2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin arkadaslar... ya bir arkadas vardi amniyosentez istenenen. Insallah her sey yolundadir. Yazmis da ben atlamis olabilir miyim acaba. Aklim onda. Ben de harmony icin glab e kan verdim. Bir sonraki pazartesi gelecek sonuç. İnşallah iyi gelecek. Herkese harika bir gün ve haftasonu olsun.

Can'ın ne istiyorsa ye ben cigkofte yedim hemde Dr komşularımız vardı Konya usulu el yapımı :)

Canım valla benm doktorum salam, sucuk, sosis, pastırma, çiğköfte ve suşi gibi çiğ eti kesinlikle yasakladı. Bana da mantıklı geliyo, oldum olası çiğ et olayını sağlıklı bulmamısımdr zaten. Hamılelık oncesı bagrsak parazitlerım sebebıyle yemezdm cıg etı, şimdi de içindeli salmonella ve listeria bakterileri sebebiyle bebeğime zarar verir die yemem. Ciddi bi bakteri, ölümlere bile sebebiyet verebilir Arastr istersen. Canım bişi istedi die bebeğimi tehlıkeye atamam, gecende cnm cıgkofte ıstedı, etsızını kendım yaptm yedım cok da guzel oldu valla :)) Tabi bunlar benm dusuncelerım, anne canının ıstedığini yemesınin anne psikolojısı ıcın daha onemlı oldugunu dusunenler de olabılır, kımseyı yargılayamayz :) Herkese sağlıklı hamılelıkler.

Günaydın cnm insaĺlah sonuçların güzel çıkar gönlünü ferah tut cnm

Sendin di mi canm :)) Herkes biri vardı dedi ama hatrlayamadık bi türlü :) O kadar hızlıyız ve hepımız sureklı bıseyler yazıyoruz kı bazen kıme gun ıcınde ne yazdgımı unutuyorum walla :))

Forumda bunun için konu açabileceğiniz bir bölüm var.Bu şekilde konulara mesaj yazmanız yasak.
Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/el-emekleri.467/

Hadi gozun aydın canım Sağlıkla kucagınıza alın ınsallah İlk çocugundu dı mı canım, hatrlayamadım bırden???

sanırım onların küçük bedenleride var folik bende senin düşündüğün gibi yaptım tellerini çıkardım ama dolgulu olanların çıkartmadım belki eden değişikliği olur diye dolgusuzlura öyle yaptım

Ben epey süredir hissediyorum ve eminim bebeğim olduğuna...
Az kaldı tatlım sende hissedersin yakında

Günaydın..
Harmony kesin sonucu veriyor 2 li ,3 lü testler vs.. derken geriliyoruz bir kerede bu kanı verip sonucu almak en güzeli aslında..Ama sanırım maliyetli bir test bu.Doktorun mu yönlendirdi sen mi istedin?

Günaydın tatlım O arkadasımız derinsu06 idi sanrm Ben de merak ettım ama daha dün ya da çarş gunu verdı ornegı sanrm, heralde bı 1 hafta-10 gun surer dıe tahmın edıyorum sonuclarn cıkması

Sen de testının sonucunu ıns kısa zamanda, hayırlı haberlerle alırsn cnm :)

banada dr um bunların hepsini bir de yanında midye ve sahanda yumurtayı da yasakladı midyede civa sahanda yumurtanın sarısında da çiğ et deki gibi salmonella varmış direk anneye değil cenine saldırıyormuş bu bakteri ama altına çşzerek yazıyorum haşlanmış yumurtada bu bakteri ölüyormuş sadece sahanda olanda varmış

Bebeklerimizin cinsiyetleri belli olmaya başlamış artık.İlk sayfadaki listede kimsenin cinsiyet bilgisi yok.Konu sahibi derinsu06 arkadaşımıza özelden mesaj atarsanız bebeklerimizin cinsiyetlerini de ekler..O alan boş kalmasın

Ben bilmiyordum şimdi öğreniyorum...
İkili test sonucu mu kötü geldi?
İnşallah güzel haberlerle gelir.

Cnm maşallah bebişini de sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn prenses geliyooo

daha neler duyucaz

Günaydın..
Harmony kesin sonucu veriyor 2 li ,3 lü testler vs.. derken geriliyoruz bir kerede bu kanı verip sonucu almak en güzeli aslında..Ama sanırım maliyetli bir test bu.Doktorun mu yönlendirdi sen mi istedin?
Doktorum yasim 40 oldugu için ikili uclude risk cikacagini mecburen amniyosenteze yonelecegimi ama bastan bunu yaptirirsam stressiz hem de yakin bi maliyetle bilgi alacagimi anlatti ama karari bana birakti cnm. Bunlari da hep forumda yazdim kimseyi de etkilememeye calisarak. Ozellikle ileri yas gebelikleri icin tabi bu. Allah bebeklerimizi korusun bağışlasin bize.

Amin canım..
Benim ki tüp bebek ve 4.denemede geldi.. embriyo transferinden önce tam kromozom taramasına gönderildi sağlıklı olan embriyo transfer edildi..Yaşım 34 ve eğer kromozom taraması yaptırmasaydım doktor önersin önermesin harmony testini bende yaptıracaktım.Bence en doğrusunu tercih etmişsin kesin sonuç ve sadece bir kez kan veriyorsun bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…