2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bnm kiloda biri varmış demekki bende ilk 3,5 ay kilo verdim 2 kg bulantidan.sonra tekrar 49 oldum.inşallah kilo alırım çok istiyorum.benim de pantolonlarim birazcık skinti çıkarmaya başladı.oturdugum zaman dugme kapaliysa sıkıyo.düğmesi açık uzun tunikle idare ediyorum.hamile pantolonu olur mu denemedim ama bi büyük beden pantolon mu akşam diyordum ben de.ya da lastikli bol paca kot pantolonlardan

Vitamınlerın harıcınde o beyaz kısmında da saf proteın var tatlım Sarıyı yıyemesen de belkı beyaz kısmını yersn.

Kızlar bebeklerinizin adını ne dusunuyorsunuz ve begendiginiz kiz isimleri nelerdir
biz daha evlenmeden eylül olsun demiştik eşim hala çok ısrarlı ama ben arayışlardayım daha güzel bişey bulursam değiştirebilirim begüm ü beğendim anlamı da güzel prenses demekmiş ama eşime beğendiremedim

Günaydın hanimlar mutlu sabahlar
Ya kizlar ben haslama yumurtayi pek yiyemedigimden sahanda yedim odami zararliymisofff
Doktorda söylemedi bunlar nasil dokror ya
Meltemin doktorundan istiyorum ben

:) Sahan olayını bana da soylemedı doktorum canım, ama su da var kı canan karatay da hamılelere gercek tereyagında sahanda omlet tavsıye edıyo. Belkı ıyıce pısırırsek bakterıler ölür. Zaten ben baktm o bakterıler 72 derecede ölüyolarmış. Doktorum ıyıdır cıdden, ilgili bi kaın Hemen salmaya calısmıyo basından.

Ay canim neyseki ben iyice pişiriyodum zeytin yağiyla yapiyordum ben,şimdi içim biraz daha rahatladi.
Ama hala doktor arayisi içindeyim doguracagim günde olsa bulcam o doktoru

Ay canim neyseki ben iyice pişiriyodum zeytin yağiyla yapiyordum ben,şimdi içim biraz daha rahatladi.
Ama hala doktor arayisi içindeyim doguracagim günde olsa bulcam o doktoru

Canım iyice pişiriyosan bi sorun olmaz gıbı gelıyo bana ama yıne de bu konuyu da doktoruma bı sorucam Yarın bılgılendırırım sızı.

Benım doktorum avcılarda. Ben küçükçekmecede oturuyorum, doktorum için bi 20 km gidip 20 km geliyorum valla :) Sen ne tarafta arıyorsun?

Oy oy ben hep sahanda yumurta yedim elime yuzume krem surmuyorum 4 aydir kimyasal diye ama sahanda yumurta yedim rafadan yumurtada yedim :/ ne diyim Allah a emanet herseyi kontrol edemiyoruz ne kadar dikkat etsekte

Amin canimm cook tskk ederimm kiz olacagi kesinlesince direk aklima kizim ins hamileliginde bu kadar bulanti yasamaz dedim doktorum sasirdi o kadar sarsti yani bilinc altina yerlesmis diyo
İnş cnm bnmm kızın olunca tabi hemen kendi yaşadığın bi skıntı gelmiş aklına annelik gösteriyor kndini hemen

Oy oy ben hep sahanda yumurta yedim elime yuzume krem surmuyorum 4 aydir kimyasal diye ama sahanda yumurta yedim rafadan yumurtada yedim :/ ne diyim Allah a emanet herseyi kontrol edemiyoruz ne kadar dikkat etsekte
kalbini bozma yediğin yumurtalarda o mikrop yok ki bir şey olmamış bunda sonra yemezsin olur biterhem herkesi etkileyecek diyede bir kuralmı var allah bebeklerimizi koruyor sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…