2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anladım canım. Doktorun seni takip ettiği için daha iyi yardımcı olabilir diye onu yazmıştım. Eğer imkanın varsa başka bir doktora daha görün istersen.

ea1986
Ben de keseyi gördükten sonra tahlilleri yaptırmak için devlet hastanesine gitmiştim. Oradaki doktora şu kadar haftalık hamileyim ve şu tahlilleri yaptırmak istiyorum demiştim. Ultrason odasına geç bir bakalım demişti. İlk dediği cümle "Kese var ama boş gebelik olabilir." oldu. Kan beynime sıçradı derler ya aynen öyle oldum. Kusura bakmasın doktorlar ama bazıları nasıl böyle anlayamıyorum. O yüzden meltemcivil in dediği gibi canım sana yakın diğer arkadaşların önerebileceği bir doktor varsa daha iyi olur. Güvenebileceğin bir doktor bulmak çok önemli bence.

geçmiş olsun canım ... kendi doktoruna da gözük..

Dediğin gibi canım, özellikle devlet hastanesindekiler olmak üzere (özeldekiler de yapmıyor değıl) cok salakca yorumlar yapıyorlar. Cok guvenmemek lazım. Lisede bobrek hastalıgım sebebıyle dahılıyecı bı salak doktora gtmıstım. Senın cocugun olmaz gıbı kendısıyle hıc alakası olmayan bı yorum yapmıstı. Yanı pek guvenme onlara, sen ıyı bı kadın doğumcu bul ona muayene ol canım ea1986 .

aynısını bana dedi devlet hastanesinde... kan değerlerine göre artış yok gebelik haftana göre kan değerin düşük dedi. dış gebelik olabilir ertesi gün gel tekrar dedi..eşimle gittik sabah'ın 6 sında ben ağla ağla..eşime en son doktorun odasına girerken karnımda ki sertlik gitti dedim..O da ağlaya ağlaya annemi babamı aramış.. Doktor kese gözüküyor bebek yok dedi..Alttan muayene etti..kalp atışını duydu.. bi çıktım dışarı annem babam kapıda. dedim sorun yok.. Eşim hemen adak adadı. Doğsun kısmetse gerçekleştiricez. MEĞERSEM GEÇ DÖLLENME OLMUŞ..DEDİM ZATEN SON ADET TARİHİ 5 MART AMA BEN 5 MARTTA BU BEBEĞİ YAPMADIM.ONA GÖRE HESAPLAMANIZ YANLIŞ DİYE.. SONRA DEDİĞİME GELDİ.

Canım geçen hafta aynı şekilde sancıyla acile gittim. İdrar tahlili verdim ve idrarda az da olsa kan çıktı. De kum dökebileceğimi söyledi. O da aşırı kasık sancısı yaparmış. Haberin olsun. Düşük tehlikesi 20. Haftaya kadar olabilir ama dr ultrasonla bunu anlayabilir. sancıların daha sonra geçtiyse muhtemelen sen de kum döküyordun.

Çok geçmiş olsun canım. Eğer alt karın ağrısı gibiyse nette bir yerde okumuştum. 15-16. haftalarda ağrı olması normalmiş. Sen yine de dikkat et kendine, arkadaşların dediği gibi iyi bir dr bulmaya çalış.
Çok geçmiş olsun. Ben de senede 1-2 kere kum dökerim, aklım çıkıyor hamilelikte de olacak diye.

Bazı doktorlarda var malesef. Allah kimseyi onlarla karşılaştırmasın.

Çok teşekkür ederim. Benim de ilk defa başıma geldi. Bol su içmek bunun çözümü. Benim suyla pek aram yoktu, sanırım ondan.

Geçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir.

Ben de 1 kere döktüm. Ağrısından dolayı gece uykumdan uyandığımı hatırlıyorum. Sen de elinden geldiğince düşünmemeye çalış canım inşallah hamilelik döneminde olmaz.

meraba kızlar,dün geceden beri boğazım çok ağrıyo. şişmiş sanırsam tüm gece uyuyamadım ağrıdan. geçmezse nolacak,ilaç falan da alamıyoruz demi bu dönemde?

Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?
geçmiş olsun canim bence de düzenli gidecegin bir dr bul. sonradan hasta dr diyalogu iyi kurulamiyor gec haftalarda bazen.

Günaydın kizlar
Dün havuza girdim , haftada 4 gun yüzme dersine yazıldım 1 aylığına ,aldım kitabımı suyumu rahatladım su inanılmaz rahatlatıcı zaten balık burcunun :) , sabah da yarım saatlik deniz kıyısında yürüyüş yapıyorum . Dün diyetisyene sordum gebelikte beslenme nasil olmalı diye gunluk 1500 kalori yeterli senin icin dedi .Ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi . Emzirme döneminde kesinlikle diyet vermiyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…