4 LÜ YAPTIRABİLİRSİN CANIM İSTERSEN ONUN ZAMANI DA GEÇMEDİ BENİM DR.UM 3LÜYE GEREK YOK DEDİ ZATEN 4LÜ İÇİNDE CUMARTESİ GİDİCEM İNŞ İYİ SONUÇLARLA DÖNERİMcanım enim doktor da üçlüye 4lüye gerek yok dedi kafa karışıklığı oluyor detaylı ultrason için de 29 temmuza gün verdi sanırım 3lü zamanı da geçti benim..ne yapacaığmı şaşırdım şimdi içime kurt düştüyaş riskim var zaten
darısı bızede yaa kac oldun sımdıya evet meltem bir hafta falan oldu ilk önce gıdıklama gibi oldu sonra pıt pıt kalp atışı en sonra içimde resmen alık bardı ordan oraya yüzdü ya hemen sizde hissedin çok güzel
benimki de aynısın dedi şimdi kurt düştü içime endişelendim tek doktora gidiyorum bir debenm doktorum da aynısını dedı canım "Ikılının sonucları cok ıyı Üçlüye gerek yok dırek ayrıntılı ultrasona gırersn" dedı
inş canım iyi haberlerini bekliyoruz ...kan mı veriliyor sadece 4lüde4 LÜ YAPTIRABİLİRSİN CANIM İSTERSEN ONUN ZAMANI DA GEÇMEDİ BENİM DR.UM 3LÜYE GEREK YOK DEDİ ZATEN 4LÜ İÇİNDE CUMARTESİ GİDİCEM İNŞ İYİ SONUÇLARLA DÖNERİM
Okuyabildigim kadari ile okurum canım. Sayısını akşam bildiririm sana. Allah kabul etsinkızlar eşimin hayırlı daha güzel bir iş bulması için 12.000 ihlas suresi okuyorum.. bana yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yirli-bir-is-icin-12-000-ihlas-suresi.833076/
Okuyabildigim kadari ile okurum canım. Sayısını akşam bildiririm sana. Allah kabul etsin
Allah yardimcin olsun. Annem çok çekti ve hala çekiyor bu agrilaribenim bobreklerde de 5 tane tas var yillardir agrimiyorlar ama heran bekliyorum.dun az agri girdi soluma gecti cok sukur.hamile kalmadan urologa gidip sordum bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir dedi.Allah yardimcimiz olsun
ınş.bnde 15+4 um15. hafta biticek ben biraz erken hissettim umarım herkes biran önce hisseder
ben de tek dr a gıdıyorum Dr a guvenmekten baska bısı gelmez elden cnm Yoksa paranoyak oluruz valla :)benimki de aynısın dedi şimdi kurt düştü içime endişelendim tek doktora gidiyorum bir de
guzel ama bana brz pahalı geldı cnmKIZLAR https://www.markafoni.com/maclaren-...abasi-travel-set-bebek-arabasi/urun/11654938/ LİNKTEKİ BEBEK ARABASI KONUSUNDA NE DERSİNİZ
güzel kullanışlı bir arabaya benziyor indirim i de güzel ..çok pahlı arabalar maşallahh ama bunun indirim iyiKIZLAR https://www.markafoni.com/maclaren-...abasi-travel-set-bebek-arabasi/urun/11654938/ LİNKTEKİ BEBEK ARABASI KONUSUNDA NE DERSİNİZ
KANLA ULTRASONMUŞ CANIMinş canım iyi haberlerini bekliyoruz ...kan mı veriliyor sadece 4lüde
CANIM ARABA ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN ÇOK UCUZ BİŞEY ALMAK İSTEMİYORUM AMA ARABALAR ACAYİP PAHALI BU UCUZ KALIYO YANİ YANINDA AMA MARKASI HAKKINDA BİLGİM YOK BİRDE İLK BEBEK OLDUĞU İÇİN BİLGİM YOK NESİNE BAKACAĞIMI BİLMİYORUM.guzel ama bana brz pahalı geldı cnmtabı karar senn.
ikili benmi de iyi çıktı doktor 3lüye 4lüye gerek yok dedi ben de ne yapacaığmı şaşırdım içim de hiç rahat değil 29 temmuza detaylı için gün verdikızlar doktor bana 2li test ii çıktığı için 3 ve 4 yapmıcam dedi ve bana 1 ay sonrası için perinatoloğa yönlendirdi,
ama burada sizlerin 2 liniz iyi çıkmasına rağmen 3 ve 4 yaptıracak olanlarınız var
tedirginim bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?