2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
AY AYNEN YAAA YARIN 4LÜ RANDEVUM VAR KESİN UYUYAMAM BUGÜN ŞİMDİDEN ÇOK HEYECANLIYIM İNŞ İYİ ÇIKAR HERŞEY

:) leyla ve benım 4 lü testimiz yok, genel kontrole gidiyoruz biz, cinsiyet öğrenicez die heyecanlıyız :))
Sen de inş sağlıklı sonuçlarla dönersin tatlım :)

:) leyla ve benım 4 lü testimiz yok, genel kontrole gidiyoruz biz, cinsiyet öğrenicez die heyecanlıyız :))
Sen de inş sağlıklı sonuçlarla dönersin tatlım :)
AMİN CANIM İNŞ. SİZİNDE İNŞ ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN NE İSTİYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA. BU ARADA BENİMDE %90 KIZ DEDİ AMA YARIN KSİNLEŞİR HERALDE

kızlar dun hiç bakamadım zaman bulursam bakacagim dün dr ye gittim. 197 gram olmusuz.. rahimagzi uzunlugu 3.3 cok şükür. kesin erkekmis. bir de facede bir gurup var. ayni dr nin hastalariydik. bize geldi dun mersinden.

leyla senin cinsiyet belli olmamismiydi
dr sanki tomurcuklanmış pipi var demişti ama kesin değil diye de eklemişti bakalım yarın öğrenicem tabi gösterirse
nick nick senin bize bahsettiğin ayrıntılı usg 20. haftada gireceğim le aynımı yoksa başka bir şey mi

AMİN CANIM İNŞ. SİZİNDE İNŞ ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN NE İSTİYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA. BU ARADA BENİMDE %90 KIZ DEDİ AMA YARIN KSİNLEŞİR HERALDE

walla tabı kı oncesı sağlıklı olsun. Biz 3 kızız ablamın bebegı de kız oldu doğal olarak ben ve bızım taraf erkek beklıyo, eşim tarafında da cocuklar erkek, torun ılk olacak, onlar da kız beklıyolar :) İki turlusu de cok sevılecek zaten ama gonlumdekı erkek, yalana gerek yok :)

b
benım de aynen oyle canım 2li yi yaptık Sonuc ıyı cıktı 3lü 4lü yapmıycan Direk ayrıntılı ultrasona gırcem.
benim dr ü3 lü yü yapıcam ama 4 lü ye gerek yok dedi benim yaş riskinde dolayı 3 lüyü yapıyor ama şuana kadar herşey çok iyi gitti gibi benim açımdan bakalım önemli olan bundan sonrası

20.haftada girecegimiz ayni ultrason.bebek ve organlar daha belirgin oldugundan daha detayli incelenebilecek.

Herkese günaydın anneler :) ankara yaşayan var mı aranızda. Bi çok hastaneye gittim ama tam emin olamıyorum. Memnun olduğunuz hastane var mı öneri de bulunabilceginiz
Canım ben ankara unvde prof. Dr. Cem beye gidiyorjm memnunum ama daha onceden baslsdigim doktorujuda birakmadim 19 mayis hastanesinde cok seviyorum cok tatli dilli sadece o hastanede yeni dogan unitesi olamdigi icin arastirip cem beyi bulmustjm bakalim ikisini birlikte yurutmeknjstiyorum inss

tamam çok saol bide rahim ağzı boyuydu deme onu sorucam dr ya ben soracaklarımı not ediyorum sonra unutuyorum da
evet canim rahim agzi uzunlugu.Allah korusun Eger rahim agzindaki kaslar yetersizse bebek buyuyup agirlastikca kisalmaya basliyor farkedilip tedavi edilmezse bebek rahimden cikiyor ve erken dogum oluyor

İkili test sonucunda çıkan free bhcg testi :)
aslında bi de şu hücre yenilenme testi gibi bşy vardı burada kim yapmıştı hatırlamıyorum ama sen hatırladın mı cnm o testi? sanırım o tuttu bende ama nasıl bişeydi emin değilim.

kızlar dun hiç bakamadım zaman bulursam bakacagim dün dr ye gittim. 197 gram olmusuz.. rahimagzi uzunlugu 3.3 cok şükür. kesin erkekmis. bir de facede bir gurup var. ayni dr nin hastalariydik. bize geldi dun mersinden.
Canim masallah allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Dun bende doktoruma soyledim rahim agzini sıkıntı yasamayan gebelerde olcmuyoruz ama icin rahat etsin bakalım dedi vajinal bakti hic bi sorun yok dedi kapali rahim agzi dedi ama ben anlamadim simdi sen gakiba rahim agzi kisa oldugu icin sıkıntı yasamistin anlamsdim tam nasil oluyo bu is

aslında bi de şu hücre yenilenme testi gibi bşy vardı burada kim yapmıştı hatırlamıyorum ama sen hatırladın mı cnm o testi? sanırım o tuttu bende ama nasıl bişeydi emin değilim.
Ben yapmistim canim ama bende tutmadi o test erkek cikmisti bebis kiz inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…