aynen öyle istese 3 ev 4 ev alacak parası var insan ona sinir oluyor zaten..PAra bol
canim benim cildim cok kurumus oldugu icin kuru ciltler icin olanini aldim ama normal ciltler icin olani da vardi. benim cildimi nemlendirdi sevdim o yüzden. ben yurtdisindan almistim normal krem kutusu seklinde ordakiler ama tüp seklindeymis bide adi bepanthol eskiden bepanthen mis :) mesela ben eczaneden burun spray i göz damlasini falan aliyorum onlarin adi bepanthen hala ama cilt ürünlerinin adini bepanthol diye degistirmislercanım benim de normalde yağlı cildim var, o sebeple sadce su bazlı nemlendirici kullanabiliyorum, yoksa parıl parıl parlıyor ve direk akneye çeviriyo, bahsettiğin krem yağlı mı?
anladım cnm geçmiş olsun tekrarlamaz inşallahCnm dün gece kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu ne yatabildim ne oturabildim hastaneye gittik bebek gayet iyi ama düşük tehlikesi dedi progestan verdi bakalım başka doktorada gidicem bakim o nedicek
ben yaptırmadım sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım allah izin verirse :)selam kızlar
ikili test konusunda kararsız kaldım. doktor nasıl olsa ense kalınlıgına bakacak
acaba kan tahlılı yaptırmasam mı? sonucta bir sorun olsada dogacak, olmasa da dogacak. bılemedım.
yaptırmayan var mı?
zaten anladıgım kadarıyla ense kalınlıgına da baglı bır durummusben yaptırmadım sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım allah izin verirse :)
evet ya ilk bebiş benim ilk göbek altımda ve çevresinde gıdıklanma gibi bir his oldu tatlım senin de olur yakın zamandaCnm senin de ilk bebiş değil mi yanlış hatırlamıyorum? Ben de istiyorum hissetmek geçen gece bi kere bebeğim miydi hssettiğim diye düşündüm ama acemilik olunca ne olduğunu anlamıyosun ne hissettiğimi bile unuttum anlık bür şey oldu:))
Öyle düşünme tatlım kendini üzersin onlara karşı kin tutarsın boşuna Şöyle düşün; "zamanında çalısmıslar biriktrmısler para koymuslar kenara, ev almıslar Kendi paraları kımseye (oğulları da dahıl) vermek zorunda olmadıkları halde bze bır ev verdıler sayelerınde kırasız ewde oturuyoruz Allah razı olsun" Bişey beklemedıgın zman sen kendın de huzur bulursun Ben en azından oyle yapıyorum Bizimkilerin de parası pulu var, bız araba alırken 8-9 bin borc ıstememıze ragmen vermedıler Başta kızdm ama soradan dedım kı kendıme "vermek zorunda değıller kı sen kendın kazan kendn harca, bos ewlerınde kırasız oturuyoruz Allah razı olsun" Bişey beklemıyorum, kin de hıssetmıyrm onlara karsı.
zaten anladıgım kadarıyla ense kalınlıgına da baglı bır durummus
eskı konulardan okumustum.
yarın doktoruma detaylı sorucam.
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın.:=)
haha canim bende 3 gün sonra 1 ay olacak görmeyeli haftaya cuma randevum esimle iki gündür kara kara bahane düsünüyoruz ne desekte gitsek doktora diye ama bulamiyoruz cok özledimm yaa insanin ici daraliyoınş.bnde 15+4 umzaten 3 hafta oldu gıtmeyelı 4lu zamanıda geldı dıyorum bıraz bekleyeyım 18 olsunda hem 4lu yapar hemde bebısı gorurum dıye ama ozamanda bır ayı gecıcek gormeyelı off gece acılemı gıtsem :)
olsun yıne de baksaydı doktor :=)amin inşallah canım seninde öyle ben esne kalınlığına falanda baktırmadım ikili yaptırmayacağım dediğim için onada gerek duymadı sanırım doktor
bilmem onunla ilgili birşey demedi bende ikili test yapılınca bakılıyor diye biliyordum olsun artık sen baktırısın inşallaholsun yıne de baksaydı doktor :=)
bebek arabasını düşününce benim aklıma hep kırmızı geliyor nedense bir anlamı yok ama işteCnm model güzel ama siyah alma kızcene hani ilerde belki oğlunda olur ama unisex rrnklerde olabilir bnce yne sen bilirsin tabi
benım bıldıgım doktorun ense kalınlıgına falan bakıyorbilmem onunla ilgili birşey demedi bende ikili test yapılınca bakılıyor diye biliyordum olsun artık sen baktırısın inşallah
hıc sorma bu aralar sureklı karnım arıyor rahat nefes bıle alamıyorum.aslnda bahanem cok ama.haftayada ızın alamam ıs yerınde ancak obur haftaya randevu alıcam 4lu ıcın ozamanda 17+4 olucaz daha 3 hafta var anlıcagın bır ay 2 hafta olucak gormeyelı ...acılemı gıtsekhaha canim bende 3 gün sonra 1 ay olacak görmeyeli haftaya cuma randevum esimle iki gündür kara kara bahane düsünüyoruz ne desekte gitsek doktora diye ama bulamiyoruz cok özledimm yaa insanin ici daraliyo
iyiyim canım çok şükür bu aralar deli gibi isim arıyorum tam olarak içime sinen bir isim bulamadım büyükler müdahele etmeden kalpler kırılmadan karar verip açıklayalım istiyorumBirde tatil yapmak istiyorum ama bu yaz olmayacak gibi seneye Allah nasip ederse üçümüz gideriz
Agrilar bazen bendede dayanilmayack gibi oluyor.ama.normal dedi tum doktorlar karin buyuyor diye oluyormus
anladım cnm geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?