2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ca
canım benim ilk hamileliğimde de karnım yoktu doktor sasırıyodu hatta herkes diyodu senin bebeğin küçük dogar diyolardı ama masallah 4 kilo dogdu kızım :)

canım benı dınlersen yaptır 3 lu cunku 2 lıde gorunmeyen 3 lude gorunuyo benım kaybettıgım kızımda ıkılıde hersey cok ıyıydı saglıklı dendı 3luye gırcekken hastalıgı cıktı ortaya
canım enim doktor da üçlüye 4lüye gerek yok dedi kafa karışıklığı oluyor detaylı ultrason için de 29 temmuza gün verdi sanırım 3lü zamanı da geçti benim..ne yapacaığmı şaşırdım şimdi içime kurt düştüyaş riskim var zaten

Cnm dün gece kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu ne yatabildim ne oturabildim hastaneye gittik bebek gayet iyi ama düşük tehlikesi dedi progestan verdi bakalım başka doktorada gidicem bakim o nedicek
canım geçmiş oolsun benim de sürekli sağ kasığım ağrıyor 10 dk sürüyor sonra geçiyor senin de öyle mi ..doktor hep normal diyor şaşırdım kaldım

ya evet meltem bir hafta falan oldu ilk önce gıdıklama gibi oldu sonra pıt pıt kalp atışı en sonra içimde resmen alık bardı ordan oraya yüzdü ya hemen sizde hissedin çok güzel

Burdaki herkes o balık kaymasından bahsetmıs ya :) Kısa zamanda ben de hıssederm ıns :)

canım geçmiş oolsun benim de sürekli sağ kasığım ağrıyor 10 dk sürüyor sonra geçiyor senin de öyle mi ..doktor hep normal diyor şaşırdım kaldım
Benim iki tarafda cnm oturamadim yatamadim şimdi hafifledi açıkçası karın ağrısı hep oluyoduda kasik agrisi olmamıştı gerçekden adet sancisindan beterdi cnm sende yat dinlen bol bol

canım benim de normalde yağlı cildim var, o sebeple sadce su bazlı nemlendirici kullanabiliyorum, yoksa parıl parıl parlıyor ve direk akneye çeviriyo, bahsettiğin krem yağlı mı?

[TE="ea1986, post: 41521744, member: 669392"]Cnm dün gece kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu ne yatabildim ne oturabildim hastaneye gittik bebek gayet iyi ama düşük tehlikesi dedi progestan verdi bakalım başka doktorada gidicem bakim o nedicek[/QUOTE]

Cok geçmiş olsun cnm diğer arkadaşların söylediği gibi başka dr da gorun bazen Dr lar abartabiliyor bol bol dinlen hiç birşey olmaz inşallah

tatlım benm doktorum da aynısı dedı İkili yaptrdım Sonuclar ıyı cıktı 3lü, 4lü gerek yok yapmıycaz dedı Ayrıntılı ultrasona gırıcem Anladgm kadarıyla bıçok doktor aynısını yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…