2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Free bhcg değerine göre cinsiyeti doğru çıkan oldu mu ? ÇOk merak ettim.
ben hep 50 altıysa kız 50 üstüyse erkek demiştim çünkü çok araştırdım ve benim çıktı kızım geliyor 50 altı çıkmıştı benim ..senin kaç cinsiyetin söyleyim canım

mina bebe magazalarindada cok guzel seyler var,ilk zamanlar mothercare,jokere falan bakiyodum ama mina bebeyi gorunce bi daha gitmem sanirim,cok tatli seyler var fiyatlarida normal

kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona

nasıl oluyor bu işler ?

bakalım hayırlısı Allahtan demek ki bu eğlencelik bir test.Allah bilir tabiki ama insan merak ediyor.Benim doğun 2 ocak gözüküyor ama büyük ihtimalle aralıkta doğum yapıcam.Zaten zor bir süreç geçiriyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

aaa ben hiç duymadım ama nerede ki mağaza ay çok iyi yeni bir marka daha çokkk iyi oldu
Bende yeni saniyordum ama yillarin magazasiymis gorumcem hep ordan alirmis.daha yeni selwaye actilar oraya bakabilirsin.bide gaziemirde var orasi cok buyuk yanindada pamidorun en buyuk magazasi var.ikisi yanyana

kızlar 2li sonuçlarım çıktı 12+1 di kan verdiğimde;
hcgb 22.02 ng/mL mom 0.56
nt 1.oo mm mom o.65
papp-a 1,21o.61 mu/l o.49

bu durumda hcgye göre erkek mi bizim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…