- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Bana da oyle geliyo Ablam ingilterede yaşiyo Doğru duzgun ne test yaptilar ne muayene Cok sınırlı tuttular herşeyin normal olnasi gerektgni düşünüyolar Bence de cok ayrntida boğulmamak lazmzaten ıkılıden sonrası hormonlardan dolayı yanıltabılıyormus
belkı de bende aynı sekılde yaparım.
çok fazla, gereksız test
fazla stres demek. en önemlılerını yaptırmak lazım.
çıkolata yıyecektım ama doktor yarın ense olcumu yapabılır ve zor olabılırmıs :=)
huuu seninkiler bayağı almış yürümüşistanbul avcılar pazarından aldım denemek için memnun kaldım. bi markası yok esasen ithalat fazlası ürünler satan bir tezgahtı fiyatı da 5 tl . dayanıklılığı ne kadar sürer bilmem ama ben rahat ettim. benim göğüsler bayağı büyüdü 85- 9o B destekli takardım şimdi ne ne destek var ne balen 95 bunun ölçüsü tam oluyor eğer büyümeye devam ederse 1oo alıcam heralde umarım öyle olmaz.
Bazilari agrisiz sizisiz geciriyor
Bizimde sansimiza boyle
Ama icimizdeki mucizlerimiz iyi olsunlarda vatsin agrisin karnim
Birde gecen sabah karnim agrimadi alalhim birseymi oldu diye endiselendim :)
Agrisa bir turlu agrimasa birturlu
Kesin canım dönmesi imkansız:) seninki kesinmi:)
canım kimse 20. haftasına gelmedi ki cevap verebilsin bence sen onu hastaneye gittiğinde doktoruna sor her hastanenin ve dr un çalışma şekli farklı olabilirkızlar bana da bır cevap verin öğlende sordum kımse bişey dememiş 2ciye hamile anneler bır cevaplasa memnun olcam merak edıyorum. ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyolar mı
Can'ın ne istiyorsa ye ben cigkofte yedim hemde Dr komşularımız vardı Konya usulu el yapımı :)bence yeme canım Sonucta ozunde çiğ et. Ben sewmem zaten ama sevseydm de yemezdm.
Evet en az cin takvimi kadar oda saçma yani :)Bnce de o testin güvenilirliği hc yok
Yettim gari evet bahsedilen benim sanirimkizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Canim ben bugun yedim gittim deli gibi donuyodu hic yerinde durmadiyarın doktora gıtmeden önce çikolata falan yıyeyım mı kızlar
hangi testmiş o?Evet en az cin takvimi kadar oda saçma yani :)
Canim benjm 17. Hafta oldu hala gecmedi surekli bulaniuo ama cok sukur azaldi gececek ama inaniyorum bes kilo verdim ama bu sfer 200 grm almisimKızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık
kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona
nasıl oluyor bu işler ?
kizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
biri aha yazmıştı senin gibi ama kim olduğunu hatırlamadım bence süt o gelen
evet evet bnm de sağ göğsümden geliyo sanırım. ucu hep bembeyaz birikmiş oluyoYettim gari evet bahsedilen benim sanirimbenim geldi canim daha dogrusu süt mü bilmiyorum anneme süt heralde dedim dalga gecti ama sonra doktora sordum olabilir dedi iki hafta sürdü sol göğsümde oldu ama simdi gecti fazla dokunmamak gerekiyomus ben basta temizliyodum ama sonra ogrenince ellemedim gecti simdi gelmiyo
hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşallahKizlarr cok şükür kesinlesti bebisimizin cinsiyeti bir prensesimiz oluyomus allah ssglikla tum bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada cikolatayi midem bulandigi icin daha once deneyememistim bugun zorla yedim gittim dansöz gibi kiviriyo dedi doktor)
ay ne güzel ama dokunmamak gerekliymiş baksana erken doğum falan yaptırıyomuş dokununcaevet evet bnm de sağ göğsümden geliyo sanırım. ucu hep bembeyaz birikmiş oluyo
toparlayıcı olanlar büyük göğüsleri derleyip toparlamak için sanırım dimi? yanlış mı biliyorum yoksa. dolgusuz telsiz oluyor ve kapalı oluyor her yeri, iki göğüs arası falan. internette de öyle gördüm hep, baktığım mağazalarda da. bnm göğüslerim şişti evet ama büyük kategorisinde olduğunu söyleyemem. beden büyütme ya da toparlayıcı giyme gereği yok şimdilik. beni rahatsız eden şey alttaki tel kısmı, o sert çıkıntı. midemi basıyor, çok rahatsız ediyor. olmadı kendi çamaşırlarımın telini çıkarıp idare edicem.ay ne güzel ama dokunmamak gerekliymiş baksana erken doğum falan yaptırıyomuş dokununca
canım ben bsütyen aldım toparlayıcı sütyen aldım çok rahat tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?