2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sensiz ne olabilir canım benim
nerelerdesin sen bakayım iyimisin sen de bebişinde
evet iyiyiz şükürler olsun işe gidiyorum yoldayım, yol 1 saat olunca bi göz atayım dedim, bulantılarım tamamen geçti artık kahvaltı bile yapabiliyorum 3 gündür diye artislik yapıodum az önce evde çıkardım tüm yediğimi bunun dışında hareketlerini hissetmeyi bekliyorum inşallah sen nasılsın, ne var ne yok?

meraba kızlar,dün geceden beri boğazım çok ağrıyo. şişmiş sanırsam tüm gece uyuyamadım ağrıdan. geçmezse nolacak,ilaç falan da alamıyoruz demi bu dönemde?
Ilerledigse eger veriyolar canim ben antibiyotik kullsnmistim hem de ilk haftalsrda kullsnmszsan daha tehlikeli demisti ama eger hafifse padtil ve ihkamurla atlatabilirsin canim birde adacayi demleyip icmeden sadece gargara

vallahi ben biraz daha iyiyim benimde midem boşken bulantı olmaya başladı cumartesi kontrol var heyecanla bekliyoruz ben hareketlerini artık hissediyorum ay çok tatlı ya geçen gece dondurma yedim yedikten 1 saat sonra bebeğim den resmen enerji fışkırıyordu o zaman daha net anladım hareketlerini

Çok geçmiş olsun canım. İri bebeklerde agri oluyormuş yer açmak için. Sen ilacını kullan sola doğru yat bide bacaklarinin arasına yastık koy bol bol dinlen inşaallah. Mineral ağırlıklı beslen. Soda icebilirsin diye biliyorum.

Hissettin mi canım sen de bebegın hareketlerını :)

Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?
Cıx benimde üç ay bitti leke şeklinde kan geldi. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum progestan verdi bir aylık. Bende yatıp ılacimi içiyorum. Tek eşime iftara yemek hazırlıyorum.

Inss saglikli sonuclar gelir canim

Ya benim doktorum olcmedi sanirim bugun soylim bari yada olctu bana mi bi sey demddi bilmiyorum hatirlatmakta fayda var tabi

büyük ihtimalle ölçmüştür ama sen yine de için rahat etsin diye sor :)

ayy çok heyacanlı şu cinsiyet öğrenme kontrolleri, haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…