sana ne oldu cnm neyin var?Hiç olmadı cnm kanama felan
Canim rahim agzini vajinal muayene ile mi olcuyolarRahim agzini olctuler mi
yine mi yaa bu da mı gol değil!!
evet iyiyiz şükürler olsunsensiz ne olabilir canım benim
nerelerdesin sen bakayım iyimisin sen de bebişinde
Ilerledigse eger veriyolar canim ben antibiyotik kullsnmistim hem de ilk haftalsrda kullsnmszsan daha tehlikeli demisti ama eger hafifse padtil ve ihkamurla atlatabilirsin canim birde adacayi demleyip icmeden sadece gargarameraba kızlar,dün geceden beri boğazım çok ağrıyo. şişmiş sanırsamtüm gece uyuyamadım ağrıdan. geçmezse nolacak,ilaç falan da alamıyoruz demi bu dönemde?
evet ben de onun üzerinden para kazanmayı düşünüyorumYok malesef değilama boşver en azından artiiizz bi oğlun var elinde :)
vallahi ben biraz daha iyiyim benimde midem boşken bulantı olmaya başladı cumartesi kontrol var heyecanla bekliyoruz ben hareketlerini artık hissediyorum ay çok tatlı ya geçen gece dondurma yedim yedikten 1 saat sonra bebeğim den resmen enerji fışkırıyordu o zaman daha net anladım hareketlerinievet iyiyiz şükürler olsunişe gidiyorum yoldayım, yol 1 saat olunca bi göz atayım dedim, bulantılarım tamamen geçti artık kahvaltı bile yapabiliyorum 3 gündür diye artislik yapıodum az önce evde çıkardım tüm yediğimi bunun dışında hareketlerini hissetmeyi bekliyorum inşallah sen nasılsın, ne var ne yok?
Canim rahim agzini vajinal muayene ile mi olcuyolar
Çok geçmiş olsun canım. İri bebeklerde agri oluyormuş yer açmak için. Sen ilacını kullan sola doğru yat bide bacaklarinin arasına yastık koy bol bol dinlen inşaallah. Mineral ağırlıklı beslen. Soda icebilirsin diye biliyorum.Günaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
avicennanın az ilerisindeki erdem hastanesi değil mi?
vallahi ben biraz daha iyiyim benimde midem boşken bulantı olmaya başladı cumartesi kontrol var heyecanla bekliyoruz ben hareketlerini artık hissediyorum ay çok tatlı ya geçen gece dondurma yedim yedikten 1 saat sonra bebeğim den resmen enerji fışkırıyordu o zaman daha net anladım hareketlerini
avicennanın az ilerisindeki erdem hastanesi değil mi?
Ayyy masallah darisi basima bende bugun kontrolum var ins bende ogrenirim cinsiyetiniMrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
evet ben de onun üzerinden para kazanmayı düşünüyorum
ya evet meltem bir hafta falan oldu ilk önce gıdıklama gibi oldu sonra pıt pıt kalp atışı en sonra içimde resmen alık bardı ordan oraya yüzdü ya hemen sizde hissedin çok güzelHissettin mi canım sen de bebegın hareketlerını :)
Cıx benimde üç ay bitti leke şeklinde kan geldi. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum progestan verdi bir aylık. Bende yatıp ılacimi içiyorum. Tek eşime iftara yemek hazırlıyorum.Cnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?
Ya benim doktorum olcmedi sanirim bugun soylim bari yada olctu bana mi bi sey demddi bilmiyorum hatirlatmakta fayda var tabihayır canım karından da ölçüm yapabiliyorlar,
mümkünse her muayene de ölçtürün kızlar.
Bide mutlaka bol bol su icCnm ben hala doktor ayarlayamadim ki :/ ya benim anlamadigim düşük tehlikesi ilk üç ayda olmazmi ?
Inss saglikli sonuclar gelir canimBende gittim riskli gebelik uzmanına prof dr Mert kazandi izmirde benimde 2 ki testte hormonların degerini beğenmedi Dr um , ense kalınlığı 1,55 çıktı izmirde kemik olcumlerinyapildi ve prena test yapıldı benden kan aldılar eşimden tükürük aldılar 3 hafta sonra sonuclar çıkacak 15 Haziran'da yaptırdık bekliyoruM
Mrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
Ya benim doktorum olcmedi sanirim bugun soylim bari yada olctu bana mi bi sey demddi bilmiyorum hatirlatmakta fayda var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?