- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
aslında bunları ilk muayenede kadın doğum dr nun söylemesi lazım benimde arkadaşlarımında dr u söyledi aklıma gelmeyen daha neler var işte bizim bünyemiz bunlarla baş edeyormuş ama bebekler daha küçük ve zayıf oldukları için baş edemeyebilirlermiş
banada dr um bunların hepsini bir de yanında midye ve sahanda yumurtayı da yasakladı midyede civa sahanda yumurtanın sarısında da çiğ et deki gibi salmonella varmış direk anneye değil cenine saldırıyormuş bu bakteri ama altına çşzerek yazıyorum haşlanmış yumurtada bu bakteri ölüyormuş sadece sahanda olanda varmış
Ben bilmiyordum şimdi öğreniyorum...
İkili test sonucu mu kötü geldi?
İnşallah güzel haberlerle gelir.
kargaşaya gelmiş olabilir sıkma canını her dr çalışma şekli farklı olabilirbizim dr lar odun o zaman ya afedersin de .. özel hastanelerde artık kuyruk biri çıksın diğeri gelsin de iş bitsin zihniyetindeler
kargaşaya gelmiş olabilir sıkma canını her dr çalışma şekli farklı olabilir
aynen dr una sor canım yani hepi birkaç tüketilmeyecek sonra istediğin kadar ye ben zaten yumurtayı sevmem hiç özledim diyememİkili testı ıyı geldı de 4lüsü biraz rsikli geldi.
Bu arada cogumuzun cınsıyetı bellı olmadı henuz, olanların bı kısmı da kesın değıl. Cınsıyet yazmak ıcın kesınlessın dıe bı 4 hafta daha beklerız heralde.
bizim dr lar odun o zaman ya afedersin de .. özel hastanelerde artık kuyruk biri çıksın diğeri gelsin de iş bitsin zihniyetindeler
Bunlardan hıc bahsetmedı sana doktorun canım?
ay meltem ne güzel cümleler kuruyorum hızlı yazınca işte hem çalışıp hem yazınca böyle oluyor sen anlarsın artıkİkili testı ıyı geldı de 4lüsü biraz rsikli geldi.
Bu arada cogumuzun cınsıyetı bellı olmadı henuz, olanların bı kısmı da kesın değıl. Cınsıyet yazmak ıcın kesınlessın dıe bı 4 hafta daha beklerız heralde.
canım haşlanmışın zararı yok sahanda yumurtanın sarısından bahsediyorumhayır canım yumurtanın adı bile geçmedi
aynen dr una sor canım yani hepi birkaç tüketilmeyecek sonra istediğin kadar ye ben zaten yumurtayı sevmem hiç özledim diyemem
canım haşlanmışın zararı yok sahanda yumurtanın sarısından bahsediyorum
hayır canım yumurtanın adı bile geçmedi
İkili testı ıyı geldı de 4lüsü biraz rsikli geldi.
ay meltem ne güzel cümleler kuruyorum hızlı yazınca işte hem çalışıp hem yazınca böyle oluyor sen anlarsın artık
tamamBen senı anlıyorum tatlım, sen takılma boswer yazmaya devam :))
kızlar suanda 15+4 uz en son 12+6 da ıkılı zamanı gıtmstım sımdıde 4lu test zamanı geldı hsataneden randevu alıcam ama sanırım 16 ve 18 arası oluyrmus dogrumu
Cidden bıraz odunmuş :) Bız doktorumla muayene sonrası bı 15-20 dk konusuyoruz Ben soruyorum, benm sormadıklarımı o anlatıyo. Bazen psıkolojık destek gıbı oluyo, bedenımın degısecegını artık sadece kendımı dusunemıycegımı, kendımı dusunerek eskısı gıbı yasamaya devam edersem yıne benm uzulecegımı, kılolarımı cok takmamı ama bı sınır koymamı falan soyluyo Masallah doktorum cok ıyı ya :)
Epey oldu görüşmeyeli onunla arada bir okuyorum aslında topiği ama kaçırmışım demek ki..
İnşallah her şey yolundadır..
Cinsiyet konusunda da bazı doktorlar görse bile söylemiyor temkinli davranıyorlar benim ki gibi. Bazıları da hemen söylüyor.Ne dediysem öğrenemedim bir daha ki randevuda bakarız dedi pazartesi söyler sanırım.
Sağlıklı olsunlar da işin keyfi kısmı cinsiyet..
Ben de walla :) Az once yazdm ama gormedın snrm :) Ben bu gece uyuyamam artık dıyodum :)tamam
yarın olsun artık ne kadar uzun bir gün çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?