaz merak etme. :)
Kizlar bakın bakalım bizim ikili testimiz anca çıktı Eki Görüntüle 1564625
Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?
Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?
Allahın mucızesı bu hamılelık olayı hanı ınanmayanlar varya bı bebegın olusumunu ızletmek lazım onlara
Benimki de banu alkan gibi poz vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?