2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Görünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Derinsu geçmiş olsun canım. Doktorum bile bu ikili testlerin güvenilir olmadığını söylüyor. Raporun altında bile gerçek sonuç değildir. Tahmindir yazıyor. Sıkma canını hayırlısı ile iyidir bebegın inşaallah

Saol cnm. Dimi bende öyle dusunuyorum açıkçası annem de dioki normal bu ağrı süt icmediginden kalsiyum eksikliği karın ağrısı yapar dio şahsen annemin söyledikleri daha mantikli
bendede acaip derecede karin agrisi var
Doktor kanama.olmaadigi surece korkme.dedi
Sende kanama.oldumu hic ?

Slm canım gynobiotic diye bir vajinal enfeksiyon almayı onleyici bir ürün var internetten araştır denize yada havuza girmeden 1 tane alman yeterli ,hamilelikte kullanılıyor Dr una da danisabilirsin korkulacak birşeyi yok
sagol.cnm

yok kıyaslama yapılırsa nesi iyi ben de merak ediyorum.. ona göre hastane seçicem.. ama erdem hastanesi ters bi yerde.

Sadece yaşına göre mi riskli çıktı. Benim taramalar normal. Kan sonuçları normal ama yaşım doğum yaşım 32 diye risk artıyor. Seninde mi oyle

Saol canım ya yok sadece ultrasonla baktı başka doktorada gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…