2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın hanimlar mutlu sabahlar
Ya kizlar ben haslama yumurtayi pek yiyemedigimden sahanda yedim odami zararliymisofff
Doktorda söylemedi bunlar nasil dokror ya
Meltemin doktorundan istiyorum ben
Hayır ya niye zararlı olsun..Sadece çok pişmiş olsun yeterli canım...Oooo ben sürekli sahanda yapıyoma rtı menemen yapıyorum..

Kizlar sadece midye,salam,sucukta degilki bu tehlike etlerdede var,iyice pisirilmesi gerekiyor,buyuk marketlerden et,hazir kofte,kavurma falanda alip yemeyin.cig sutleri iyice kaynatin.et kestiginiz bicak ve kesme hastasini kaynar suyla yikayin hatta sebze dogramaya kullanmayim

aynen canım sonuçta bana bunu söyleyen tıp doktoru
iyice pişmeyen sahanda kırılmış yumurtanın sarısından bahsettim omletteden yada menemenden bahsetmedim ki

iyice pişmeyen sahanda kırılmış yumurtanın sarısından bahsettim omletteden yada menemenden bahsetmedim ki

Evet bi karışıklık oldu :) Leyla sarısı ortada bütün duran (tam pişmeyen hatta hiç pişmeyen) sahan yumurtadan bahsetti Siz yağda bütün yumurtayı iyice karıştırıp, tamamen pişene kadar kariştirsanız bişey olmaz tabi :)

nicki nick et ve sebze tahtasının ayrı olması gerektıgını ben daha onceden de duymustum Kesınlıkle haklısın, o bakterıler tahtada kalıyormus, ordan da kestiğimz sebzelere yesıllıklere tabii

çok yorgunum ya şu gün bi bitse de dinlensem 2 gün uyumak istiyorum 12 lere kadar

Bizler ne kadar bebege gececek kimyasallardan,hastaliklardan kacmaya calissakta istemesende olsa aliyor.hersey hormonlu,yedigimiz tavuklar,domatesler,misirlar,ictigimiz sutlerde bile var.esim gecen arkadasinin bahcesinden organik yumurta getirdi zor yedim alismisiz yapay seylere dogali tuhaf geliyor.

bende büyük kullanmıyorum şimdiye kadar kendi sütyenlerimi kullanıyodum gögüsler taşıcak kıvama geldiği için mecburen aldım ki bu bile şu an olması gerektiği gibi gögüsler bi de sütlenince daha çok büyüyecek umarım öyle olmaz ama annemle aynı sütyen ölçüsünde olucaz yoksa

saol canım ilk önce yazılanlar aslın tam okunsa böyle kırıcı şeyler yazılmaycak allahtan nick nick ve sen yazılanları tam okumuşsunuz ben de zaten ziraat çi olduğum için bu konuda dr um kadar eminim

maşallah canım allah tamamına erdirsin

Kızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık
hcg değerimiz düşüyor artık yakında rahatlarız bi de sabah kalkar kalkmaz dişlerini fırçala bende işe yaradı

canım sabah yolda aklıma geldin merak etmiştim seni artık iyi olduğuna sevindim inş dr. randevunda çok iyi geçer cinsiyetinide öğren tabi artık kocaman olmuş bebiş

inşallah ikinizde iyi sonuçlar alırsınız canım allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

saol canım ilk önce yazılanlar aslın tam okunsa böyle kırıcı şeyler yazılmaycak allahtan nick nick ve sen yazılanları tam okumuşsunuz ben de zaten ziraat çi olduğum için bu konuda dr um kadar eminim

kim kırdı yawww seni söyle bakem

Herkese günaydın anneler :) ankara yaşayan var mı aranızda. Bi çok hastaneye gittim ama tam emin olamıyorum. Memnun olduğunuz hastane var mı öneri de bulunabilceginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…