istanbul avcılar pazarından aldım denemek için memnun kaldım. bi markası yok esasen ithalat fazlası ürünler satan bir tezgahtı fiyatı da 5 tl . dayanıklılığı ne kadar sürer bilmem ama ben rahat ettim. benim göğüsler bayağı büyüdü 85- 9o B destekli takardım şimdi ne ne destek var ne balen 95 bunun ölçüsü tam oluyor eğer büyümeye devam ederse 1oo alıcam heralde umarım öyle olmaz.ben sütyen arıyordum ayshem, internette görüyorum istediğim modeli ama denemeden alamam tabii. dışarda da bulamadım aradığımı. sen hangi şehirdesin nerede buldun?
Bnm de gözüm hep kırmızı gidiyor ama bi de siyah üst kısım kırmızı veya siyah üst kısım mor gördüm onlar da hoşuma gtti hem renk katmış hem kırmızı ve mor erkek de olur kıza da. Çok tatlı bi turkuazlı vardı ya da gümüş gri ay böyle arada kalıyorum bi de çok pahalı iyi bir şey olsun konforlu olsun ana kucağı da olsun hafif olsun derken zaten uçuyo fiyatbebek arabasını düşününce benim aklıma hep kırmızı geliyor nedense bir anlamı yok ama işte
vallahi benim de gözüm hep kırmızı dan sonra o renklere gidyor ama çok pahalı senin gibi yapıcam sponsorlar çok olunca iyi olur sonbahar gibi almayı düşünüyorumBnm de gözüm hep kırmızı gidiyor ama bi de siyah üst kısım kırmızı veya siyah üst kısım mor gördüm onlar da hoşuma gtti hem renk katmış hem kırmızı ve mor erkek de olur kıza da. Çok tatlı bi turkuazlı vardı ya da gümüş gri ay böyle arada kalıyorum bi de çok pahalı iyi bir şey olsun konforlu olsun ana kucağı da olsun hafif olsun derken zaten uçuyo fiyatsponsorlardan birine arabayı aldırcam
git canim sen benim yerime de hasret gider ben burda doktoruma gitsem bahaneyle acile gitmekten daha iyi. bakalim dayanmaya calisacagimhıc sorma bu aralar sureklı karnım arıyor rahat nefes bıle alamıyorum.aslnda bahanem cok ama.haftayada ızın alamam ıs yerınde ancak obur haftaya randevu alıcam 4lu ıcın ozamanda 17+4 olucaz daha 3 hafta var anlıcagın bır ay 2 hafta olucak gormeyelı ...acılemı gıtsek
randevun nezmangit canim sen benim yerime de hasret gider ben burda doktoruma gitsem bahaneyle acile gitmekten daha iyi. bakalim dayanmaya calisacagim
bende sevmedım.Anladım cnm söyle sağ salim dogurcak yahu ben hamileliği hiç sevmedim
haftaya cumarandevun nezman
Benim Dr dortluyu yapmayacak sirek detaylı ultrason gir dedibenm doktorum da aynısını dedı canım "Ikılının sonucları cok ıyı Üçlüye gerek yok dırek ayrıntılı ultrasona gırersn" dedı
senın yakınmıs ben 10 temmuza almayı dusunuyorum hemde 4lu bır arada cıkmıs olur aradan ozmamanda 17+4 oluyoruz.ınş.suresıde gecmez 4lununhaftaya cuma
Gözün aydın canım Bizlere de nasıp olsun ıns kısa zamanda ogrenmek.
Tşk canlar Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun solanahtarı!
o testler tamamen olasılık hesabı, sakın canını sıkma, başka bir yerde bir daha mı yaptırsan?Hiçbi sorun yok demişti ikili testte ense kalınlığıda azdı 0,7 filandı
Benim de gerek yok 3lu ve 4luye ayrıntıya girecegimBenim Dr dortluyu yapmayacak sirek detaylı ultrason gir dedi
Cok sevindim senin adina bol bol yuz ohhh miss bide aksam yemekten sonra sahilde dalga sesleri ve yakamoz esliginde yuruyusİnşallah cnm bende bayramda gideceğim kısmet olursa ihtiyacım var cokk. Cnm ben kız ismi olarak elif eslem, elif duru dusunuyodum serra, tuanna , mİray beğendiğim isimler fikir olsun sana cnm
Araştırayım cnm olmazsa izmire gelince gideriz :)) sağol iyi oldu bildiğimvallahi benim de gözüm hep kırmızı dan sonra o renklere gidyor ama çok pahalı senin gibi yapıcam sponsorlar çok olunca iyi olur sonbahar gibi almayı düşünüyorum
İstanbul da pamidor var mı dün oradan bebek hediyesi aldım bana kart çıkarttılar bazı ürünlerde fiyat yarı yarıya düşüyor haberin olsun
ikra koyacam canım nasılKızlar bebeklerinizin adını ne dusunuyorsunuzve begendiginiz kiz isimleri nelerdir
erkek ege keremKızlar bebeklerinizin adını ne dusunuyorsunuzve begendiginiz kiz isimleri nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?