Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
Çok geçmiş olsun canım. Eğer alt karın ağrısı gibiyse nette bir yerde okumuştum. 15-16. haftalarda ağrı olması normalmiş. Sen yine de dikkat et kendine, arkadaşların dediği gibi iyi bir dr bulmaya çalış.
Çok geçmiş olsun. Ben de senede 1-2 kere kum dökerim, aklım çıkıyor hamilelikte de olacak diye.
Rahim ağzına geçen hafta bakmisti doktor kapalı demişti dün geceki doktor bakmadı cnm çok ağrım vardı söyleyemedim bendeRahim agzini olctuler mi
geçmiş olsun canim bence de düzenli gidecegin bir dr bul. sonradan hasta dr diyalogu iyi kurulamiyor gec haftalarda bazen.
Saol cnmgeçmiş olsun umarım hemen sağlığınıza kavuşursunuz
Saol cnm erdeme gidiyodum baştan doktordan hoslanmadim daha gitmedimerdem hastanesine git bnce ya avicenna dan falan iyidir çok geçmiş olsun bu arada
Saol cnm. Dimi bende öyle dusunuyorum açıkçası annem de dioki normal bu ağrı süt icmediginden kalsiyum eksikliği karın ağrısı yapar dio şahsen annemin söyledikleri daha mantiklihamilelik te havuz yasak dedi.doktorum enfeksiyon kapma riski yuksek dedi bilgin olsunnkuzum.denize gir dedi bol bol
cnm gecmis.olsun
Her doktorun.dedigine bakma
O saatte onu rahatsiz ettin.diye soylemis.olanilir diye dusunuyorum
Kanama olmadigi.surece.sikinti yok unutma
O kadar ağrı ile o saatte gezmeye gitmeyecektin herhalde hastaneye. Valla çok kızıyorum böyle saçma cümleler kuran doktorlara.
erdem hastanesine git bnce ya avicenna dan falan iyidir çok geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun cnm dikkat etGünaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
geçmiş olsun canım benim gazdan dolayı sancım oluyo çıkarrtabilirseem rahatlıyorum o yüzden hiç dert etmedim kendime inş seninde bebeğinle ilg. bi rahatsızlığın yoktur. hangi hastaneye gittinGünaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
hamilelik te havuz yasak dedi.doktorum enfeksiyon kapma riski yuksek dedi bilgin olsunnkuzum.denize gir dedi bol bol
cnm gecmis.olsun
Slm canım gynobiotic diye bir vajinal enfeksiyon almayı onleyici bir ürün var internetten araştır denize yada havuza girmeden 1 tane alman yeterli ,hamilelikte kullanılıyor Dr una da danisabilirsin korkulacak birşeyi yokhamilelik te havuz yasak dedi.doktorum enfeksiyon kapma riski yuksek dedi bilgin olsunnkuzum.denize gir dedi bol bol
cnm gecmis.olsun
canım gynobiotic diye vajinal enfeksiyon riskini önleyen bir ürün var deniz yada havuza girmeden kullanabilirsiniz dr unuza danışın korkulacak birşeyi yok hamilelik boyunca yürüyüş ve yüzme öneriliyor özellikle yüzme esnasında kaslara ağırlık binmiyor ve kaslar çalışıyorcanım dikkat et ben ilk hamilelik ayımda havuza girdiğim için enfeksiyon kapmışım
1 haftahastanede yattım hamile oldugumuz için mikrobu almamız daha kolay oluyormusş
Duruma göre bebis kendini toparlasin. Ben yine zor durumda kalirlarsa yardım ediyorum. İstediğim zamanda donebilirmisim patron ole dediEn guzelını yapmıssın canım ya, ben zaten ıs yerımı pek sewmıyordum hamıle old.mu öğrendıkten sonra hıc gelmek ıstemıyorum :) Ama dogumdan sonra baya bı calısmayı dusunmuyorum, bebek en az 8 ayını doldurana kadar o yuzden 37. haftaya kadar calısıp bıraz para bırıktıreyım bebısıme :) Sen ne zaman tekrar ıse donmeyı planlıyorsun pekı?
cnm bu 3 il içerisnde olmadığımız için bize bir faydası yokÇalışan anneler dikkat!
Çalışan annelere verilecek hibe için ön başvurular bugün başlıyor. Başvurular SGK’nın internet sitesinden yapılabilecek
http://www.muhasebedr.com/calisan-anneler-dikkat-25-06-2015/
Saol cnm. Dimi bende öyle dusunuyorum açıkçası annem de dioki normal bu ağrı süt icmediginden kalsiyum eksikliği karın ağrısı yapar dio şahsen annemin söyledikleri daha mantikli
Duruma göre bebis kendini toparlasin. Ben yine zor durumda kalirlarsa yardım ediyorum. İstediğim zamanda donebilirmisim patron ole dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?