Can'ın ne istiyorsa ye ben cigkofte yedim hemde Dr komşularımız vardı Konya usulu el yapımı :)
Gunaydin arkadaslar... ya bir arkadas vardi amniyosentez istenenen. Insallah her sey yolundadir. Yazmis da ben atlamis olabilir miyim acaba. Aklim onda. Ben de harmony icin glab e kan verdim. Bir sonraki pazartesi gelecek sonuç. İnşallah iyi gelecek. Herkese harika bir gün ve haftasonu olsun.
Yettim gari evet bahsedilen benim sanirimbenim geldi canim daha dogrusu süt mü bilmiyorum anneme süt heralde dedim dalga gecti ama sonra doktora sordum olabilir dedi iki hafta sürdü sol göğsümde oldu ama simdi gecti fazla dokunmamak gerekiyomus ben basta temizliyodum ama sonra ogrenince ellemedim gecti simdi gelmiyo
hadı ya!!! Kızlar braz erken degıl mı ya ? Gercı doktorunuza da sormussunuz.evet evet bnm de sağ göğsümden geliyo sanırım. ucu hep bembeyaz birikmiş oluyo
Hanımlar öncelikle Rabbim hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin. Bende 2 çocuk annesiyim çok şükür. Bebek çikolatası yapıyorum. Hastanede veya eve gelen misafirlerinize dağıtmak için. Hatta söz nişan için bile yaptıran var:).
Kizlarr cok şükür kesinlesti bebisimizin cinsiyeti bir prensesimiz oluyomus allah ssglikla tum bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada cikolatayi midem bulandigi icin daha once deneyememistim bugun zorla yedim gittim dansöz gibi kiviriyo dedi doktor)
sanırım onların küçük bedenleride var folik bende senin düşündüğün gibi yaptım tellerini çıkardım ama dolgulu olanların çıkartmadım belki eden değişikliği olur diye dolgusuzlura öyle yaptımtoparlayıcı olanlar büyük göğüsleri derleyip toparlamak için sanırım dimi? yanlış mı biliyorum yoksa. dolgusuz telsiz oluyor ve kapalı oluyor her yeri, iki göğüs arası falan. internette de öyle gördüm hep, baktığım mağazalarda da. bnm göğüslerim şişti evet ama büyük kategorisinde olduğunu söyleyemem. beden büyütme ya da toparlayıcı giyme gereği yok şimdilik. beni rahatsız eden şey alttaki tel kısmı, o sert çıkıntı. midemi basıyor, çok rahatsız ediyor. olmadı kendi çamaşırlarımın telini çıkarıp idare edicem.
Ben epey süredir hissediyorum ve eminim bebeğim olduğuna...arkadaşlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum nete maaşallah 2174 sayfa olmuşsize sormak istediğim bir şey var 15+2 günlük hamileyim ben bebişimin hiç hareketini hissetmiyorum hisseden arkadaşlar varmı bu dönemlerde? karnım büyümemiş olsa hamile olduğuma inanmıyacağım nerdeyse
gunaydın kızzlar ben geldımm
Gunaydin arkadaslar... ya bir arkadas vardi amniyosentez istenenen. Insallah her sey yolundadir. Yazmis da ben atlamis olabilir miyim acaba. Aklim onda. Ben de harmony icin glab e kan verdim. Bir sonraki pazartesi gelecek sonuç. İnşallah iyi gelecek. Herkese harika bir gün ve haftasonu olsun.
banada dr um bunların hepsini bir de yanında midye ve sahanda yumurtayı da yasakladı midyede civa sahanda yumurtanın sarısında da çiğ et deki gibi salmonella varmış direk anneye değil cenine saldırıyormuş bu bakteri ama altına çşzerek yazıyorum haşlanmış yumurtada bu bakteri ölüyormuş sadece sahanda olanda varmışCanım valla benm doktorum salam, sucuk, sosis, pastırma, çiğköfte ve suşi gibi çiğ eti kesinlikle yasakladı. Bana da mantıklı geliyo, oldum olası çiğ et olayını sağlıklı bulmamısımdr zaten. Hamılelık oncesı bagrsak parazitlerım sebebıyle yemezdm cıg etı, şimdi de içindeli salmonella ve listeria bakterileri sebebiyle bebeğime zarar verir die yemem. Ciddi bi bakteri, ölümlere bile sebebiyet verebilir Arastr istersen. Canım bişi istedi die bebeğimi tehlıkeye atamam, gecende cnm cıgkofte ıstedı, etsızını kendım yaptm yedım cok da guzel oldu valla :)) Tabi bunlar benm dusuncelerım, anne canının ıstedığini yemesınin anne psikolojısı ıcın daha onemlı oldugunu dusunenler de olabılır, kımseyı yargılayamayz :) Herkese sağlıklı hamılelıkler.
Günaydın tatlım O arkadasımızderinsu06 idi sanrm Ben de merak ettım ama daha dün ya da çarş gunu verdı ornegı sanrm, heralde bı 1 hafta-10 gun surer dıe tahmın edıyorum sonuclarn cıkması
Sen de testının sonucunu ıns kısa zamanda, hayırlı haberlerle alırsn cnm :)
Cnm maşallah bebişini de sana daKizlarr cok şükür kesinlesti bebisimizin cinsiyeti bir prensesimiz oluyomus allah ssglikla tum bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada cikolatayi midem bulandigi icin daha once deneyememistim bugun zorla yedim gittim dansöz gibi kiviriyo dedi doktor)
banada dr um bunların hepsini bir de yanında midye ve sahanda yumurtayı da yasakladı midyede civa sahanda yumurtanın sarısında da çiğ et deki gibi salmonella varmış direk anneye değil cenine saldırıyormuş bu bakteri ama altına çşzerek yazıyorum haşlanmış yumurtada bu bakteri ölüyormuş sadece sahanda olanda varmış
Doktorum yasim 40 oldugu için ikili uclude risk cikacagini mecburen amniyosenteze yonelecegimi ama bastan bunu yaptirirsam stressiz hem de yakin bi maliyetle bilgi alacagimi anlatti ama karari bana birakti cnm. Bunlari da hep forumda yazdim kimseyi de etkilememeye calisarak. Ozellikle ileri yas gebelikleri icin tabi bu. Allah bebeklerimizi korusun bağışlasin bize.Günaydın..
Harmony kesin sonucu veriyor 2 li ,3 lü testler vs.. derken geriliyoruz bir kerede bu kanı verip sonucu almak en güzeli aslında..Ama sanırım maliyetli bir test bu.Doktorun mu yönlendirdi sen mi istedin?
aslında bunları ilk muayenede kadın doğum dr nun söylemesi lazım benimde arkadaşlarımında dr u söyledi aklıma gelmeyen daha neler var işte bizim bünyemiz bunlarla baş edeyormuş ama bebekler daha küçük ve zayıf oldukları için baş edemeyebilirlermiş
daha neler duyucaz
Doktorum yasim 40 oldugu için ikili uclude risk cikacagini mecburen amniyosenteze yonelecegimi ama bastan bunu yaptirirsam stressiz hem de yakin bi maliyetle bilgi alacagimi anlatti ama karari bana birakti cnm. Bunlari da hep forumda yazdim kimseyi de etkilememeye calisarak. Ozellikle ileri yas gebelikleri icin tabi bu. Allah bebeklerimizi korusun bağışlasin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?