2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim 41 çıktı cnm
ben hep 50 altıysa kız 50 üstüyse erkek demiştim çünkü çok araştırdım ve benim çıktı kızım geliyor 50 altı çıkmıştı benim ..senin kaç cinsiyetin söyleyim canım
Benim 41 çıktı oğlum olcak cnm hcg tahmini pek mantıklı gelmio bana

Ayyy supermis cevabinn koptum valla )

kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi

Canm kmdi hatrlamiyrm ama burda bi arkadas daha göğsünden beyaz bi sıvı geldiğini soylemşti, sıkmadan normal halde geliyodu Bu mesajlarimizi görürse sana yazar ztn :)

ikilden ayrıntılıya atlandı dımı?

Ewet canm Ben doktoruma guvenyrm ya sorgulamadm valla Allaha emanet inş bişi cikmaz sağlikla doğar
Bu arada cikolata kesin ye bence, burdan herkes işe yaradiğini solediler ki doktorlari da oyle soylemiş
Tabi cinsiyet gormek için gidiyosan ye :) yoksa sürekli zıplar bebişin

Ewet canm Ben doktoruma guvenyrm ya sorgulamadm valla Allaha emanet inş bişi cikmaz sağlikla doğar
Bu arada cikolata kesin ye bence, burdan herkes işe yaradiğini solediler ki doktorlari da oyle soylemiş
zaten ıkılıden sonrası hormonlardan dolayı yanıltabılıyormus
belkı de bende aynı sekılde yaparım.
çok fazla, gereksız test
fazla stres demek. en önemlılerını yaptırmak lazım.
çıkolata yıyecektım ama doktor yarın ense olcumu yapabılır ve zor olabılırmıs :=)

hiç bilmiyorum kı hareket edıyor mu etmıyor mu :=) en son 1 ay once gıttım doktora
ee o zaman da kalp atısını dınlemıstık :=)
sen ilk önce bebişini gör belki tembel bir bebek belki çok hareketli sen telaş yapma normal kontrolünü yapsın dr unhem çikolata bebişin kalbine zararlı boşver yeme sen yine de

Anladım cnm söyle sağ salim dogurcak yahu ben hamileliği hiç sevmedim
Bazilari agrisiz sizisiz geciriyor
Bizimde sansimiza boyle
Ama icimizdeki mucizlerimiz iyi olsunlarda vatsin agrisin karnim
Birde gecen sabah karnim agrimadi alalhim birseymi oldu diye endiselendim :)
Agrisa bir turlu agrimasa birturlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…