2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

bizim dr lar odun o zaman ya afedersin de .. özel hastanelerde artık kuyruk biri çıksın diğeri gelsin de iş bitsin zihniyetindeler

Midyeyı bılıyordum ama sahanda yumurtayı soylememıstı bana doktorum Yarın ben bı sorayım ozaman. İyi oldugu soyledıgın canım.

Bu arada ben cok heyecanlıyım yarın ıcın, bu gece uyumam artık ben :) Sende durumlar nasıl?

Ben bilmiyordum şimdi öğreniyorum...
İkili test sonucu mu kötü geldi?
İnşallah güzel haberlerle gelir.

İkili testı ıyı geldı de 4lüsü biraz rsikli geldi.

Bu arada cogumuzun cınsıyetı bellı olmadı henuz, olanların bı kısmı da kesın değıl. Cınsıyet yazmak ıcın kesınlessın dıe bı 4 hafta daha beklerız heralde.

aynen dr una sor canım yani hepi birkaç tüketilmeyecek sonra istediğin kadar ye ben zaten yumurtayı sevmem hiç özledim diyemem

ay meltem ne güzel cümleler kuruyorum hızlı yazınca işte hem çalışıp hem yazınca böyle oluyor sen anlarsın artık

aynen dr una sor canım yani hepi birkaç tüketilmeyecek sonra istediğin kadar ye ben zaten yumurtayı sevmem hiç özledim diyemem

Kesınlıkle haklısın canım Şurda kaldı 5 ay zaten, ondan sonra canımız ne ıstıyosa yıycez. Kendı canım ıstedı dıe bebegımı asla rıske atamam. Ben haftada bı sucuklu yumurta yıyordum walla, gercı son zamanlarda yememeye baslamıstm zaten Dedıgın gıbı dert degl, yemesem de olur :)

hayır canım yumurtanın adı bile geçmedi

Cidden bıraz odunmuş :) Bız doktorumla muayene sonrası bı 15-20 dk konusuyoruz Ben soruyorum, benm sormadıklarımı o anlatıyo. Bazen psıkolojık destek gıbı oluyo, bedenımın degısecegını artık sadece kendımı dusunemıycegımı, kendımı dusunerek eskısı gıbı yasamaya devam edersem yıne benm uzulecegımı, kılolarımı cok takmamı ama bı sınır koymamı falan soyluyo Masallah doktorum cok ıyı ya :)

Epey oldu görüşmeyeli onunla arada bir okuyorum aslında topiği ama kaçırmışım demek ki..
İnşallah her şey yolundadır..
Cinsiyet konusunda da bazı doktorlar görse bile söylemiyor temkinli davranıyorlar benim ki gibi. Bazıları da hemen söylüyor.Ne dediysem öğrenemedim bir daha ki randevuda bakarız dedi pazartesi söyler sanırım.
Sağlıklı olsunlar da işin keyfi kısmı cinsiyet..

maşallah gerçekten bizim hiç kilo konuşmamız da olmadı Sahi biz hiç konuşmamışız ya :))))))))))))

ewet bence de, saglıklı olsunlar. Cınsıyetı sonra ogrensek de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…