2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anneler Merhaba :) bugün yine aklıma bişey takıldı. 16 +4 um bugün. İki gün önce Sanki bebeği hissettim bi kaç kez ama iki gündür bişey hissetmiyorum.bunu yaşayan var mı yoksa bi problem mi bilemedim

Cok sevindim senin adina bol bol yuz ohhh miss bide aksam yemekten sonra sahilde dalga sesleri ve yakamoz esliginde yuruyus eslem guzelmis aslinda benim adimada uygun
Evet cnm :) eslem cok hos isim hem çok yaygın bi isimde değil hangi ismi kendine yakın hissediyosan o ismi düşün cnm anlamda önemli tabi çünkü isimlerin anlamlari kişinin karakterinede yansiyo

[Ql7158eylul, post: 41527476, member: 652913"]kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona

nasıl oluyor bu işler ?[/QUOTE]

İstisnasız bütün gebeler cnm

İstisnasiz

Bende yeni saniyordum ama yillarin magazasiymis gorumcem hep ordan alirmis.daha yeni selwaye actilar oraya bakabilirsin.bide gaziemirde var orasi cok buyuk yanindada pamidorun en buyuk magazasi var.ikisi yanyana
ya işte benim ki tamamen dikkat eksikliği yani sen Gaziemir pamidor a defalarca git alışveriş yap yanında ki mağazayı görme neyse ki geç olmadan öğrendim çok sağol

Anneler Merhaba :) bugün yine aklıma bişey takıldı. 16 +4 um bugün. İki gün önce Sanki bebeği hissettim bi kaç kez ama iki gündür bişey hissetmiyorum.bunu yaşayan var mı yoksa bi problem mi bilemedim
Ara ara hissetmemiz normal canım. 20. haftadan sonra düzenli olarak hissedeceğiz.

kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Henüz süt değildir canım muhtemelen hormonal sıvıdır, son aylarda sarımsı sıvı gelebilir. O da ağız sütü denilen bebğin ilk alması gereken süt.
Kesinlikle göğüslere hele ki uç kısımlarına fazla ellemeyin ( elletmeyin ) derim, göğsün uyarılması erken doğum riskini tetikliyor. Özellikle sonraki aylarda.

Canım içini ferah tut. Bu testler çok güvenilir değil. Benim de ikili testte yaş riskim 134 de 1 çıktı. Açıkçası hiç umursamıyorum. 3 lü, 4 lü, cvs, amniyosentez,... hiçbirini yaptırmayacağım. Bir sorun olsa bile o haliyle bebeğimi kabul ediyorum. 9 ayı stres içinde geçirmektense, hamileliğin keyfini çıkarmayı tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…