2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir

O kadar ağrı ile o saatte gezmeye gitmeyecektin herhalde hastaneye. Valla çok kızıyorum böyle saçma cümleler kuran doktorlara.

Saol cnm ya umarım ondan dolayıdır

Saol cnm. Dimi bende öyle dusunuyorum açıkçası annem de dioki normal bu ağrı süt icmediginden kalsiyum eksikliği karın ağrısı yapar dio şahsen annemin söyledikleri daha mantikli

O kadar ağrı ile o saatte gezmeye gitmeyecektin herhalde hastaneye. Valla çok kızıyorum böyle saçma cümleler kuran doktorlara.

Evet yaşlı kadın doktordu düşük tehlikesi diyince eşime baktım dioki doktor hiç eşine bakma doğru söylüyorum ben. :) inanmak istemiyorum ona cnm zaten başka doktorada gidicem

G
geçmiş olsun cnm dikkat et ( Allah seni de beebğini de korusun

geçmiş olsun canım benim gazdan dolayı sancım oluyo çıkarrtabilirseem rahatlıyorum o yüzden hiç dert etmedim kendime inş seninde bebeğinle ilg. bi rahatsızlığın yoktur. hangi hastaneye gittin

erdeme göre kıyasladım avicennaya bn gitmedim ama genelde erdem göre kıyaslayarak söyledm kötülüğünden değil kuzenim avincennada 6 sene yeni doğan hemşiresi olarak çalıştı bn yorumlara istinaden söyledim bildiğimden deeğil

Slm canım gynobiotic diye bir vajinal enfeksiyon almayı onleyici bir ürün var internetten araştır denize yada havuza girmeden 1 tane alman yeterli ,hamilelikte kullanılıyor Dr una da danisabilirsin korkulacak birşeyi yok

Slm
canım dikkat et ben ilk hamilelik ayımda havuza girdiğim için enfeksiyon kapmışım
1 haftahastanede yattım hamile oldugumuz için mikrobu almamız daha kolay oluyormusş
canım gynobiotic diye vajinal enfeksiyon riskini önleyen bir ürün var deniz yada havuza girmeden kullanabilirsiniz dr unuza danışın korkulacak birşeyi yok hamilelik boyunca yürüyüş ve yüzme öneriliyor özellikle yüzme esnasında kaslara ağırlık binmiyor ve kaslar çalışıyor

Duruma göre bebis kendini toparlasin. Ben yine zor durumda kalirlarsa yardım ediyorum. İstediğim zamanda donebilirmisim patron ole dedi

ea1986 canim çok geçmiş olsun
Agrilarin enfeksiyon da olabilir tahlil falan yapmadilar mi nasil düşük tehlikesi oluyomus
Sen başka doktora git tahlil falan yapsinlar enfeksiyon olabilir
Bol bol dinlen imkanin varsa,dikkat edin kendinize allaha emanet olun bebisinle

Saol cnm. Dimi bende öyle dusunuyorum açıkçası annem de dioki normal bu ağrı süt icmediginden kalsiyum eksikliği karın ağrısı yapar dio şahsen annemin söyledikleri daha mantikli

Anneler hem doktor hem eczacı hem öğretmen hem terzi.... Anneler candır :)) Bilmem bi tek bana mı oyle geliyo ama herşeyi bilirler sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…