Derinsu geçmiş olsun canım. Doktorum bile bu ikili testlerin güvenilir olmadığını söylüyor. Raporun altında bile gerçek sonuç değildir. Tahmindir yazıyor. Sıkma canını hayırlısı ile iyidir bebegın inşaallahGörünmüştü ikilim iyi çıkmıştı dörtlüm 374 te bir çıktı işte ya haklısın güvenilir değil ama bu stresle de yaşanmıyor
Patronum çok iyi saolsun. Ben ona yardım ediyorum. Oda bana saolsunAy ne guzel cok sanslıymıssın cnm Maşallah :)
bendede acaip derecede karin agrisi varSaol cnm. Dimi bende öyle dusunuyorum açıkçası annem de dioki normal bu ağrı süt icmediginden kalsiyum eksikliği karın ağrısı yapar dio şahsen annemin söyledikleri daha mantikli
sagol.cnmSlm canım gynobiotic diye bir vajinal enfeksiyon almayı onleyici bir ürün var internetten araştır denize yada havuza girmeden 1 tane alman yeterli ,hamilelikte kullanılıyor Dr una da danisabilirsin korkulacak birşeyi yok
erdeme göre kıyasladım avicennaya bn gitmedim ama genelde erdem göre kıyaslayarak söyledm kötülüğünden değil kuzenim avincennada 6 sene yeni doğan hemşiresi olarak çalıştı bn yorumlara istinaden söyledim bildiğimden deeğil
Hahahha kesinlikle bencede öyle oluyodur:) Sen cok yıyınce ıcerde cocuga az yer kalıyo O da bişeyleri itikleye itikleye kendıne yer acıyo demek kı :)
zaten bebeklerin doğmuş olması annenin işe başlamış olması gerekli değilmi bu hibedecnm bu 3 il içerisnde olmadığımız için bize bir faydası yok
Sadece yaşına göre mi riskli çıktı. Benim taramalar normal. Kan sonuçları normal ama yaşım doğum yaşım 32 diye risk artıyor. Seninde mi oyleBenim doktorum da tam tersi canım bunların önemli olduğunu düşünüyor binde bir size denk gelir bunu da bilmeye hakkınız var diyor bana da mantıklı geldi eğer böyle bir riskim varsa doğurcaksam neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum hazırlanmalıyım yaşıma göre riskli çıktı çünkü
avicennanın az ilerisindeki erdem hastanesi değil mi?yok kıyaslama yapılırsa nesi iyi ben de merak ediyorum.. ona göre hastane seçicem.. ama erdem hastanesi ters bi yerde.
noluyo burda?zaten bebeklerin doğmuş olması annenin işe başlamış olması gerekli değilmi bu hibede
Saol cnm benmG
geçmiş olsun cnm dikkat et( Allah seni de beebğini de korusun
Via hospitale gittim cnm saol buaradageçmiş olsun canım benim gazdan dolayı sancım oluyo çıkarrtabilirseem rahatlıyorum o yüzden hiç dert etmedim kendime inş seninde bebeğinle ilg. bi rahatsızlığın yoktur. hangi hastaneye gittin
ea1986 canim çok geçmiş olsun
Agrilarin enfeksiyon da olabilir tahlil falan yapmadilar mi nasil düşük tehlikesi oluyomus
Sen başka doktora git tahlil falan yapsinlar enfeksiyon olabilir
Bol bol dinlen imkanin varsa,dikkat edin kendinize allaha emanet olun bebisinle
noluyo burda?
Anneler hem doktor hem eczacı hem öğretmen hem terzi.... Anneler candır :)) Bilmem bi tek bana mı oyle geliyo ama herşeyi bilirler sanki :)
bendede acaip derecede karin agrisi var
Doktor kanama.olmaadigi surece korkme.dedi
Sende kanama.oldumu hic ?
sagol.cnm
Mrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun solanahtarı!Mrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
yine mi yaa bu da mı gol değil!!Çok şey kaçırdın çoookkkBurda bi sürü para dağıtıldı, sen alamadın :)
sensiz ne olabilir canım benimnoluyo burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?