ben olsam yaptırırım canım bence ıkılı test gereksız ama dıgerlerı onemlı yaşadıgım ıcın dıyorumbana da gerek yok dediler pöf
canım o zaman 4 lü yüde yaptırmak dahamı iyi olurben olsam yaptırırım canım bence ıkılı test gereksız ama dıgerlerı onemlı yaşadıgım ıcın dıyorum
ben olsam yaptırırım canım bence ıkılı test gereksız ama dıgerlerı onemlı yaşadıgım ıcın dıyorum
amin...galiba biraz öyle ama kuruma girebilmek için verdiğim emeğin karşılığı allah herkese öyle işler nasip etsin
sorun yok canım değerlerin normal hayırlı olsun..hangi hastanede yaptırdın
canım benim ilk hamileliğimde de karnım yoktu doktor sasırıyodu hatta herkes diyodu senin bebeğin küçük dogar diyolardı ama masallah 4 kilo dogdu kızım :)Eşim kıziyo sürekli yemek yemiorsun ondan diyo.tabi karnimin çıkmasını istedigimizden değil de esim biseyler ters mi gidiyo bisey olur falan diye tedirgin.bebek doğunca çok zayıf olcak hiç karnın yok yemek ye yemek ye diyo sürekli.yemek ye dedikce bunaliyorum.çok hafif çıktı o da çok çok az hiç belli değil
canım enim doktor da üçlüye 4lüye gerek yok dedi kafa karışıklığı oluyor detaylı ultrason için de 29 temmuza gün verdi sanırım 3lü zamanı da geçti benim..ne yapacaığmı şaşırdım şimdi içime kurt düştücanım benı dınlersen yaptır 3 lu cunku 2 lıde gorunmeyen 3 lude gorunuyo benım kaybettıgım kızımda ıkılıde hersey cok ıyıydı saglıklı dendı 3luye gırcekken hastalıgı cıktı ortaya
ense kalınlığ kaç çıkmıştı yaş riskin mi yoksa kombine risk mi yüksek çıktı ..benim kombine 2190 çıkmıştı doktor iyi demiştiIkilisi riskli cikan arkadaslar var mi? Bn bugun ogrendim risk biraz yuksekmis
canım geçmiş oolsun benim de sürekli sağ kasığım ağrıyor 10 dk sürüyor sonra geçiyor senin de öyle mi ..doktor hep normal diyor şaşırdım kaldımCnm dün gece kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu ne yatabildim ne oturabildim hastaneye gittik bebek gayet iyi ama düşük tehlikesi dedi progestan verdi bakalım başka doktorada gidicem bakim o nedicek
ya evet meltem bir hafta falan oldu ilk önce gıdıklama gibi oldu sonra pıt pıt kalp atışı en sonra içimde resmen alık bardı ordan oraya yüzdü ya hemen sizde hissedin çok güzel
Benim iki tarafda cnm oturamadim yatamadim şimdi hafifledi açıkçası karın ağrısı hep oluyoduda kasik agrisi olmamıştı gerçekden adet sancisindan beterdi cnm sende yat dinlen bol bolcanım geçmiş oolsun benim de sürekli sağ kasığım ağrıyor 10 dk sürüyor sonra geçiyor senin de öyle mi ..doktor hep normal diyor şaşırdım kaldım
canım benim de normalde yağlı cildim var, o sebeple sadce su bazlı nemlendirici kullanabiliyorum, yoksa parıl parıl parlıyor ve direk akneye çeviriyo, bahsettiğin krem yağlı mı?canim ben bepanthen in yüz kremini aldim kuru ciltler icin olan.o cok iyi geliyor. benim cok yagli cildim vardi hele de alerjiden sonra pul pul dökülüyordu derim ama onu sürünce gün boyu nemli tutuyor.hemde hamileler kullanabiliyor her nemlendiriciyi kullanmamak lazim
ben de hissedemedim bebişimin hareketleriniBurdaki herkes o balık kaymasından bahsetmıs ya :) Kısa zamanda ben de hıssederm ıns :)
Ama ben çoklu alıntı yapmıştımİnşallah kızlar Rabbim olmayanlara da nasip etsin. İnşallah
beynim durdu vallahi..2 doktora da gittim ikisi de gerek yok dedi 3 lüye. detaylı ultrason yaptır dedi
canım enim doktor da üçlüye 4lüye gerek yok dedi kafa karışıklığı oluyor detaylı ultrason için de 29 temmuza gün verdi sanırım 3lü zamanı da geçti benim..ne yapacaığmı şaşırdım şimdi içime kurt düştüyaş riskim var zaten
hayırlı olsun canım , sayfamız erkek egemen bir sayfa olmaya başladı sanki
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 2. oğlunu da. :)
.Ssağlıkla gelsin minik paşan canım
benm doktorum da aynısını dedı canım "Ikılının sonucları cok ıyı Üçlüye gerek yok dırek ayrıntılı ultrasona gırersn" dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?