2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
geçmiş olsun umarım hemen sağlığınıza kavuşursunuz

benim bobreklerde de 5 tane tas var yillardir agrimiyorlar ama heran bekliyorum.dun az agri girdi soluma gecti cok sukur.hamile kalmadan urologa gidip sordum bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir dedi.Allah yardimcimiz olsun

slmm herkese,

dün doktor kontrolüm vardı;
ikili test için kan verdim
bebeğe ultrasyonda baktık
pipi göremedim dedi ama kız da diyemem dedi
cinsiyetini öğrenemedik yani
kan hapı yazdı
artık bulantı ilacını bırakmalısın dedi yemek yemelisin
yumurta süt peynır yoğurt sebze
ama hala kusarken nasıl yicem bilemiyorum
çokzor geçecek diyor ama geçmiyor
bebeğimde ben aç olduğum için sanırım çok hareketli deildi
tek isteğim bulantıların son bulması ha birde ağzımın tadını geri istiyorum

sabahin köründe kalktim bekledim uykum kaçtı 25 haftalik bebegimi 27 haziranda kaybettim ondan huzursuzluk sanirim. bir de baski hissim var kisalma mi oldu yarini bekliyorum
kisalma.nebdemek kuzum ?

Çok sevindim içine sinen bi doktor bulmana canım :) Tekrardan hayrlı olsun :)
cok tesekkur ederim.cnm

Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor

Kizlar, bebegim bugun cok hareketsiz. Biskuvi yedim ama tik yok. Nasil hareketlenmesini saglarim. Su siralar sikintili gunler geciriyorum ve bebegimde etkileniyordur eminim.. bu nedenle onemsiyorum. Bugun bulantilarda artti canim skildi
canım o iyidir içini ferah tut ben daha hiç hissetmedim ama içinin rahatlaması için en kısa zamanda sana bi sinyal verir inş

Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir

canım dikkat et ben ilk hamilelik ayımda havuza girdiğim için enfeksiyon kapmışım
1 haftahastanede yattım hamile oldugumuz için mikrobu almamız daha kolay oluyormusş

hamilelik te havuz yasak dedi.doktorum enfeksiyon kapma riski yuksek dedi bilgin olsunnkuzum.denize gir dedi bol bol

Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
cnm gecmis.olsun
Her doktorun.dedigine bakma
O saatte onu rahatsiz ettin.diye soylemis.olanilir diye dusunuyorum
Kanama olmadigi.surece.sikinti yok unutma

benim bobreklerde de 5 tane tas var yillardir agrimiyorlar ama heran bekliyorum.dun az agri girdi soluma gecti cok sukur.hamile kalmadan urologa gidip sordum bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir dedi.Allah yardimcimiz olsun

İnşallah bir sıkıntı yaratmazlar canım. Benim böbreklerden birinde de vardı 3 sene önce mercimek kadar bir taş. Bende şu ana kadar bir sıkıntı yaratmadı şükür. İnşallah bundan sonra da bir sıkıntımız olmaz.

İnşallah kısa sürede geçer canım seninde bulantıların.

Benden tahlilde istemedi ki cnm keşke ısteseydi bakalım bi doktora daha gorunucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…