Aminn inss canim cook sagolhayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşallah
Kızlar bebeklerinizin adını ne dusunuyorsunuzve begendiginiz kiz isimleri nelerdir
dediklerine göre iki şekilde de mümkünmüş. dr.un tercihine kalmış sanırımKızlar bu rahim agizi ölçüm u ultrason ile mi oluyoyoksa alttan muayene ilemi.
Bende devlete gidiyorum canm altinci ayda detayli ultrasonda bebegi inceliyorlar her hamile icin gecerli.kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona
nasıl oluyor bu işler ?
Bende devlete gidiyorum canm altinci ayda detayli ultrasonda bebegi inceliyorlar her hamile icin gecerli.kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona
nasıl oluyor bu işler ?
bende cok sasirdim canim soldan gelmedi benim tek sagdan geliyor bende hic dokunmayacagim artik. cok heyecanlandim tabiiYettim gari evet bahsedilen benim sanirimbenim geldi canim daha dogrusu süt mü bilmiyorum anneme süt heralde dedim dalga gecti ama sonra doktora sordum olabilir dedi iki hafta sürdü sol göğsümde oldu ama simdi gecti fazla dokunmamak gerekiyomus ben basta temizliyodum ama sonra ogrenince ellemedim gecti simdi gelmiyo
canim yasadigin yerde h&m varmi. onun anne reyonlari varmi orda internetten bak . ordaki hamile sütyenleri demirsiz ve cok rahat yarim atlet gibi olanlarida var hattatoparlayıcı olanlar büyük göğüsleri derleyip toparlamak için sanırım dimi? yanlış mı biliyorum yoksa. dolgusuz telsiz oluyor ve kapalı oluyor her yeri, iki göğüs arası falan. internette de öyle gördüm hep, baktığım mağazalarda da. bnm göğüslerim şişti evet ama büyük kategorisinde olduğunu söyleyemem. beden büyütme ya da toparlayıcı giyme gereği yok şimdilik. beni rahatsız eden şey alttaki tel kısmı, o sert çıkıntı. midemi basıyor, çok rahatsız ediyor. olmadı kendi çamaşırlarımın telini çıkarıp idare edicem.
evet var tabi bakarım ilk fırsatta, yarım olanlar kıyafet içinde hoş durmuyo. pentiden almıştım iade ettim. ama farklı seçenekler var mı diye bakarım, teşekkür ederim .canim yasadigin yerde h&m varmi. onun anne reyonlari varmi orda internetten bak . ordaki hamile sütyenleri demirsiz ve cok rahat yarim atlet gibi olanlarida var hatta
ben internet sayfasinda baktim az önce ikili bir siyah biri beyaz. benim aldigimda ondan ama degisik renkli . orda göremedim ama ondan almani tavsiye ederimevet var tabi bakarım ilk fırsatta, yarım olanlar kıyafet içinde hoş durmuyo. pentiden almıştım iade ettim. ama farklı seçenekler var mı diye bakarım, teşekkür ederim .
tamam bakarım cnm sağolben internet sayfasinda baktim az önce ikili bir siyah biri beyaz. benim aldigimda ondan ama degisik renkli . orda göremedim ama ondan almani tavsiye ederim
Gergin çikolata yiyen ben, 3 aydır ağzıma koymadım. Tatlıların adı bile midemi bulandırıyor. Limonu elma gibi yiyorum.Bendee çok limon yiyorumm ama erkek dedi:)İnanmıyorum artık ye tatlıyı dogur hakkıyı ye ekşiyi dogur ayşeyi :))
Sakıncalı olur diye ben yemiyordum. Ama 3 gün önce canım çekti ve yedim.Pastirma yemek hakkinda ne diyorsunuz? Sizce onun cig etligi kalmis midir?
gunaydın kızzlar ben geldımm
İkili test sonucunda çıkan free bhcg testi :)hangi testmiş o?
Kizlarr cok şükür kesinlesti bebisimizin cinsiyeti bir prensesimiz oluyomus allah ssglikla tum bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada cikolatayi midem bulandigi icin daha once deneyememistim bugun zorla yedim gittim dansöz gibi kiviriyo dedi doktor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?