2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hisseden arkadaslar var canim ben de henuz hissedemedim hatta karnkmdq cikmadi ama bebeisim orada biliyoruz annesini somuruyo doktorum 22. Haftada hissedersin dedi bakalimm

Malesef azinlik olan bi kismimiz mide bulantisindan ölmüş durumdayiz hala gecmedi benim ama azaldi şükür ben bes kilo verdim hatta 7 kilo veren arkadaslar var bebisler iyi olsunda napalim ins sonuclarin iyi cikar

maşallah gerçekten bizim hiç kilo konuşmamız da olmadı Sahi biz hiç konuşmamışız ya :))))))))))))

Boswer sen bılınçlısın zaten. Kendın halledersn Ama cok mıdenı bulandırmıyosa 1 tane yumurta ye canım Cııden lazımmıs cunku Doktorum bana gunde 1 tane ye dedi Ben de "gunde bı tane yersem cabuk sıkılırım, mıdem bulanır bdaha yıyemem, bi gün yiyip bi gun yemeyeyım" dedım Tamam dedı Bence sen de mden aldıgı kadar haslanmıs bırer tane yemeye calıs canım. Yanına bol yesıllıkle falan yersen, cok rahatsz etmez senı belkı.

Sen daha zayifmişsin cnm, bir de oruç tutabiliyorsun sanırım maşallah valla

annem de zorla haşlayıp hazırlıyor bana iyi ye ye diye ama midem almıyor işte.Dediğin gibi çok faydalıymış.. A d vitamini varmış ..bende o vitamini meyveyle almaya çalışıyorum..kiraz ve bir tane daha meyve var onun içinde yumurta ya eş değer vitamin var

Aynen ben de doktora bebeğin durumunu sordum iyiymis sukur, fazla yiyemesem de bebek iyiymis ya rahatladim cnm

Evet tatlim ilk bebisim once erkek dediler sonra kiz gibi sonunda belli oldu cok şükür saglicaklz gelsinler ins

aaa kızın mı olacak canım çook sevindim.. Demek ki benim de kızım olacak netleşmediğine göre .. Bende haftaya gideyim bari..15 gün geçmez

ohh ne güzel ya bende istiyorum o sponsorlardan

Senin kgla bebeğin kilosunun alakasi yok bebek almasi gerekeni kanindan aliyor endiselenme ama yemezsen sen güçsüz olursun dr vitamin vs vermiştir onlari kullan meyve kalsiyum dikkat et merak etme Allaha emanet bebeklerimiz
Omega 3 kullanıyorum sadece cnm.meyve yiyebiliyorum sukur dediğin gibi allaha emanet bisey olmaz inş

Malesef azinlik olan bi kismimiz mide bulantisindan ölmüş durumdayiz hala gecmedi benim ama azaldi şükür ben bes kilo verdim hatta 7 kilo veren arkadaslar var bebisler iyi olsunda napalim ins sonuclarin iyi cikar

Çok zor cidden birine anlatsan gebesin tabii mide bulantın olacak diyor hatta acilde serum bağlayan hemşire bile seruma ne gerek var hamilesin olacak o kadar dedi ama bu normal değil diyorum nazlı bir gebe oluyorum Sen benden fazla vermişsin ben 53 kilo ile gebe kaldım 50 ye düştüm biraz daha verirsen hastaneye yatırır serumla beslerim seni dedi doktorum.İnşallah tamamen geçer bir an evvel hepimiz rahatlarız..

Cnm maşallah bebişini de sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn prenses geliyooo
Amin canimm cook tskk ederimm kiz olacagi kesinlesince direk aklima kizim ins hamileliginde bu kadar bulanti yasamaz dedim doktorum sasirdi o kadar sarsti yani bilinc altina yerlesmis diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…