Cok guzellllikra koyacam canım nasıl
ne yaptin canim doktora gidecektin bugun,hersey yolundadir insallahGüle güle kullan simdi den.
ben hep 50 altıysa kız 50 üstüyse erkek demiştim çünkü çok araştırdım ve benim çıktı kızım geliyor 50 altı çıkmıştı benim ..senin kaç cinsiyetin söyleyim canımKızlar size bir şey sormak istiyorum.Free bhcg değerine göre cinsiyeti doğru çıkan oldu mu ? ÇOk merak ettim.
erkek ege kerem
kız da defne nil ılgın inci
mina bebe magazalarindada cok guzel seyler var,ilk zamanlar mothercare,jokere falan bakiyodum ama mina bebeyi gorunce bi daha gitmem sanirim,cok tatli seyler var fiyatlarida normalvallahi benim de gözüm hep kırmızı dan sonra o renklere gidyor ama çok pahalı senin gibi yapıcam sponsorlar çok olunca iyi olur sonbahar gibi almayı düşünüyorum
İstanbul da pamidor var mı dün oradan bebek hediyesi aldım bana kart çıkarttılar bazı ürünlerde fiyat yarı yarıya düşüyor haberin
olsun
Detaylı ultrason 20.haftadan itibaren oluyor ve bebeğin heryerine bakılıyor renklimi değilmi onu bilmiyorumDetaylı ultrason yaptıran var mı? renkli mi oluyor nelere bakılıyor?
Detaylı ultrason yaptıran var mı? renkli mi oluyor nelere bakılıyor?
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Free bhcg değerine göre cinsiyeti doğru çıkan oldu mu ? ÇOk merak ettim.
değerin kaçtı canım 50 altı kız 50 üstü erkek olacakBenim tutmadı
ben tam tersi diye biliyorum :) o zaman benimde kızım olacak :)ben hep 50 altıysa kız 50 üstüyse erkek demiştim çünkü çok araştırdım ve benim çıktı kızım geliyor 50 altı çıkmıştı benim ..senin kaç cinsiyetin söyleyim canım
canım ben çok araştırdım defalarca burda yazdım ama kimse kaale almadı böyle yazdığım gibi 50 altı kız ve ben kızımın olacağını ikili test zamanı tahmin etmiştimben tam tersi diye biliyorum :) o zaman benimde kızım olacak :)
bakalım hayırlısı Allahtan demek ki bu eğlencelik bir test.Allah bilir tabiki ama insan merak ediyor.Benim doğun 2 ocak gözüküyor ama büyük ihtimalle aralıkta doğum yapıcam.Zaten zor bir süreç geçiriyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinBenim tutmadı
kızına isim ara bence canımben tam tersi diye biliyorum :) o zaman benimde kızım olacak :)
aaa ben hiç duymadım ama nerede ki mağaza ay çok iyi yeni bir marka daha çokkk iyi oldumina bebe magazalarindada cok guzel seyler var,ilk zamanlar mothercare,jokere falan bakiyodum ama mina bebeyi gorunce bi daha gitmem sanirim,cok tatli seyler var fiyatlarida normal
canım değerin kaçtıBenim tutmadı
Bende yeni saniyordum ama yillarin magazasiymis gorumcem hep ordan alirmis.daha yeni selwaye actilar oraya bakabilirsin.bide gaziemirde var orasi cok buyuk yanindada pamidorun en buyuk magazasi var.ikisi yanyanaaaa ben hiç duymadım ama nerede ki mağaza ay çok iyi yeni bir marka daha çokkk iyi oldu
ela ve defne çok güzel ama aylin işte fena değilIlk olarak ela ve defne geçti icimden ama babamiz sevmedi o da aylin diyor bende onu sevemedim
NT olsa gerekmerhabalar ultrasonda bebeğin boyunu hangi değer gösteriyo bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?