Hisseden arkadaslar var canim ben de henuz hissedemedim hatta karnkmdq cikmadi ama bebeisim orada biliyoruz annesini somuruyo doktorum 22. Haftada hissedersin dedi bakalimmarkadaşlar merhaba, uzun zamandır giremiyordum nete maaşallah 2174 sayfa olmuşsize sormak istediğim bir şey var 15+2 günlük hamileyim ben bebişimin hiç hareketini hissetmiyorum hisseden arkadaşlar varmı bu dönemlerde? karnım büyümemiş olsa hamile olduğuma inanmıyacağım nerdeyse
Malesef azinlik olan bi kismimiz mide bulantisindan ölmüş durumdayiz hala gecmedi benim ama azaldi şükür ben bes kilo verdim hatta 7 kilo veren arkadaslar var bebisler iyi olsunda napalim ins sonuclarin iyi cikarGüüüünnnaayyyddııınnnnnn...
Up uzun bir aradan sonra yazabiliyorum...
Mide bulantısı sebebiyle günlerdir hasta,bitkin bir haldeydim..
Eminim benim gibi çeken olmamıştır aranızda..
4.ay bitiyor hala bulantım var çok şükür ilk günlere göre daha katlanılır bir halde...
Herkes iyidir inşallah..
Pazartesi randevum var..
3 lü test ve ultrason..
Cinsiyet belli olur diye düşünüyorum e olsun da artık..
Herkes iyidir inşallah
Tskk ederiz teyzeleri dun mayolara baktik tütülere baktik cokk güzellerGözünüz aydin cnm Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin masallah prensesine:)
maşallah gerçekten bizim hiç kilo konuşmamız da olmadıSahi biz hiç konuşmamışız ya :))))))))))))
Allah kucağına almayı nasip etsin benimkide kizGözünüz aydin cnm Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin masallah prensesine:)
Evet tatlim ilk bebisim once erkek dediler sonra kiz gibi sonunda belli oldu cok şükür saglicaklz gelsinler insHadi gozun aydın canım Sağlıkla kucagınıza alın ınsallah İlk çocugundu dı mı canım, hatrlayamadım bırden???
Sen daha zayifmişsin cnm, bir de oruç tutabiliyorsun sanırım maşallah vallaBen 44 kiloyum
Boyum 1.60
Senin boyun kaç bilmiyorum ama dert etme
Benim diğer hamileligim de zayifca gecti
Bebek de gayet saglikliydi
3.300 doğdu oğlum
O yüzden kendimi yine zorlamiyorum
Ilk aylarim yiyeceklerden tiksinmeyle geçtiği için 3 kilo verdim
47 kiloydum normalde
Aslında milletin şaşırmasi da hoşuma gidiyordu bazen :)))
7 aylık hamileyken izne ayrılma durumlarini konuşuyorduk da
Memurumuz "sen hamile misin, hem de 7 aylık mı" demişti
Şu an sadece pek meyve yiyemedigim için üzülüyorum
Iftardan sonra vakit kalmıyor meyve yemeye
Şu an midemin düzeldigi dönemdeyim
Iftarda iştahlica yiyorum
Biliyorum ki son 3 ayimda da reflüden dolayı yiyemiycem
Bari şu an yiyebiliyorken yiyeyim
Boswer sen bılınçlısın zaten. Kendın halledersn Ama cok mıdenı bulandırmıyosa 1 tane yumurta ye canım Cııden lazımmıs cunku Doktorum bana gunde 1 tane ye dedi Ben de "gunde bı tane yersem cabuk sıkılırım, mıdem bulanır bdaha yıyemem, bi gün yiyip bi gun yemeyeyım" dedım Tamam dedı Bence sen de mden aldıgı kadar haslanmıs bırer tane yemeye calıs canım. Yanına bol yesıllıkle falan yersen, cok rahatsz etmez senı belkı.
Aynen ben de doktora bebeğin durumunu sordum iyiymis sukur, fazla yiyemesem de bebek iyiymis ya rahatladim cnmYok canim kendini hic zorlama benim bulantilarim hala gecmedi bes kilo vermistim son kontrolde 200 gr almisim zaten bebis 140 grdoktor dalga geciyo seni soren inanmaz diyor ama yiyemiyorum nebyapayim doktorumda zorlama diyo hala normsl yeme duzenime gecemedim karnimda dedigin gibi dumduz ama bebis saglikli cok sukur iki haftadir biraz duzeldi midem besleyici seyler midem kaldiriyosa yemeye basladim
Evet tatlim ilk bebisim once erkek dediler sonra kiz gibi sonunda belli oldu cok şükür saglicaklz gelsinler ins
ohh ne güzel ya bende istiyorum o sponsorlardanBnm de gözüm hep kırmızı gidiyor ama bi de siyah üst kısım kırmızı veya siyah üst kısım mor gördüm onlar da hoşuma gtti hem renk katmış hem kırmızı ve mor erkek de olur kıza da. Çok tatlı bi turkuazlı vardı ya da gümüş gri ay böyle arada kalıyorum bi de çok pahalı iyi bir şey olsun konforlu olsun ana kucağı da olsun hafif olsun derken zaten uçuyo fiyatsponsorlardan birine arabayı aldırcam
Omega 3 kullanıyorum sadece cnm.meyve yiyebiliyorum sukurSenin kgla bebeğin kilosunun alakasi yok bebek almasi gerekeni kanindan aliyor endiselenme ama yemezsen sen güçsüz olursun dr vitamin vs vermiştir onlari kullan meyve kalsiyum dikkat et merak etme Allaha emanet bebeklerimiz
Malesef azinlik olan bi kismimiz mide bulantisindan ölmüş durumdayiz hala gecmedi benim ama azaldi şükür ben bes kilo verdim hatta 7 kilo veren arkadaslar var bebisler iyi olsunda napalim ins sonuclarin iyi cikar
1.70 cnm boy da uzun :))canım senin boy kaç maşallah çok zayıfsın :)))))))))
Amin canimm cook tskk ederimm kiz olacagi kesinlesince direk aklima kizim ins hamileliginde bu kadar bulanti yasamaz dedimCnm maşallah bebişini de sana daAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn prenses geliyooo
Oyle oluyo galiba erkek pek saklayamiyomusaaa kızın mı olacak canım çook sevindim.. Demek ki benim de kızım olacak netleşmediğine göre .. Bende haftaya gideyim bari..15 gün geçmez
takma kafana birazda bizim araştırmqamız gerekli zaten anladığım kadarıla sen bunları yapıyorsun için rahat olsunmaşallah gerçekten bizim hiç kilo konuşmamız da olmadıSahi biz hiç konuşmamışız ya :))))))))))))
Oyle oluyo galiba erkek pek saklayamiyomustakim taklavat cok olunca
takma kafana birazda bizim araştırmqamız gerekli zaten anladığım kadarıla sen bunları yapıyorsun için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?