2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
arkadaşlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum nete maaşallah 2174 sayfa olmuş size sormak istediğim bir şey var 15+2 günlük hamileyim ben bebişimin hiç hareketini hissetmiyorum hisseden arkadaşlar varmı bu dönemlerde? karnım büyümemiş olsa hamile olduğuma inanmıyacağım nerdeyse

kızlar ben devlet hastanesine gidiyorum 20 haftalıktan sonra her hamileye detaylı ultrasonla bakıyorlar mı yoksa gerekli gördükleri gebelerimi yolluyorlar detaylı ultrasona

nasıl oluyor bu işler ?
Bende devlete gidiyorum canm altinci ayda detayli ultrasonda bebegi inceliyorlar her hamile icin gecerli.

bende cok sasirdim canim soldan gelmedi benim tek sagdan geliyor bende hic dokunmayacagim artik. cok heyecanlandim tabii

canim yasadigin yerde h&m varmi. onun anne reyonlari varmi orda internetten bak . ordaki hamile sütyenleri demirsiz ve cok rahat yarim atlet gibi olanlarida var hatta

canim yasadigin yerde h&m varmi. onun anne reyonlari varmi orda internetten bak . ordaki hamile sütyenleri demirsiz ve cok rahat yarim atlet gibi olanlarida var hatta
evet var tabi bakarım ilk fırsatta, yarım olanlar kıyafet içinde hoş durmuyo. pentiden almıştım iade ettim. ama farklı seçenekler var mı diye bakarım, teşekkür ederim .

evet var tabi bakarım ilk fırsatta, yarım olanlar kıyafet içinde hoş durmuyo. pentiden almıştım iade ettim. ama farklı seçenekler var mı diye bakarım, teşekkür ederim .
ben internet sayfasinda baktim az önce ikili bir siyah biri beyaz. benim aldigimda ondan ama degisik renkli . orda göremedim ama ondan almani tavsiye ederim

Güüüünnnaayyyddııınnnnnn...
Up uzun bir aradan sonra yazabiliyorum...
Mide bulantısı sebebiyle günlerdir hasta,bitkin bir haldeydim..
Eminim benim gibi çeken olmamıştır aranızda..
4.ay bitiyor hala bulantım var çok şükür ilk günlere göre daha katlanılır bir halde...
Pazartesi randevum var..
3 lü test ve ultrason..
Cinsiyet belli olur diye düşünüyorum e olsun da artık..
Herkes iyidir inşallah

Son düzenleme:

Gözünüz aydin cnm Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin masallah prensesine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…