2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

walla haklısın Iyi bişey olsun dıyosan hepsı pahalı Ben ıkıncıye de kalsın dıe dusunuyorum sımdıden halıyle ıyı bısı olmalı ama aynı zamanda fıyatı uygun olmalı Nasıl olcak bılemıyorum :)

sık sık usg radyasyon yalnız bence girme ayda bir kez yeterli ben belimden dolayı kendi dr uma bu ay 3 defa gittim ama beni 3 ünde de usg sokmadı gereksiz radyasyon alırsın dedi tabi sen bilirsin özlediysen git hasret giderirsin insan çok özlüyor

kızlar en son ıkıl testı ıcın 12+6 da doktora gıtmıstım.3lu veya 4lu testı tarıhlerı nezman ona gore devlet hastanesınden randevu alıcam suanda 15+4 olduk.ben cok arastırdım dahab ıyı sonuc ıcın 4luyu tercıh edıyorlarmıs zaten hepsı bırbırının aynı ya neyseee.

Canım sende dikkat et kendine bende senin gibiyim aslında bi iş yapmıyorum ama bakalım bi doktora daha gideyim ne dicek o
Kanamaz yoksa korkma demişti bana doktor. Kanamam oldu ve korktum yatıyorum. O kanama benim işi birakmama sebep oldu. Çok şükür bir daha da olmadi. Ama iki gün kasik altına doğru deli agri oldu. Doktor kasların geriliyor onun agrisidir dedi.

Belkide benimde öyledir cnm kasıklarım çok fenaydi valla şimdi azaldi

aynı donemde 4lu de yapılıyor.3lu olsun dıye tercıhı senmı yaptın canım? bu arada gozun aydın ınş kan sonuclarında tertemız cıkar.

aynı donemde 4lu de yapılıyor.3lu olsun dıye tercıhı senmı yaptın canım? bu arada gozun aydın ınş kan sonuclarında tertemız cıkar.

ben kendı açımdan bakıyorum canım dedıgım gıbı benım ıkılı super cıkmıstı 3 luye 4 gun kala ogrendım bebegımın hasta oldugunu onun ıcın dıyorum ıkılıde bebek cok kucuk oldugu ıcın gorunmuyo bazı seyler 3 lu 4 lu bence daha mantıklı

AY CANIM BULURSAN BANADA HABER VER TÜM ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER AYNI KALİTELİ VE UCUZ BİŞEY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…