geçmiş olsun umarım hemen sağlığınıza kavuşursunuzGünaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
benim bobreklerde de 5 tane tas var yillardir agrimiyorlar ama heran bekliyorum.dun az agri girdi soluma gecti cok sukur.hamile kalmadan urologa gidip sordum bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir dedi.Allah yardimcimiz olsunGeçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir.
Ben de 1 kere döktüm. Ağrısından dolayı gece uykumdan uyandığımı hatırlıyorum. Sen de elinden geldiğince düşünmemeye çalış canım inşallah hamilelik döneminde olmaz.
ben tatlıdan tiksinmedim ama ekşiye daha çok meyilliyim inş değişmez benimkide kızım geliyodurben kızıma hamıleyken et ve eksı yıyodum tatlıdan tiksınmıstım
nasıl iyi çıkmadı canım risk mi yüksek çıktımerhaba hamiş arkadaşlarım bizim dörtlü testimiz iyi çıkmadı amniyosentez yaptırcam galiba
Hayr cnm çünkü daha kendime adam akıllı doktor ayarlsyamadimKendı doktorunla gorusebıldın mı canım?
ben tatlıdan tiksinmedim ama ekşiye daha çok meyilliyim inş değişmez benimkide kızım geliyodur
inş iyi çıkar canım sonuçların için rahat eder madem yaptırcaksın arayı açmamakla iyi yapmışsın kafana takıp kendini üzmektense yaptır kafan rahat etsinRiskli gebelik uzmanı canım bol bol dua edin nolur valla korkuyorum
kisalma.nebdemek kuzum ?sabahin köründe kalktim bekledim uykum kaçtı 25 haftalik bebegimi 27 haziranda kaybettim ondan huzursuzluk sanirim. bir de baski hissim var kisalma mi oldu yarini bekliyorum
cok tesekkur ederim.cnmÇok sevindim içine sinen bi doktor bulmana canım :) Tekrardan hayrlı olsun :)
Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Evet cnm bende öyle dusunuyorumAnladım canım. Doktorun seni takip ettiği için daha iyi yardımcı olabilir diye onu yazmıştım. Eğer imkanın varsa başka bir doktora daha görün istersen.
erdem hastanesine git bnce ya avicenna dan falan iyidir çok geçmiş olsun bu aradaHayr cnm çünkü daha kendime adam akıllı doktor ayarlsyamadim
canım o iyidir içini ferah tut ben daha hiç hissetmedim ama içinin rahatlaması için en kısa zamanda sana bi sinyal verir inşKizlar, bebegim bugun cok hareketsiz. Biskuvi yedim ama tik yok. Nasil hareketlenmesini saglarim. Su siralar sikintili gunler geciriyorum ve bebegimde etkileniyordur eminim.. bu nedenle onemsiyorum. Bugun bulantilarda artti canim skildi
ea1986
Ben de keseyi gördükten sonra tahlilleri yaptırmak için devlet hastanesine gitmiştim. Oradaki doktora şu kadar haftalık hamileyim ve şu tahlilleri yaptırmak istiyorum demiştim. Ultrason odasına geç bir bakalım demişti. İlk dediği cümle "Kese var ama boş gebelik olabilir." oldu. Kan beynime sıçradı derler ya aynen öyle oldum. Kusura bakmasın doktorlar ama bazıları nasıl böyle anlayamıyorum. O yüzden @meltemcivil in dediği gibi canım sana yakın diğer arkadaşların önerebileceği bir doktor varsa daha iyi olur. Güvenebileceğin bir doktor bulmak çok önemli bence.
Günaydın kizlar
Dün havuza girdim , haftada 4 gun yüzme dersine yazıldım 1 aylığına ,aldım kitabımı suyumu rahatladım su inanılmaz rahatlatıcı zaten balık burcunun :) , sabah da yarım saatlik deniz kıyısında yürüyüş yapıyorum . Dün diyetisyene sordum gebelikte beslenme nasil olmalı diye gunluk 1500 kalori yeterli senin icin dedi .Ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi . Emzirme döneminde kesinlikle diyet vermiyoruz dedi.
hamilelik te havuz yasak dedi.doktorum enfeksiyon kapma riski yuksek dedi bilgin olsunnkuzum.denize gir dedi bol bolGünaydın kizlar
Dün havuza girdim , haftada 4 gun yüzme dersine yazıldım 1 aylığına ,aldım kitabımı suyumu rahatladım su inanılmaz rahatlatıcı zaten balık burcunun :) , sabah da yarım saatlik deniz kıyısında yürüyüş yapıyorum . Dün diyetisyene sordum gebelikte beslenme nasil olmalı diye gunluk 1500 kalori yeterli senin icin dedi .Ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi . Emzirme döneminde kesinlikle diyet vermiyoruz dedi.
cnm gecmis.olsunEvet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
benim bobreklerde de 5 tane tas var yillardir agrimiyorlar ama heran bekliyorum.dun az agri girdi soluma gecti cok sukur.hamile kalmadan urologa gidip sordum bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir dedi.Allah yardimcimiz olsun
Saol cnmgeçmiş olsun canım ... kendi doktoruna da gözük..
slmm herkese,
dün doktor kontrolüm vardı;
ikili test için kan verdim
bebeğe ultrasyonda baktık
pipi göremedim dedi ama kız da diyemem dedi
cinsiyetini öğrenemedik yani
kan hapı yazdı
artık bulantı ilacını bırakmalısın dedi yemek yemelisin
yumurta süt peynır yoğurt sebze
ama hala kusarken nasıl yicem bilemiyorum
çokzor geçecek diyor ama geçmiyor
bebeğimde ben aç olduğum için sanırım çok hareketli deildi
tek isteğim bulantıların son bulması ha birde ağzımın tadını geri istiyorum
Canım geçen hafta aynı şekilde sancıyla acile gittim. İdrar tahlili verdim ve idrarda az da olsa kan çıktı. De kum dökebileceğimi söyledi. O da aşırı kasık sancısı yaparmış. Haberin olsun. Düşük tehlikesi 20. Haftaya kadar olabilir ama dr ultrasonla bunu anlayabilir. sancıların daha sonra geçtiyse muhtemelen sen de kum döküyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?