Cnm sen gayet net yazmıştın yumurta olayını bence biraz evham yapıldı ondan büyüdü :)) sağol verdiğin yararlı tavsiyeler için bn sürekli takip edip atıyorum beynesaol canım ilk önce yazılanlar aslın tam okunsa böyle kırıcı şeyler yazılmaycak allahtan nick nick ve sen yazılanları tam okumuşsunuz ben de zaten ziraat çi olduğum için bu konuda dr um kadar eminim
saol canım biliyorum zatenCnm sen gayet net yazmıştın yumurta olayını bence biraz evham yapıldı ondan büyüdü :)) sağol verdiğin yararlı tavsiyeler için bn sürekli takip edip atıyorum beynebeyin bedava
Cnm sen gayet net yazmıştın yumurta olayını bence biraz evham yapıldı ondan büyüdü :)) sağol verdiğin yararlı tavsiyeler için bn sürekli takip edip atıyorum beynebeyin bedava
Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.
MESELA SİZ 84 EŞİNİZ 80 Lİ
SİZ -84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011
EŞİNİZ-80-84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
BU DURUMDA EN SON KADININ Kİ YENİLENDİĞİ İÇİN KIZ OLUYOR CİNSİYET
DENEYELİM BAKALIM NE KADAR BİLECEK
HAMİLE ARKADAŞLAR YADA ÇOCUĞU OLANLAR SİZDE DENEYİN BAKALIM
dediğiniz test bu sanırım...
ben 90 eşim 86lı ikimiznde 2014'de bitti nolcak şimdi
ay onlar bir kere girdimi beyne hiç çıkmıyor ben de kpss ye girenlerden olduğum içinSen şimdi kpss konularını da beyne atıyosundur :))
o zmn hangi ayda doğdugunuz devreye giriyormuş..sen kasım o ekim se kız
eşim temmuz ben eylül 13.haftada doktor kıza benzetmişti 4 temmuzda yine gideceğim bakalım tutacakmı buna göre erkek çıkıyor :)
ha evet en son bnmki yenilenmiş hadi bakalım tutarsa ne ala :):):)AYNI YIL YENİLENMİŞ AMA BEN AĞUSTOS O EYLÜL DOĞUMLU EN SON ONUN Kİ YENİLENMİŞ OLUYOR BU DURUMDA ERKEK GÖRÜNÜYOR AMA KISMET AYNI YIL ÇIKARSANIZ EN SON KİM YENİLENMİŞSE ONUNKİ OLUR
en son senin ki yenilenmiş oluyor bu durumda kız...
ha evet en son bnmki yenilenmiş hadi bakalım tutarsa ne ala :):):)
teşekkür ederim :)
Bende aynı yıl hatta aynı güne denk geliyor. Eşim 82li ben 84lüyüm. Doğum günlerimiz aynı.kızım olacak.Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.
dediğiniz test bu sanırım...
ay onlar bir kere girdimi beyne hiç çıkmıyor ben de kpss ye girenlerden olduğum için
yupppy kızlar okul tam anlamıyla bugün bitti hamileyken çok zor oluyor hamiş öğretmenlere iyi tatilller rahat bir şekilde büyütürüz bebişlerimizi inş
sağolasın canımhadı hayrlı olsun cnm, çok sanslısınz walla :))
Zubeyde hanim dogumda sıkıntılı diye duymustum canim medikal park iyi gakiba bize coknuzak o yuzden hic gitmedimAnladım canım. Bende dün medical park a gittim ilk kez yani herseyi anlattı doktor bey yarım saat é yakın kaldık muayene de. Doğum paketi yaptırsam mi yaptırmasam mi tam emin olamıyorum da. Ayrıca bide zubeyde hanima gidiyorum ama en fazla 2 dakika kaliyosun içerde. Bilemedim ne yapsam
ben girdim canım 2012 yılında ve atandım kendi mesleğimden:) ben hıc gırmedım, şanslı kesımdenım snrm :)
Bende aynı yıl hatta aynı güne denk geliyor. Eşim 82li ben 84lüyüm. Doğum günlerimiz aynı.kızım olacak.
benim doktorum rutin her hastasina bakiyor ama butun doktorlar bakiyormu bilmiyorum canim simdiden sorun doktorlariniza cunku her doktorun bilgisi ve cihazi yeterli olmayabilircanımleylam355 detaylı ultrasondan degıl de, sen bi kere "eko ......." gibi bi muayeneden bahsetmıstın, ondan bahsedıyo snrm :) Ben de arada şifre çözücüyüm sanki :)
Arkadaşımızın anlattığına göre erkeklerin hücre yenilemesi 4 yılda kadınların hücre yenilemesi 3 yılda bir oluyor. Bu durumda hamile kaldığınız dönem eğer son hücre yenilemesi eşinizde olduysa bebek erkek sizde olduysa bebek kız oluyor.
dediğiniz test bu sanırım...[/QUOTE
evet bir arkadaşımda söylemişti ve yapmıştık erkek demişti ve cinsiyeti belli oldu erkek ihtimali yüksek gibi duruyo başka varmı tutan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?