Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
Yüz üstü mü duruyor cimcimee16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumms) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
Şuan o kadar sinirlendim kiNe bicim cevaplar bunlar ya ! Doktor olması bu tarz yorumlar yapabilmesini mi gerektiriyor ? Ben olsam parçalardım onu Hemende ağrı olunca düşük tehlikesi tabi kendi bebeği olmadığı için teshisi yapıştırmak kolay.Bence acilen yeni bir dr bul canım 5 ay daha bu dr un kahrı çekilmez.KK nın doktor tavsiyeleri diye bir topiği var orayada bir göz atabilirsin.
Ama ben sevmiyorum şunu aldık bunu aldık derler ileride. O yüzden az az kendim yaparım..
16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumms) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumms) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
Pastirma yemek hakkinda ne diyorsunuz? Sizce onun cig etligi kalmis midir?
Yubbiii gozumuz aydin canmoyy maşallah benim de bir kızım olacak kız annesi olacağız
Öyle huyları varsa ayrı tabi Sen daha iyisini bilirsin canım.
Ah canım benim yaCnm acil gittiğim için eşim direk oraya götürdü ilk ve son gidişin. Nettende araştırdım bizim donemimizde su gelirse kanama olursa ancak ozaman düşük riski ortaya çıkarmış suan hiç ağrım yok mesela. Çok güzel moral bozdu hakkım haram olsun
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensesin16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumms) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
Hepimizin bebislerine masallah gormeye doyamiyor insan doktordan ayri gebe ultrasonu odasina girip bidaha izledimYüz üstü mü duruyor cimcimeeBenim kızıma bir arkadaş daha geldi Maşallah prensesine Bende kuzumu görmek istiyorum
Yanlışlıkla çoklu alıntı yapmışım silemedim
ya sene de bir kez görüyorum ztn ... (FARKLI ŞEHİRLERDEYİZ) en son gittiğimiz de EN UFACIK BİRŞEYİ BİLE SÖYLÜYOR. yengenin canı da karpuza aş ermişti hemen gittik aldık dedi aradan 15 sene geçmiş onu söylüyor..Bana da ısrarla ne istiyorsun diye sorup durdu sana o zevki yaşatır mıyım :))))))))) istemiyorum dedim birşey.
Allah onları bize bagislasin inss:) sen nasılsın adasimm:)Ah canım benim yaüzülme Allah korusun ters bişey olsa biz hissederiz zaten. Sevdiğin şeyleri yap bugun kendine izin ver moral depola
e bebekte falan var mıdır acabaguzel gorunuyor ama gormeden alma bence,buyuk bebek magazalarinda oluyor o marka,malzeme kalitesini begenirsen bence fiyati iyi
Aynen canim,2 parca bisey alip cocuk uerinde soz hakki olacaklarini sanacaklar.bende herseyini kendim almak istiyorum ama pek mumkun durmuyorAma ben sevmiyorum şunu aldık bunu aldık derler ileride. O yüzden az az kendim yaparım..
Ben hafifliğe baktım kolay kapanıp bagaja sığması az yer kaplaması baston tipi olduğu için tam yatması ve önünün kapanmasıEVET HAFİF OLMASI ÖNEMLİ. SAĞOL CANIM
iyiyim canım çok şükür bu aralar deli gibi isim arıyorum tam olarak içime sinen bir isim bulamadım büyükler müdahele etmeden kalpler kırılmadan karar verip açıklayalım istiyorumAllah onları bize bagislasin inss:) sen nasılsın adasimm:)
Aynen canim,2 parca bisey alip cocuk uerinde soz hakki olacaklarini sanacaklar.bende herseyini kendim almak istiyorum ama pek mumkun durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?