canım kızın olacak hadi hayırlısıkızlar 2li sonuçlarım çıktı 12+1 di kan verdiğimde;
hcgb 22.02 ng/mL mom 0.56
nt 1.oo mm mom o.65
papp-a 1,21o.61 mu/l o.49
bu durumda hcgye göre erkek mi bizim ki?
Evet cnm :) eslem cok hos isim hem çok yaygın bi isimde değil hangi ismi kendine yakın hissediyosan o ismi düşün cnm anlamda önemli tabi çünkü isimlerin anlamlari kişinin karakterinede yansiyoCok sevindim senin adina bol bol yuz ohhh miss bide aksam yemekten sonra sahilde dalga sesleri ve yakamoz esliginde yuruyuseslem guzelmis aslinda benim adimada uygun
ya işte benim ki tamamen dikkat eksikliği yani sen Gaziemir pamidor a defalarca git alışveriş yap yanında ki mağazayı görme neyse ki geç olmadan öğrendim çok sağolBende yeni saniyordum ama yillarin magazasiymis gorumcem hep ordan alirmis.daha yeni selwaye actilar oraya bakabilirsin.bide gaziemirde var orasi cok buyuk yanindada pamidorun en buyuk magazasi var.ikisi yanyana
Bebişin baş-popo mesafesi CRL olarak ölçüyor canım. NT ense kalnlığıNT olsa gerek
Ara ara hissetmemiz normal canım. 20. haftadan sonra düzenli olarak hissedeceğiz.Anneler Merhaba :) bugün yine aklıma bişey takıldı. 16 +4 um bugün. İki gün önce Sanki bebeği hissettim bi kaç kez ama iki gündür bişey hissetmiyorum.bunu yaşayan var mı yoksa bi problem mi bilemedim
47.3 tu kız cinsiyeti bebisimincanım değerin kaçtı
Son gelismeleri aktariyorum aylinIlk olarak ela ve defne geçti icimden ama babamiz sevmedi o da aylin diyor bende onu sevemedim
Aa ben 50 ustu kiz biliyordum o zaman benim tutmus47.3 tu kız cinsiyeti bebisimin
biri aha yazmıştı senin gibi ama kim olduğunu hatırlamadım bence süt o gelenkizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Genişletmek için tıkla...kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Mesajlar o kadar çok birikmiş ki, mesajını ancak okuyabildim. Ben ümit hastanesinde Gülbin hanıma gidiyorum.Devlet hastanesine gidiyorum canım Tuğba yuvanç sen kime gidiyorsun
önemli degil canim ilkinde cok hafif sari su gibi geldi ikinci süttü ama eminimmobil bağlanıyım dedim ama acayip şeyler yazıldı kusura bakma tel den kaynaklı
Henüz süt değildir canım muhtemelen hormonal sıvıdır, son aylarda sarımsı sıvı gelebilir. O da ağız sütü denilen bebğin ilk alması gereken süt.kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Canım içini ferah tut. Bu testler çok güvenilir değil. Benim de ikili testte yaş riskim 134 de 1 çıktı. Açıkçası hiç umursamıyorum. 3 lü, 4 lü, cvs, amniyosentez,... hiçbirini yaptırmayacağım. Bir sorun olsa bile o haliyle bebeğimi kabul ediyorum. 9 ayı stres içinde geçirmektense, hamileliğin keyfini çıkarmayı tercih ediyorum.Benim doktorum da tam tersi canım bunların önemli olduğunu düşünüyor binde bir size denk gelir bunu da bilmeye hakkınız var diyor bana da mantıklı geldi eğer böyle bir riskim varsa doğurcaksam neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum hazırlanmalıyım yaşıma göre riskli çıktı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?