2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ya yaşlı da değil 45 yaşında daha ilk torunu..ilk oğlunu evlendirdi.Gördük yaptıklarını..Bunda da birşey beklemek yanlış olur

hala der sana düşük ayarlı bilezik taktık daha iyisini alamadık filan diye..Bende olsun Allahın günü o günmüydü istediğiniz zaman alın ben takarım diyorum ses yok hahaah

Hepimizin bebislerine masallah gormeye doyamiyor insan doktordan ayri gebe ultrasonu odasina girip bidaha izledim
Bende çok izliyorum ya ozellikle gece uyumadan once hastanede verilen cd göz açıp kapayana kadar bitiyor ben eşimin telefonundan çektiriyorum hem seslerde kaydoluyor benim tepkilerim filan. ay ben yerim o elleri , annemmmm diye

Bende çok izliyorum ya ozellikle gece uyumadan once hastanede verilen cd göz açıp kapayana kadar bitiyor ben eşimin telefonundan çektiriyorum hem seslerde kaydoluyor benim tepkilerim filan. ay ben yerim o elleri , annemmmm diye
devlet hastanesıde yapılan 4lu test sonunda cd verıyormu

benim maddi acidan degil canim.simdiden alinacaklari bolusmeye basladilar.biseydd diyemem sonucta onlarda hevesleniyorlar.insallah sorarlar fikrimizi kafalarina gore takilmazlar

O zaman gayet haklıymıssın canım Her yaptıgını sureklı dıle getıryosa bosver hıcbısey aldırma, kafan rahat olur en azından.

kizlar merhaba oncelikle bebisleriniz hayirli olsun saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah..ben burda bikac arkadasin cinsiyet tahmini yaptigini okumustum bizede yapar misiniz onemli olan saglikli olmasi ama merak ediyo insan iste 12+4 uz burda :)

Medifine Temassız Ateş Ölçer (Kalibrasyon Özellikli) bu marka hakkında bilginiz var mı nasıldır ateş ölçer olarak

15. hafta biticek ben biraz erken hissettim umarım herkes biran önce hisseder
Cnm senin de ilk bebiş değil mi yanlış hatırlamıyorum? Ben de istiyorum hissetmek geçen gece bi kere bebeğim miydi hssettiğim diye düşündüm ama acemilik olunca ne olduğunu anlamıyosun ne hissettiğimi bile unuttum anlık bür şey oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…