- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
johnson baby bebe yagı kullanıyorum canım..Nemlendirmesi için,..Hamileler Bebe yağını ne için kullanıyor?
hahaha çok güldüm ya.. Bizim yeğen 2,5 yaşında gel arabaya bin diyoruz sen bin diyor.. :))))) en son 1 yaşında bindi daha da yok.
AY CANIM BULURSAN BANADA HABER VER TÜM ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER AYNI KALİTELİ VE UCUZ BİŞEY
İnş. bendeeee hissederim...SabırsızlanıyorumBurdaki herkes o balık kaymasından bahsetmıs ya :) Kısa zamanda ben de hıssederm ıns :)
çok sağol canım ıhlamur içiyim bari..Ilerledigse eger veriyolar canim ben antibiyotik kullsnmistim hem de ilk haftalsrda kullsnmszsan daha tehlikeli demisti ama eger hafifse padtil ve ihkamurla atlatabilirsin canim birde adacayi demleyip icmeden sadece gargara
İnş cnm :)İnş. bendeeee hissederim...Sabırsızlanıyorum
guzel gorunuyor ama gormeden alma bence,buyuk bebek magazalarinda oluyor o marka,malzeme kalitesini begenirsen bence fiyati iyiKIZLAR https://www.markafoni.com/maclaren-...abasi-travel-set-bebek-arabasi/urun/11654938/ LİNKTEKİ BEBEK ARABASI KONUSUNDA NE DERSİNİZ
:) en iyisi bi zıbın yapıp sırta bağlamak işte. Binmezse maddı kaybın olmaz en azından :)
bende hic bilmiyorum nesine bakacagimi ama bir kac forumda hafif olmali diyorlardi.gecen bir bebek magazasinda pahali bir srabayi kaldirmaya kalktim kalkmadi,sanki kiloyla satiyorlar cok agir ve pahaliydiCANIM ARABA ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN ÇOK UCUZ BİŞEY ALMAK İSTEMİYORUM AMA ARABALAR ACAYİP PAHALI BU UCUZ KALIYO YANİ YANINDA AMA MARKASI HAKKINDA BİLGİM YOK BİRDE İLK BEBEK OLDUĞU İÇİN BİLGİM YOK NESİNE BAKACAĞIMI BİLMİYORUM.
Ultrasonda hersey normaldi. 1.8 di ense kalinligi. Yas riskimde yok ama digeri 1/186 ciktiense kalınlığ kaç çıkmıştı yaş riskin mi yoksa kombine risk mi yüksek çıktı ..benim kombine 2190 çıkmıştı doktor iyi demişti
Çatlak için kullanılıyor zannettim. Çok korkyorum çatlak oluşmasndanjohnson baby bebe yagı kullanıyorum canım..Nemlendirmesi için,..
canım kombine risk mi 186 çıktıUltrasonda hersey normaldi. 1.8 di ense kalinligi. Yas riskimde yok ama digeri 1/186 cikti
Catlamaması içinde faydası oluyor tabiki canım,, Ama ekstradan çatlak yağları var aktarlarda uygun fiyatlara satılıyor... Bir bak istersen canım..Çatlak için kullanılıyor zannettim. Çok korkyorum çatlak oluşmasndan
Şuan o kadar sinirlendim kiEvet yaşlı kadın doktordu düşük tehlikesi diyince eşime baktım dioki doktor hiç eşine bakma doğru söylüyorum ben. :) inanmak istemiyorum ona cnm zaten başka doktorada gidicem
kızlar doktor bana 2li test ii çıktığı için 3 ve 4 yapmıcam dedi ve bana 1 ay sonrası için perinatoloğa yönlendirdi,
ama burada sizlerin 2 liniz iyi çıkmasına rağmen 3 ve 4 yaptıracak olanlarınız var
tedirginim bu konuda..
aynen ya erkek olursa onun arabasını alırım hoş kvalide koşa koşa alır zaten en güzelini.. ama o kdr para hayatta vermem.. en fazla 300
Çok hevesliyse, hiç karışma bırak alsın :) O kadar torunu oluyo bı araba almıs cok mu :)
oyy maşallah benim de bir kızım olacak kız annesi olacağız16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumms) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?