2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
4 LÜ YAPTIRABİLİRSİN CANIM İSTERSEN ONUN ZAMANI DA GEÇMEDİ BENİM DR.UM 3LÜYE GEREK YOK DEDİ ZATEN 4LÜ İÇİNDE CUMARTESİ GİDİCEM İNŞ İYİ SONUÇLARLA DÖNERİM

amın ınş.bende cok ıstıyorum zaten 3 hafta once gıtmıstım daha 2 haftam var 3lu ve 4lu test zamanıda geldı.napıcam benya

amın ınş.bende cok ıstıyorum zaten 3 hafta once gıtmıstım daha 2 haftam var 3lu ve 4lu test zamanıda geldı.napıcam benya

benim bobreklerde de 5 tane tas var yillardir agrimiyorlar ama heran bekliyorum.dun az agri girdi soluma gecti cok sukur.hamile kalmadan urologa gidip sordum bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir dedi.Allah yardimcimiz olsun
Allah yardimcin olsun. Annem çok çekti ve hala çekiyor bu agrilari

15. hafta biticek ben biraz erken hissettim umarım herkes biran önce hisseder
ınş.bnde 15+4 um zaten 3 hafta oldu gıtmeyelı 4lu zamanıda geldı dıyorum bıraz bekleyeyım 18 olsunda hem 4lu yapar hemde bebısı gorurum dıye ama ozamanda bır ayı gecıcek gormeyelı off gece acılemı gıtsem :)

kızlar doktor bana 2li test ii çıktığı için 3 ve 4 yapmıcam dedi ve bana 1 ay sonrası için perinatoloğa yönlendirdi,
ama burada sizlerin 2 liniz iyi çıkmasına rağmen 3 ve 4 yaptıracak olanlarınız var
tedirginim bu konuda..

guzel ama bana brz pahalı geldı cnm tabı karar senn.
CANIM ARABA ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN ÇOK UCUZ BİŞEY ALMAK İSTEMİYORUM AMA ARABALAR ACAYİP PAHALI BU UCUZ KALIYO YANİ YANINDA AMA MARKASI HAKKINDA BİLGİM YOK BİRDE İLK BEBEK OLDUĞU İÇİN BİLGİM YOK NESİNE BAKACAĞIMI BİLMİYORUM.

Kızlar hastaneden yeni geldim 3 lü taramamız yapıldı ,kan alındı haftaya sonuçlar çıkacak inş. güzel çıkar 16+4 beklerken 17+1 çıktık kocaman olmuşuzz ...Ayrıntılı ultrasyon için randevu verdiler 29 temmuza...cinsiyetinide göstermedi benim meleğim çok hareketli bir bebişmişşş

Son düzenleme:
ikili benmi de iyi çıktı doktor 3lüye 4lüye gerek yok dedi ben de ne yapacaığmı şaşırdım içim de hiç rahat değil 29 temmuza detaylı için gün verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…