2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona

nasıl oluyor bu işler ?

Bana da oyle geliyo Ablam ingilterede yaşiyo Doğru duzgun ne test yaptilar ne muayene Cok sınırlı tuttular herşeyin normal olnasi gerektgni düşünüyolar Bence de cok ayrntida boğulmamak lazm

huuu seninkiler bayağı almış yürümüş dikkat et diycem de ne yapabilirsin bilmiyorum. Birkaç arkadaşım bana dedi ki, eğer büyüyor diye büyük sütyen alırsan, tıpkı kek kalıbı gibi memelerin de ona uyum sağlar, yer buldukça yayılır genişler. Buradan hareketle ben mümkün oluğu kadar beden büyütmeyi değil de sadece telsiz daha hafif bir sütyen arayışındayım şimdilik. Bizim bakırköy semt pazarında da bulabilirim o zaman, haftasonu gidip bakayım bari. Sağol.

Bazilari agrisiz sizisiz geciriyor
Bizimde sansimiza boyle
Ama icimizdeki mucizlerimiz iyi olsunlarda vatsin agrisin karnim
Birde gecen sabah karnim agrimadi alalhim birseymi oldu diye endiselendim :)
Agrisa bir turlu agrimasa birturlu

:)) Rabbim korusun onları cnm Allaha emanetler valla. Ben daha hareketlerini hissetmedim sen hissetmeye basladinmi?

kızlar bana da bır cevap verin öğlende sordum kımse bişey dememiş 2ciye hamile anneler bır cevaplasa memnun olcam merak edıyorum. ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyolar mı

kızlar bana da bır cevap verin öğlende sordum kımse bişey dememiş 2ciye hamile anneler bır cevaplasa memnun olcam merak edıyorum. ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyolar mı
canım kimse 20. haftasına gelmedi ki cevap verebilsin bence sen onu hastaneye gittiğinde doktoruna sor her hastanenin ve dr un çalışma şekli farklı olabilir

Kızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık

kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Yettim gari evet bahsedilen benim sanirim benim geldi canim daha dogrusu süt mü bilmiyorum anneme süt heralde dedim dalga gecti ama sonra doktora sordum olabilir dedi iki hafta sürdü sol göğsümde oldu ama simdi gecti fazla dokunmamak gerekiyomus ben basta temizliyodum ama sonra ogrenince ellemedim gecti simdi gelmiyo

Kızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık
Canim benjm 17. Hafta oldu hala gecmedi surekli bulaniuo ama cok sukur azaldi gececek ama inaniyorum bes kilo verdim ama bu sfer 200 grm almisim ) doktorum dalga geciyo ideal hamile diye allah sifamizi versin ins

kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi

biri aha yazmıştı senin gibi ama kim olduğunu hatırlamadım bence süt o gelen

evet evet bnm de sağ göğsümden geliyo sanırım. ucu hep bembeyaz birikmiş oluyo

hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşallah

evet evet bnm de sağ göğsümden geliyo sanırım. ucu hep bembeyaz birikmiş oluyo
ay ne güzel ama dokunmamak gerekliymiş baksana erken doğum falan yaptırıyomuş dokununca
canım ben bsütyen aldım toparlayıcı sütyen aldım çok rahat tavsiye ederim

ay ne güzel ama dokunmamak gerekliymiş baksana erken doğum falan yaptırıyomuş dokununca
canım ben bsütyen aldım toparlayıcı sütyen aldım çok rahat tavsiye ederim
toparlayıcı olanlar büyük göğüsleri derleyip toparlamak için sanırım dimi? yanlış mı biliyorum yoksa. dolgusuz telsiz oluyor ve kapalı oluyor her yeri, iki göğüs arası falan. internette de öyle gördüm hep, baktığım mağazalarda da. bnm göğüslerim şişti evet ama büyük kategorisinde olduğunu söyleyemem. beden büyütme ya da toparlayıcı giyme gereği yok şimdilik. beni rahatsız eden şey alttaki tel kısmı, o sert çıkıntı. midemi basıyor, çok rahatsız ediyor. olmadı kendi çamaşırlarımın telini çıkarıp idare edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…