CANIM ARABA ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN ÇOK UCUZ BİŞEY ALMAK İSTEMİYORUM AMA ARABALAR ACAYİP PAHALI BU UCUZ KALIYO YANİ YANINDA AMA MARKASI HAKKINDA BİLGİM YOK BİRDE İLK BEBEK OLDUĞU İÇİN BİLGİM YOK NESİNE BAKACAĞIMI BİLMİYORUM.
canım alınabilecek araba fiyatları genelde böylewalla haklısın Iyi bişey olsun dıyosan hepsı pahalıBen ıkıncıye de kalsın dıe dusunuyorum sımdıden halıyle ıyı bısı olmalı ama aynı zamanda fıyatı uygun olmalı Nasıl olcak bılemıyorum :)
sık sık usg radyasyon yalnız bence girme ayda bir kez yeterli ben belimden dolayı kendi dr uma bu ay 3 defa gittim ama beni 3 ünde de usg sokmadı gereksiz radyasyon alırsın dedi tabi sen bilirsin özlediysen git hasret giderirsin insan çok özlüyorınş.bnde 15+4 umzaten 3 hafta oldu gıtmeyelı 4lu zamanıda geldı dıyorum bıraz bekleyeyım 18 olsunda hem 4lu yapar hemde bebısı gorurum dıye ama ozamanda bır ayı gecıcek gormeyelı off gece acılemı gıtsem :)
Ben macleren tekno xt aldım. 7.5 kilo 25 kg kadar taşıyor. Baston tip tercih ettim. Bunun da ağırlığı travel olanlara göre iyiymiş. Ben beğendimKIZLAR https://www.markafoni.com/maclaren-...abasi-travel-set-bebek-arabasi/urun/11654938/ LİNKTEKİ BEBEK ARABASI KONUSUNDA NE DERSİNİZ
Kanamaz yoksa korkma demişti bana doktor. Kanamam oldu ve korktum yatıyorum. O kanama benim işi birakmama sebep oldu. Çok şükür bir daha da olmadi. Ama iki gün kasik altına doğru deli agri oldu. Doktor kasların geriliyor onun agrisidir dedi.Canım sende dikkat et kendine bende senin gibiyim aslında bi iş yapmıyorum ama bakalım bi doktora daha gideyim ne dicek o
Vucut nemlendirici olarak canımHamileler Bebe yağını ne için kullanıyor?
en ıyısı almamak Bi bez parçasıyla sırtımıza bağlarız :)canım alınabilecek araba fiyatları genelde böyle
en ıyısı almamak Bi bez parçasıyla sırtımıza bağlarız :)
Kanamaz yoksa korkma demişti bana doktor. Kanamam oldu ve korktum yatıyorum. O kanama benim işi birakmama sebep oldu. Çok şükür bir daha da olmadi. Ama iki gün kasik altına doğru deli agri oldu. Doktor kasların geriliyor onun agrisidir dedi.
aynen canım cunku bebek buyudukce sorun varsa daha net gorunuo ben yaptırcam hepısını şeker yukeleme hariçcanım o zaman 4 lü yüde yaptırmak dahamı iyi olur
detaylı 20 haftadan sonra yapılıo Allah korusun bı sorun varsa daha erken ogrenmek bence daha ıyıbeynim durdu vallahi..2 doktora da gittim ikisi de gerek yok dedi 3 lüye. detaylı ultrason yaptır dedi
ben kendı açımdan bakıyorum canım dedıgım gıbı benım ıkılı super cıkmıstı 3 luye 4 gun kala ogrendım bebegımın hasta oldugunu onun ıcın dıyorum ıkılıde bebek cok kucuk oldugu ıcın gorunmuyo bazı seyler 3 lu 4 lu bence daha mantıklıcanım enim doktor da üçlüye 4lüye gerek yok dedi kafa karışıklığı oluyor detaylı ultrason için de 29 temmuza gün verdi sanırım 3lü zamanı da geçti benim..ne yapacaığmı şaşırdım şimdi içime kurt düştüyaş riskim var zaten
AY CANIM BULURSAN BANADA HABER VER TÜM ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER AYNI KALİTELİ VE UCUZ BİŞEYwalla haklısın Iyi bişey olsun dıyosan hepsı pahalıBen ıkıncıye de kalsın dıe dusunuyorum sımdıden halıyle ıyı bısı olmalı ama aynı zamanda fıyatı uygun olmalı Nasıl olcak bılemıyorum :)
EVET HAFİF OLMASI ÖNEMLİ. SAĞOL CANIMBen macleren tekno xt aldım. 7.5 kilo 25 kg kadar taşıyor. Baston tip tercih ettim. Bunun da ağırlığı travel olanlara göre iyiymiş. Ben beğendim
Bendee çok limon yiyorumm ama erkek dedi:)İnanmıyorum artık ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşiyi dogur ayşeyi :))BENDE ÇOK SEVİYORUM LİMONU ÖYLE SIKMAYLA FALAN UĞRAŞMIYORUM ARTIK DİREK PORTAKAL GİBİ YİYORUM %90 KIZ DEDİ BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?