2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
AY CANIM BULURSAN BANADA HABER VER TÜM ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER AYNI KALİTELİ VE UCUZ BİŞEY

tamam canım :) İnternetten bazen buluyorum ama guvenıp de alınmazkı. Guzel gozukur alırsın, ewe bı gelır kalıtesız. Mağazada begendıgın bı marka model belırlemıssen o alınablır sadece.

ç
Ilerledigse eger veriyolar canim ben antibiyotik kullsnmistim hem de ilk haftalsrda kullsnmszsan daha tehlikeli demisti ama eger hafifse padtil ve ihkamurla atlatabilirsin canim birde adacayi demleyip icmeden sadece gargara
çok sağol canım ıhlamur içiyim bari..

:) en iyisi bi zıbın yapıp sırta bağlamak işte. Binmezse maddı kaybın olmaz en azından :)

aynen ya erkek olursa onun arabasını alırım hoş kvalide koşa koşa alır zaten en güzelini.. ama o kdr para hayatta vermem.. en fazla 300

bende hic bilmiyorum nesine bakacagimi ama bir kac forumda hafif olmali diyorlardi.gecen bir bebek magazasinda pahali bir srabayi kaldirmaya kalktim kalkmadi,sanki kiloyla satiyorlar cok agir ve pahaliydi

Evet yaşlı kadın doktordu düşük tehlikesi diyince eşime baktım dioki doktor hiç eşine bakma doğru söylüyorum ben. :) inanmak istemiyorum ona cnm zaten başka doktorada gidicem
Şuan o kadar sinirlendim ki Ne bicim cevaplar bunlar ya ! Doktor olması bu tarz yorumlar yapabilmesini mi gerektiriyor ? Ben olsam parçalardım onu Hemende ağrı olunca düşük tehlikesi tabi kendi bebeği olmadığı için teshisi yapıştırmak kolay.Bence acilen yeni bir dr bul canım 5 ay daha bu dr un kahrı çekilmez.KK nın doktor tavsiyeleri diye bir topiği var orayada bir göz atabilirsin.

Benimde 2'li iyi çıktı çok şükür, doktorum 16. haftada 4'lü testi de yapalım dedi. 3 lü testten hiç bahsetmedi bilgim yok.
Ağustosa da detaylı ultrason randevusu aldım. Doktordan doktora değişiyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…