- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Hayır ya niye zararlı olsun..Sadece çok pişmiş olsun yeterli canım...Oooo ben sürekli sahanda yapıyoma rtı menemen yapıyorum..Günaydın hanimlar mutlu sabahlar
Ya kizlar ben haslama yumurtayi pek yiyemedigimden sahanda yedim odami zararliymisofff
Doktorda söylemedi bunlar nasil dokror ya
Meltemin doktorundan istiyorum ben
aynen canım sonuçta bana bunu söyleyen tıp doktoruKizlar sadece midye,salam,sucukta degilki bu tehlike etlerdede var,iyice pisirilmesi gerekiyor,buyuk marketlerden et,hazir kofte,kavurma falanda alip yemeyin.cig sutleri iyice kaynatin.et kestiginiz bicak ve kesme hastasini kaynar suyla yikayin hatta sebze dogramaya kullanmayim
aynen canım sonuçta bana bunu söyleyen tıp doktoru
iyice pişmeyen sahanda kırılmış yumurtanın sarısından bahsettim omletteden yada menemenden bahsetmedim ki
canım öyle sıkıp akmadım ben ama göğüs uçlarım çatlamış böyle bi değişik olmuş benimde o dikkatimi çektikizlar sag gögsümü siktim hafif beyaz sivi geldi 2 kere ama solda birsey yok. simdiden böyle biseyi olan var mi
Bizler ne kadar bebege gececek kimyasallardan,hastaliklardan kacmaya calissakta istemesende olsa aliyor.hersey hormonlu,yedigimiz tavuklar,domatesler,misirlar,ictigimiz sutlerde bile var.esim gecen arkadasinin bahcesinden organik yumurta getirdi zor yedim alismisiz yapay seylere dogali tuhaf geliyor.aynen canım sonuçta bana bunu söyleyen tıp doktoru
iyice pişmeyen sahanda kırılmış yumurtanın sarısından bahsettim omletteden yada menemenden bahsetmedim ki
bende büyük kullanmıyorum şimdiye kadar kendi sütyenlerimi kullanıyodum gögüsler taşıcak kıvama geldiği için mecburen aldım ki bu bile şu an olması gerektiği gibi gögüsler bi de sütlenince daha çok büyüyecek umarım öyle olmaz ama annemle aynı sütyen ölçüsünde olucaz yoksahuuu seninkiler bayağı almış yürümüşdikkat et diycem de ne yapabilirsin bilmiyorum. Birkaç arkadaşım bana dedi ki, eğer büyüyor diye büyük sütyen alırsan, tıpkı kek kalıbı gibi memelerin de ona uyum sağlar, yer buldukça yayılır genişler. Buradan hareketle ben mümkün oluğu kadar beden büyütmeyi değil de sadece telsiz daha hafif bir sütyen arayışındayım şimdilik. Bizim bakırköy semt pazarında da bulabilirim o zaman, haftasonu gidip bakayım bari. Sağol.
saol canım ilk önce yazılanlar aslın tam okunsa böyle kırıcı şeyler yazılmaycak allahtan nick nick ve sen yazılanları tam okumuşsunuz ben de zaten ziraat çi olduğum için bu konuda dr um kadar eminimEvet bi karışıklık oldu :) Leyla sarısı ortada bütün duran (tam pişmeyen hatta hiç pişmeyen) sahan yumurtadan bahsetti Siz yağda bütün yumurtayı iyice karıştırıp, tamamen pişene kadar kariştirsanız bişey olmaz tabi :)
nicki nick et ve sebze tahtasının ayrı olması gerektıgını ben daha onceden de duymustum Kesınlıkle haklısın, o bakterıler tahtada kalıyormus
maşallah canım allah tamamına erdirsinKizlarr cok şükür kesinlesti bebisimizin cinsiyeti bir prensesimiz oluyomus allah ssglikla tum bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin. Bu arada cikolatayi midem bulandigi icin daha once deneyememistim bugun zorla yedim gittim dansöz gibi kiviriyo dedi doktor)
hcg değerimiz düşüyor artık yakında rahatlarız bi de sabah kalkar kalkmaz dişlerini fırçala bende işe yaradıKızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık
canım sabah yolda aklıma geldin merak etmiştim seni artık iyi olduğuna sevindim inş dr. randevunda çok iyi geçer cinsiyetinide öğren tabi artık kocaman olmuş bebişGüüüünnnaayyyddııınnnnnn...
Up uzun bir aradan sonra yazabiliyorum...
Mide bulantısı sebebiyle günlerdir hasta,bitkin bir haldeydim..
Eminim benim gibi çeken olmamıştır aranızda..
4.ay bitiyor hala bulantım var çok şükür ilk günlere göre daha katlanılır bir halde...
Pazartesi randevum var..
3 lü test ve ultrason..
Cinsiyet belli olur diye düşünüyorum e olsun da artık..
Herkes iyidir inşallah
inşallah ikinizde iyi sonuçlar alırsınız canım allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGunaydin arkadaslar... ya bir arkadas vardi amniyosentez istenenen. Insallah her sey yolundadir. Yazmis da ben atlamis olabilir miyim acaba. Aklim onda. Ben de harmony icin glab e kan verdim. Bir sonraki pazartesi gelecek sonuç. İnşallah iyi gelecek. Herkese harika bir gün ve haftasonu olsun.
cnm bnm testte down sendromi ve trizomi 18-13 diye ayrilmis. Down sendromi riskinin altinda 1/181 yaziyor.canım kombine risk mi 186 çıktı
evet hafif hafir seyirmeler hissediyorum karnimda ozellikle yan yanttiginda :):)) Rabbim korusun onları cnm Allaha emanetler valla. Ben daha hareketlerini hissetmedim sen hissetmeye basladinmi?
saol canım ilk önce yazılanlar aslın tam okunsa böyle kırıcı şeyler yazılmaycak allahtan nick nick ve sen yazılanları tam okumuşsunuz ben de zaten ziraat çi olduğum için bu konuda dr um kadar eminim
sen kırmadın tatlım boşver önemli değil zatenkim kırdı yawww seni söyle bakem
AY AYNEN YAAA YARIN 4LÜ RANDEVUM VAR KESİN UYUYAMAM BUGÜN ŞİMDİDEN ÇOK HEYECANLIYIM İNŞ İYİ ÇIKAR HERŞEYBen de walla :) Az once yazdm ama gormedın snrm :) Ben bu gece uyuyamam artık dıyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?