2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hahhah ilahi nolcak bu halimiz

Anladım canım. Bende dün medical park a gittim ilk kez yani herseyi anlattı doktor bey yarım saat é yakın kaldık muayene de. Doğum paketi yaptırsam mi yaptırmasam mi tam emin olamıyorum da. Ayrıca bide zubeyde hanima gidiyorum ama en fazla 2 dakika kaliyosun içerde. Bilemedim ne yapsam

ben de kadın dr olsa doğum için daha mı rahat ederim acaba diye düşünmeye başladım, hoş olmayan pozisyonlara giricez. eşime fark etmez, en yakın hastane olsun diyo gerisini pek düşünemiyo.

b

benim dr ü3 lü yü yapıcam ama 4 lü ye gerek yok dedi benim yaş riskinde dolayı 3 lüyü yapıyor ama şuana kadar herşey çok iyi gitti gibi benim açımdan bakalım önemli olan bundan sonrası

genetik olarak ailesel bi sorununuz yoksa, ikilin de ıyyıyse bundan sonra hıcbısey cıkmaz ıns Gonlunu ferah tut.

b

benim dr ü3 lü yü yapıcam ama 4 lü ye gerek yok dedi benim yaş riskinde dolayı 3 lüyü yapıyor ama şuana kadar herşey çok iyi gitti gibi benim açımdan bakalım önemli olan bundan sonrası
cnm bnmki yaşımla ilgili hiçbişey demedi, 33,5 yaşındayım. meltemiciğimin dediği gibi test sonuçları ve aile geçmişi hakkında sıkıntı çıkmayınca 3lü ve 4lü gerek yok dedi. rezervlerin de iyi durumda diyip demir ilacı da vermedi. gereksiz şeylere karşı sanırım. fazla kilo gibi

canım maşallah yaşında bir şey yok benim yaş 35 gebelikte 35 ve sonrası riskli olarak geçtiği için biraz tedirgiiz

kızlar bana da bır cevap verin öğlende sordum kımse bişey dememiş 2ciye hamile anneler bır cevaplasa memnun olcam merak edıyorum. ayrıntılı ultrasonu her gebeye yapıyolar mı
Canım ayrıntılı ultrason bütün gebelere yapılıyor ikili üçlü testler için Dr gebeleri zorlamaz ama detaylıyi kesin istiyorlar

Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.

MESELA SİZ 84 EŞİNİZ 80 Lİ
SİZ -84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011
EŞİNİZ-80-84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
BU DURUMDA EN SON KADININ Kİ YENİLENDİĞİ İÇİN KIZ OLUYOR CİNSİYET
DENEYELİM BAKALIM NE KADAR BİLECEK

HAMİLE ARKADAŞLAR YADA ÇOCUĞU OLANLAR SİZDE DENEYİN BAKALIM

dediğiniz test bu sanırım...

ben de kadın dr olsa doğum için daha mı rahat ederim acaba diye düşünmeye başladım, hoş olmayan pozisyonlara giricez. eşime fark etmez, en yakın hastane olsun diyo gerisini pek düşünemiyo.

Walla o açıdan hıc dusunmedım kadın-erkek dıye yanı. Doktorum tavsıye edılen bı dr old ıcın gttım memnun kaldım. Erkek olsa da devam ederdım dıe dusunuyorum ama heralde kadın dr la olmak daha rahatlatıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…