2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet cnm ya başka doktorada gidicem kadın çok sert ti bu kadar ağrıyla bu saatte geldiysen düşük tehlikesi yasiyosundur dedi umarım haksizdir
16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumm s) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
Yüz üstü mü duruyor cimcimeeBenim kızıma bir arkadaş daha geldi Maşallah prensesine Bende kuzumu görmek istiyorum

Yanlışlıkla çoklu alıntı yapmışım silemedim

Cnm acil gittiğim için eşim direk oraya götürdü ilk ve son gidişin. Nettende araştırdım bizim donemimizde su gelirse kanama olursa ancak ozaman düşük riski ortaya çıkarmış suan hiç ağrım yok mesela. Çok güzel moral bozdu hakkım haram olsun

16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumm s) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.. ilk başlarda da kız demiş miydi??

Hayırlı olsunn:)
bizde henüz öğrenemedik ama birdaha ki kontrolü bekliyorum. iyice merak etmeye başladım cinsiyetini bebişimin.

Öyle huyları varsa ayrı tabi Sen daha iyisini bilirsin canım.

ya sene de bir kez görüyorum ztn ... (FARKLI ŞEHİRLERDEYİZ) en son gittiğimiz de EN UFACIK BİRŞEYİ BİLE SÖYLÜYOR. yengenin canı da karpuza aş ermişti hemen gittik aldık dedi aradan 15 sene geçmiş onu söylüyor..Bana da ısrarla ne istiyorsun diye sorup durdu sana o zevki yaşatır mıyım :))))))))) istemiyorum dedim birşey.

Ah canım benim ya üzülme Allah korusun ters bişey olsa biz hissederiz zaten. Sevdiğin şeyleri yap bugun kendine izin ver moral depola

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensesin
İnşallah benim kızda değişmez bir sonraki kontrolde

:) Bi alemsın ya Boswer canım ya takma, yaslılar ıste eskı kafa ınsanlar da olunca ufacık yaptıkları seyı gozlerınde buyutuyolar Ama sen boyle bı muhabbetın ıcınde olmak ıstemıyosan hıcbısey aldma tabı, ufak olur, orta kalıte olur kendımız alırız bebegmzn ıhtyaclarını Allahın destegıyle :)

Allah onları bize bagislasin inss:) sen nasılsın adasimm:)
iyiyim canım çok şükür bu aralar deli gibi isim arıyorum tam olarak içime sinen bir isim bulamadım büyükler müdahele etmeden kalpler kırılmadan karar verip açıklayalım istiyorum Birde tatil yapmak istiyorum ama bu yaz olmayacak gibi seneye Allah nasip ederse üçümüz gideriz

Aynen canim,2 parca bisey alip cocuk uerinde soz hakki olacaklarini sanacaklar.bende herseyini kendim almak istiyorum ama pek mumkun durmuyor

İNŞALLAH NASİP OLUR CANIM..EN TEMEL ZTN İLK BAŞTA BEŞİK sonra arabası sonra mama sandalyesi yürüteç. 4 temel :))))) hepsini toplam 800 TL'ye yapıcam kısmetse... Parayla ilgisi yok aslında pahalı şeyleri büyüyünce alırım hem kendi istedikleri olur.

şu zamana kadar birşey talep etmedim..Etmeyi de düşünmüyorum. Kafam rahat. Az olsun uygun olsun ama ben yapmış olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…