Benim 41 çıktı oğlum olcak cnm hcg tahmini pek mantıklı gelmio banaben hep 50 altıysa kız 50 üstüyse erkek demiştim çünkü çok araştırdım ve benim çıktı kızım geliyor 50 altı çıkmıştı benim ..senin kaç cinsiyetin söyleyim canım
Benim 41 çıktı oğlum olcak cnm hcg tahmini pek mantıklı gelmio banaben hep 50 altıysa kız 50 üstüyse erkek demiştim çünkü çok araştırdım ve benim çıktı kızım geliyor 50 altı çıkmıştı benim ..senin kaç cinsiyetin söyleyim canım
Ayyy supermis cevabinn koptum vallaya yaşlı da değil 45 yaşında daha ilk torunu..ilk oğlunu evlendirdi.Gördük yaptıklarını..Bunda da birşey beklemek yanlış olur
hala der sana düşük ayarlı bilezik taktık daha iyisini alamadık filan diye..Bende olsun Allahın günü o günmüydü istediğiniz zaman alın ben takarım diyorum ses yok hahaah
doktor kesin mi söyledi kıza dönmesini sonra canımBenim 41 çıktı oğlum olcak cnm hcg tahmini pek mantıklı gelmio bana
Benmki de canm 4 lü de yapmycaz Direk ayrntili ultrason.Benim Dr dortluyu yapmayacak sirek detaylı ultrason gir dedi
ikilden ayrıntılıya atlandı dımı?Benmki de canm 4 lü de yapmycaz Direk ayrntili ultrason.
Kesin canım dönmesi imkansız:) seninki kesinmi:)doktor kesin mi söyledi kıza dönmesini sonra canım
benimki de kesin canım ama doktor tıpta %100 yoktur dedi o da ayrı meseleKesin canım dönmesi imkansız:) seninki kesinmi:)
eğer ikili test yapılacaksa bence yeme rahat durmazsa ense ölçümünü yapamaz belkiyarın doktora gıtmeden önce çikolata falan yıyeyım mı kızlar
kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
ense ölçümü yapar evet. haklısıneğer ikili test yapılacaksa bence yeme rahat durmazsa ense ölçümünü yapamaz belki
ikilden ayrıntılıya atlandı dımı?
hareket etmeyen bir bebekmi ki çikolata yemek istiyosun yazık bebeye yeme benceense ölçümü yapar evet. haklısın
iyi ki sormusum
yoksa yıyıp gıdecektım :=)
zaten ıkılıden sonrası hormonlardan dolayı yanıltabılıyormusEwet canm Ben doktoruma guvenyrm ya sorgulamadm valla Allaha emanet inş bişi cikmaz sağlikla doğar
Bu arada cikolata kesin ye bence, burdan herkes işe yaradiğini solediler ki doktorlari da oyle soylemiş
hiç bilmiyorum kı hareket edıyor mu etmıyor mu :=) en son 1 ay once gıttım doktorahareket etmeyen bir bebekmi ki çikolata yemek istiyosun yazık bebeye yeme bence
Saol canm benmgözün aydın canım maşallah bebeğine
sen ilk önce bebişini gör belki tembel bir bebek belki çok hareketli sen telaş yapma normal kontrolünü yapsın dr unhem çikolata bebişin kalbine zararlı boşver yeme sen yine dehiç bilmiyorum kı hareket edıyor mu etmıyor mu :=) en son 1 ay once gıttım doktora
ee o zaman da kalp atısını dınlemıstık :=)
Bazilari agrisiz sizisiz geciriyorAnladım cnm söyle sağ salim dogurcak yahu ben hamileliği hiç sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?