2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
saol canım ilk önce yazılanlar aslın tam okunsa böyle kırıcı şeyler yazılmaycak allahtan nick nick ve sen yazılanları tam okumuşsunuz ben de zaten ziraat çi olduğum için bu konuda dr um kadar eminim
Cnm sen gayet net yazmıştın yumurta olayını bence biraz evham yapıldı ondan büyüdü :)) sağol verdiğin yararlı tavsiyeler için bn sürekli takip edip atıyorum beyne beyin bedava

ben 90 eşim 86lı ikimiznde 2014'de bitti nolcak şimdi

eşim temmuz ben eylül 13.haftada doktor kıza benzetmişti 4 temmuzda yine gideceğim bakalım tutacakmı buna göre erkek çıkıyor :)

AYNI YIL YENİLENMİŞ AMA BEN AĞUSTOS O EYLÜL DOĞUMLU EN SON ONUN Kİ YENİLENMİŞ OLUYOR BU DURUMDA ERKEK GÖRÜNÜYOR AMA KISMET AYNI YIL ÇIKARSANIZ EN SON KİM YENİLENMİŞSE ONUNKİ OLUR

en son senin ki yenilenmiş oluyor bu durumda kız...

ha evet en son bnmki yenilenmiş hadi bakalım tutarsa ne ala :):):)

teşekkür ederim :)

Bende aynı yıl hatta aynı güne denk geliyor. Eşim 82li ben 84lüyüm. Doğum günlerimiz aynı.kızım olacak.

Zubeyde hanim dogumda sıkıntılı diye duymustum canim medikal park iyi gakiba bize coknuzak o yuzden hic gitmedim koru yada ankara unvde ozel muayene arasinda kalmsitim sonra cem beyi gorunce buraya karar verdim ins sende karar verebilirsin

canım leylam355 detaylı ultrasondan degıl de, sen bi kere "eko ......." gibi bi muayeneden bahsetmıstın, ondan bahsedıyo snrm :) Ben de arada şifre çözücüyüm sanki :)
benim doktorum rutin her hastasina bakiyor ama butun doktorlar bakiyormu bilmiyorum canim simdiden sorun doktorlariniza cunku her doktorun bilgisi ve cihazi yeterli olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…