dolgusuz sütyenim de yok ki tühsanırım onların küçük bedenleride var folik bende senin düşündüğün gibi yaptım tellerini çıkardım ama dolgulu olanların çıkartmadım belki eden değişikliği olur diye dolgusuzlura öyle yaptım
hmm eşimin de bnm de 2014'te kalmıştı. sonrasını hatırlamıyorum tam.Ben yapmistim canim ama bende tutmadi o test erkek cikmisti bebis kiz inss
aslında bi de şu hücre yenilenme testi gibi bşy vardı burada kim yapmıştı hatırlamıyorum ama sen hatırladın mı cnm o testi? sanırım o tuttu bende ama nasıl bişeydi emin değilim.
evet hafif hafir seyirmeler hissediyorum karnimda ozellikle yan yanttiginda :)
Tskk ederiz teyzeleri dun mayolara baktik tütülere baktik cokk güzeller
hahhah ilahibende büyük kullanmıyorum şimdiye kadar kendi sütyenlerimi kullanıyodum gögüsler taşıcak kıvama geldiği için mecburen aldım ki bu bile şu an olması gerektiği gibi gögüsler bi de sütlenince daha çok büyüyecek umarım öyle olmaz ama annemle aynı sütyen ölçüsünde olucaz yoksa
Anladım canım. Bende dün medical park a gittim ilk kez yani herseyi anlattı doktor bey yarım saat é yakın kaldık muayene de. Doğum paketi yaptırsam mi yaptırmasam mi tam emin olamıyorum da. Ayrıca bide zubeyde hanima gidiyorum ama en fazla 2 dakika kaliyosun içerde. Bilemedim ne yapsamCanım ben ankara unvde prof. Dr. Cem beye gidiyorjm memnunum ama daha onceden baslsdigim doktorujuda birakmadim 19 mayis hastanesinde cok seviyorum cok tatli dilli sadece o hastanede yeni dogan unitesi olamdigi icin arastirip cem beyi bulmustjm bakalim ikisini birlikte yurutmeknjstiyorum inss
ben de kadın dr olsa doğum için daha mı rahat ederim acaba diye düşünmeye başladım, hoş olmayan pozisyonlara giricez. eşime fark etmez, en yakın hastane olsun diyo gerisini pek düşünemiyo.Canım iyice pişiriyosan bi sorun olmaz gıbı gelıyo bana ama yıne de bu konuyu da doktoruma bı sorucam Yarın bılgılendırırım sızı.
Benım doktorum avcılarda. Ben küçükçekmecede oturuyorum, doktorum için bi 20 km gidip 20 km geliyorum valla :) Sen ne tarafta arıyorsun?
b
benim dr ü3 lü yü yapıcam ama 4 lü ye gerek yok dedi benim yaş riskinde dolayı 3 lüyü yapıyor ama şuana kadar herşey çok iyi gitti gibi benim açımdan bakalım önemli olan bundan sonrası
ben sormadım da cnm bnm ergenlikten beri olan bişeydi bu sanırım o yüzden erken başladı şimdi de.hadı ya!!! Kızlar braz erken degıl mı ya ? Gercı doktorunuza da sormussunuz.
ya benim babamın ikizi var amcam onunda oğlu down sendromlu o yüzden biraz temkinli gidiyoruz ama yine de senin dediğin gibi gönlümü ferah tutuyorumgenetik olarak ailesel bi sorununuz yoksa, ikilin de ıyyıyse bundan sonra hıcbısey cıkmaz ıns Gonlunu ferah tut.
cnm bnmki yaşımla ilgili hiçbişey demedi, 33,5 yaşındayım. meltemiciğimin dediği gibi test sonuçları ve aile geçmişi hakkında sıkıntı çıkmayınca 3lü ve 4lü gerek yok dedi. rezervlerin de iyi durumda diyip demir ilacı da vermedi.b
benim dr ü3 lü yü yapıcam ama 4 lü ye gerek yok dedi benim yaş riskinde dolayı 3 lüyü yapıyor ama şuana kadar herşey çok iyi gitti gibi benim açımdan bakalım önemli olan bundan sonrası
canım maşallah yaşında bir şey yok benim yaş 35 gebelikte 35 ve sonrası riskli olarak geçtiği için biraz tedirgiizcnm bnmki yaşımla ilgili hiçbişey demedi, 33,5 yaşındayım. meltemiciğimin dediği gibi test sonuçları ve aile geçmişi hakkında sıkıntı çıkmayınca 3lü ve 4lü gerek yok dedi. rezervlerin de iyi durumda diyip demir ilacı da vermedi.gereksiz şeylere karşı sanırım. fazla kilo gibi
Canım ayrıntılı ultrason bütün gebelere yapılıyor ikili üçlü testler için Dr gebeleri zorlamaz ama detaylıyi kesin istiyorlarkızlar bana da bır cevap verin öğlende sordum kımse bişey dememiş 2ciye hamile anneler bır cevaplasa memnun olcam merak edıyorum. ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyolar mı
20.haftada girecegimiz ayni ultrason.bebek ve organlar daha belirgin oldugundan daha detayli incelenebilecek.
ben de kadın dr olsa doğum için daha mı rahat ederim acaba diye düşünmeye başladım, hoş olmayan pozisyonlara giricez. eşime fark etmez, en yakın hastane olsun diyo gerisini pek düşünemiyo.
ergenlıkten berı süt gibi bi sıvı mı gelıyo cnm?ben sormadım da cnm bnm ergenlikten beri olan bişeydi bu sanırım o yüzden erken başladı şimdi de.
uzak bı akrabalık tatlım ya, onun senı etkıleyecegını sanmam.ya benim babamın ikizi var amcam onunda oğlu down sendromlu o yüzden biraz temkinli gidiyoruz ama yine de senin dediğin gibi gönlümü ferah tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?