2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar suanda 15+4 uz en son 12+6 da ıkılı zamanı gıtmstım sımdıde 4lu test zamanı geldı hsataneden randevu alıcam ama sanırım 16 ve 18 arası oluyrmus dogrumu

aynen öyle istese 3 ev 4 ev alacak parası var insan ona sinir oluyor zaten..PAra bol

Öyle düşünme tatlım kendini üzersin onlara karşı kin tutarsın boşuna Şöyle düşün; "zamanında çalısmıslar biriktrmısler para koymuslar kenara, ev almıslar Kendi paraları kımseye (oğulları da dahıl) vermek zorunda olmadıkları halde bze bır ev verdıler sayelerınde kırasız ewde oturuyoruz Allah razı olsun" Bişey beklemedıgın zman sen kendın de huzur bulursun Ben en azından oyle yapıyorum Bizimkilerin de parası pulu var, bız araba alırken 8-9 bin borc ıstememıze ragmen vermedıler Başta kızdm ama soradan dedım kı kendıme "vermek zorunda değıller kı sen kendın kazan kendn harca, bos ewlerınde kırasız oturuyoruz Allah razı olsun" Bişey beklemıyorum, kin de hıssetmıyrm onlara karsı.

selam kızlar
ikili test konusunda kararsız kaldım. doktor nasıl olsa ense kalınlıgına bakacak
acaba kan tahlılı yaptırmasam mı? sonucta bir sorun olsada dogacak, olmasa da dogacak. bılemedım.

yaptırmayan var mı?

canım benim de normalde yağlı cildim var, o sebeple sadce su bazlı nemlendirici kullanabiliyorum, yoksa parıl parıl parlıyor ve direk akneye çeviriyo, bahsettiğin krem yağlı mı?
canim benim cildim cok kurumus oldugu icin kuru ciltler icin olanini aldim ama normal ciltler icin olani da vardi. benim cildimi nemlendirdi sevdim o yüzden. ben yurtdisindan almistim normal krem kutusu seklinde ordakiler ama tüp seklindeymis bide adi bepanthol eskiden bepanthen mis :) mesela ben eczaneden burun spray i göz damlasini falan aliyorum onlarin adi bepanthen hala ama cilt ürünlerinin adini bepanthol diye degistirmisler

Cnm dün gece kasiklarimda şiddetli ağrılar oldu ne yatabildim ne oturabildim hastaneye gittik bebek gayet iyi ama düşük tehlikesi dedi progestan verdi bakalım başka doktorada gidicem bakim o nedicek
anladım cnm geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah

ben yaptırmadım sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım allah izin verirse :)

ben yaptırmadım sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım allah izin verirse :)
zaten anladıgım kadarıyla ense kalınlıgına da baglı bır durummus
eskı konulardan okumustum.
yarın doktoruma detaylı sorucam.
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın.:=)

evet ya ilk bebiş benim ilk göbek altımda ve çevresinde gıdıklanma gibi bir his oldu tatlım senin de olur yakın zamanda

yok canım kızmıyorum gülüyorum sadece zaten başka yerden çıkartıyor Allah..

zaten anladıgım kadarıyla ense kalınlıgına da baglı bır durummus
eskı konulardan okumustum.
yarın doktoruma detaylı sorucam.
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın.:=)

amin inşallah canım seninde öyle ben esne kalınlığına falanda baktırmadım ikili yaptırmayacağım dediğim için onada gerek duymadı sanırım doktor

haha canim bende 3 gün sonra 1 ay olacak görmeyeli haftaya cuma randevum esimle iki gündür kara kara bahane düsünüyoruz ne desekte gitsek doktora diye ama bulamiyoruz cok özledimm yaa insanin ici daraliyo

haha canim bende 3 gün sonra 1 ay olacak görmeyeli haftaya cuma randevum esimle iki gündür kara kara bahane düsünüyoruz ne desekte gitsek doktora diye ama bulamiyoruz cok özledimm yaa insanin ici daraliyo
hıc sorma bu aralar sureklı karnım arıyor rahat nefes bıle alamıyorum.aslnda bahanem cok ama.haftayada ızın alamam ıs yerınde ancak obur haftaya randevu alıcam 4lu ıcın ozamanda 17+4 olucaz daha 3 hafta var anlıcagın bır ay 2 hafta olucak gormeyelı ...acılemı gıtsek

İnşallah cnm bende bayramda gideceğim kısmet olursa ihtiyacım var cokk. Cnm ben kız ismi olarak elif eslem, elif duru dusunuyodum serra, tuanna , mİray beğendiğim isimler fikir olsun sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…