Gecmis olsun canim baska bi doktora gorun ins cabucak gecer allah sifa versinGünaydın kızlar dün gece hastanedeydim kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu doktor düşük tehlikesi yasiyo olabilirsin dedi progestan verdi birde kan ilacı verdi decaviti icme dedi ben acil gittiğim için evime yakın hastaneye gittim Birdaha da asla gitmem oraya bebeğim 1 hafta 3 gün önden gidiyo mus 17+1 günlük iri bebek dedi. Ağrılarım hala devam edio benim gibi olaniniz varmi kızlar oturamiyorum ya
Karindan da olculuyor ama vajinal daha dogru sonuc veriyorCanim rahim agzini vajinal muayene ile mi olcuyolar
Mrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
Mrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
Cnm dün gece kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu ne yatabildim ne oturabildim hastaneye gittik bebek gayet iyi ama düşük tehlikesi dedi progestan verdi bakalım başka doktorada gidicem bakim o nediceksana ne oldu cnm neyin var?
Yatıyorum cnm çok korktum ama inanmak istemiyorum kanamam olmadı hiç çünküÇok geçmiş olsun canım. İri bebeklerde agri oluyormuş yer açmak için. Sen ilacını kullan sola doğru yat bide bacaklarinin arasına yastık koy bol bol dinlen inşaallah. Mineral ağırlıklı beslen. Soda icebilirsin diye biliyorum.
Ssağlıkla gelsin minik paşan canımMrb kızlar Dr ciktim şimdi erkekmis bebeğim bir oğlum vardı Rabbim bi tane daha nasip etti hakkımızda hayırlısı
yani birde o var bizi tutmuyor herharukardazaten bebeklerin doğmuş olması annenin işe başlamış olması gerekli değilmi bu hibede
Canım sende dikkat et kendine bende senin gibiyim aslında bi iş yapmıyorum ama bakalım bi doktora daha gideyim ne dicek oCıx benimde üç ay bitti leke şeklinde kan geldi. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktorum progestan verdi bir aylık. Bende yatıp ılacimi içiyorum. Tek eşime iftara yemek hazırlıyorum.
Su iciyorum cnm ama süt yoğurt peynir hiç aram yok annemde süt icmediginden dioBide mutlaka bol bol su ic
Saol canımGecmis olsun canim baska bi doktora gorun ins cabucak gecer allah sifa versin
Bu seferde gostermezse artik huniyi takucam gidicdm siyah renk kiyafet alicambüyük ihtimalle ölçmüştür ama sen yine de için rahat etsin diye sor :)
ayy çok heyacanlı şu cinsiyet öğrenme kontrolleri, haberlerini bekliyoruz :)
evet aynen öyle ben zaten memur olduğum için hiç tutmuyoryani birde o var bizi tutmuyor herharukarda
eren ya doğru tamam bnm kafam karıştı erdem çakmaktaydı sanırımeren miş adı.. benim ablam hep oraya gitti. bebeği 8 aylıkken karnında öldü.. hiç ilgilenmediler bile.. Oraya zaten gitmem
leylam senin tuzun kuruymuş cnm bana göre ben bir özel sektörcü olarakevet aynen öyle ben zaten memur olduğum için hiç tutmuyor
canım benı dınlersen yaptır 3 lu cunku 2 lıde gorunmeyen 3 lude gorunuyo benım kaybettıgım kızımda ıkılıde hersey cok ıyıydı saglıklı dendı 3luye gırcekken hastalıgı cıktı ortaya2 lide sorun yok 3 e gerek yok diyo bilemedimki
galiba biraz öyle ama kuruma girebilmek için verdiğim emeğin karşılığı allah herkese öyle işler nasip etsinleylam senin tuzun kuruymuş cnm bana göre ben bir özel sektörcü olarakşansımız yok diyorum
canım benı dınlersen yaptır 3 lu cunku 2 lıde gorunmeyen 3 lude gorunuyo benım kaybettıgım kızımda ıkılıde hersey cok ıyıydı saglıklı dendı 3luye gırcekken hastalıgı cıktı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?