- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
:) Bi alemsın ya Boswer canım ya takma, yaslılar ıste eskı kafa ınsanlar da olunca ufacık yaptıkları seyı gozlerınde buyutuyolar Ama sen boyle bı muhabbetın ıcınde olmak ıstemıyosan hıcbısey aldma tabı, ufak olur, orta kalıte olur kendımız alırız bebegmzn ıhtyaclarını Allahın destegıyle :)
Bende çok izliyorum ya ozellikle gece uyumadan onceHepimizin bebislerine masallah gormeye doyamiyor insan doktordan ayri gebe ultrasonu odasina girip bidaha izledim
devlet hastanesıde yapılan 4lu test sonunda cd verıyormuBende çok izliyorum ya ozellikle gece uyumadan oncehastanede verilen cd göz açıp kapayana kadar bitiyor ben eşimin telefonundan çektiriyorum hem seslerde kaydoluyor benim tepkilerim filan. ay ben yerim o elleri , annemmmm diye
tabi ki canım yasak pastırma özellikle toksoplazman negatif çıktıysa uzak durPastirma yemek hakkinda ne diyorsunuz? Sizce onun cig etligi kalmis midir?
benim maddi acidan degil canim.simdiden alinacaklari bolusmeye basladilar.biseydd diyemem sonucta onlarda hevesleniyorlar.insallah sorarlar fikrimizi kafalarina gore takilmazlarİNŞALLAH NASİP OLUR CANIM..EN TEMEL ZTN İLK BAŞTA BEŞİK sonra arabası sonra mama sandalyesi yürüteç. 4 temel :))))) hepsini toplam 800 TL'ye yapıcam kısmetse... Parayla ilgisi yok aslında pahalı şeyleri büyüyünce alırım hem kendi istedikleri olur.
u zamana kadar birşey talep etmedim..Etmeyi de düşünmüyorum. Kafam rahat. Az olsun uygun olsun ama ben yapmış olayım.
benim maddi acidan degil canim.simdiden alinacaklari bolusmeye basladilar.biseydd diyemem sonucta onlarda hevesleniyorlar.insallah sorarlar fikrimizi kafalarina gore takilmazlar
gözün aydın canım maşallah bebeğine16+6 ciktik 11 cm boyu veee kizimm olcakmiss buyuk ihtimall insallah degismezz kiz istiodum gozlerim dolduu yaa cokk mutluyumms) Sivilcelerim, tatlidan sogumam, kirmizi et yemem hepsi kiz belirtisiymis demekki :)))
ya yaşlı da değil 45 yaşında daha ilk torunu..ilk oğlunu evlendirdi.Gördük yaptıklarını..Bunda da birşey beklemek yanlış olur
hala der sana düşük ayarlı bilezik taktık daha iyisini alamadık filan diye..Bende olsun Allahın günü o günmüydü istediğiniz zaman alın ben takarım diyorum ses yok hahaah
O zaman gayet haklıymıssın canım Her yaptıgını sureklı dıle getıryosa bosver hıcbısey aldırma, kafan rahat olur en azından.
Pastirma yemek hakkinda ne diyorsunuz? Sizce onun cig etligi kalmis midir?
aynen.. çok şükür evimizi aldılar evlenmeden önce.. gerisi önemli değil di zaten. Nankörlük yapıyorum :)))
Cnm senin de ilk bebiş değil mi yanlış hatırlamıyorum? Ben de istiyorum hissetmek geçen gece bi kere bebeğim miydi hssettiğim diye düşündüm ama acemilik olunca ne olduğunu anlamıyosun ne hissettiğimi bile unuttum anlık bür şey oldu:))15. hafta biticek ben biraz erken hissettim umarım herkes biran önce hisseder
Bilmiyorum kidevlet hastanesıde yapılan 4lu test sonunda cd verıyormu
:) ev de buyuk bı yardım, her ay bı suru kıra vermekten kurtarmslar sızı.
Cnm model güzel ama siyah alma kızcene hani ilerde belki oğlunda olur ama unisex rrnklerde olabilir bnce yne sen bilirsin tabiKIZLAR https://www.markafoni.com/maclaren-...abasi-travel-set-bebek-arabasi/urun/11654938/ LİNKTEKİ BEBEK ARABASI KONUSUNDA NE DERSİNİZ
Agrilar bazen bendede dayanilmayack gibi oluyor.ama.normal dedi tum doktorlar karin buyuyor diye oluyormusHiç olmadı cnm kanama felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?