- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
1.70 cnm boy da uzun :))
afiyet olsun bebişlerimize can olsun kan olsunevet canım.. Yemek konusunda titizim de arada kaynattıklarım oluyor tabi.
Bnm kiloda biri varmış demekkiBen de 49 kiloyum
İlk 13 haftada hiç kilo almadım. (Bulantı ve kusmaktan) Fakat sanırım gazdan dolayı göbeğim çıktı.Hiçbir kıyafetim olmuyor. Önceleri pantolonumun düğmeleri açık, üstünü kapatan gömlekle idare ediyordum. Sonra hamile pantolonları aldım.
Son 2 haftadır da 2 kilo almış gibiyim.Bol olan elbiselerimi giyiyorum. Yeni elbise de aldım.
Yaa maşallah. ben de hiç kilolu bisey beklemiyorum bendenca
canım benim ilk hamileliğimde de karnım yoktu doktor sasırıyodu hatta herkes diyodu senin bebeğin küçük dogar diyolardı ama masallah 4 kilo dogdu kızım :)
10-15 allah ne verirse almak istiyorum cnm.sen 8 kilo almadan hamileliği tamamlarsın :))))))))
Evet tatlim ilk bebisim once erkek dediler sonra kiz gibi sonunda belli oldu cok şükür saglicaklz gelsinler ins
annem de zorla haşlayıp hazırlıyor bana iyi ye ye diye ama midem almıyor işte.Dediğin gibi çok faydalıymış.. A d vitamini varmış ..bende o vitamini meyveyle almaya çalışıyorum..kiraz ve bir tane daha meyve var onun içinde yumurta ya eş değer vitamin var
afiyet olsun bebişlerimize can olsun kan olsun
biz daha evlenmeden eylül olsun demiştik eşim hala çok ısrarlı ama ben arayışlardayım daha güzel bişey bulursam değiştirebilirim begüm ü beğendim anlamı da güzel prenses demekmiş ama eşime beğendiremedimKızlar bebeklerinizin adını ne dusunuyorsunuzve begendiginiz kiz isimleri nelerdir
10-15 allah ne verirse almak istiyorum cnm.8 le tamamlarsak doğumdan sonra bana biseycik kalmaz.biraz kalsın :-D
Günaydın hanimlar mutlu sabahlar
Ya kizlar ben haslama yumurtayi pek yiyemedigimden sahanda yedim odami zararliymisofff
Doktorda söylemedi bunlar nasil dokror ya
Meltemin doktorundan istiyorum ben
Vitamınlerın harıcınde o beyaz kısmında da saf proteın var tatlım Sarıyı yıyemesen de belkı beyaz kısmını yersn.
tmm canım bundan sonra yüzümü ekşite ekşite yerim kulaklarınız çınlar artık :))))))))
Ay canim neyseki ben iyice pişiriyodum zeytin yağiyla yapiyordum ben,şimdi içim biraz daha rahatladi.:) Sahan olayını bana da soylemedı doktorum canım, ama su da var kı canan karatay da hamılelere gercek tereyagında sahanda omlet tavsıye edıyo. Belkı ıyıce pısırırsek bakterıler ölür. Zaten ben baktm o bakterıler 72 derecede ölüyolarmış. Doktorum ıyıdır cıdden, ilgili bi kaın Hemen salmaya calısmıyo basından.
Ay canim neyseki ben iyice pişiriyodum zeytin yağiyla yapiyordum ben,şimdi içim biraz daha rahatladi.
Ama hala doktor arayisi içindeyim doguracagim günde olsa bulcam o doktoru
Yok yok leylaninkinden isticenGünaydın hanimlar mutlu sabahlar
Ya kizlar ben haslama yumurtayi pek yiyemedigimden sahanda yedim odami zararliymisofff
Doktorda söylemedi bunlar nasil dokror ya
Meltemin doktorundan istiyorum ben
Oy oy ben hep sahanda yumurta yedim elime yuzume krem surmuyorum 4 aydir kimyasal diye ama sahanda yumurta yedim rafadan yumurtada yedim :/ ne diyim Allah a emanet herseyi kontrol edemiyoruz ne kadar dikkat etsektebanada dr um bunların hepsini bir de yanında midye ve sahanda yumurtayı da yasakladı midyede civa sahanda yumurtanın sarısında da çiğ et deki gibi salmonella varmış direk anneye değil cenine saldırıyormuş bu bakteri ama altına çşzerek yazıyorum haşlanmış yumurtada bu bakteri ölüyormuş sadece sahanda olanda varmış
İnş cnm bnmm kızın olunca tabi hemen kendi yaşadığın bi skıntı gelmiş aklına annelik gösteriyor kndini hemenAmin canimm cook tskk ederimm kiz olacagi kesinlesince direk aklima kizim ins hamileliginde bu kadar bulanti yasamaz dedimdoktorum sasirdi o kadar sarsti yani bilinc altina yerlesmis diyo
kalbini bozma yediğin yumurtalarda o mikrop yok ki bir şey olmamış bunda sonra yemezsin olur biterhem herkesi etkileyecek diyede bir kuralmı var allah bebeklerimizi koruyor sen merak etmeOy oy ben hep sahanda yumurta yedim elime yuzume krem surmuyorum 4 aydir kimyasal diye ama sahanda yumurta yedim rafadan yumurtada yedim :/ ne diyim Allah a emanet herseyi kontrol edemiyoruz ne kadar dikkat etsekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?