2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim ben maraştayimDoktorlarin cogu ya tatilde ya dogum izninde bekliyorum iste

bayadır yoktun hosgeldın cok gecmıs olsun hadı hayırlı haberlerle gel ınş.

ya ben haslamadan tıksındım sahanda yapıp yıyordum kasarlı offf ne yıcez bız sımdı

bende halkalı cekmece tarafında otoruyorum canım yakınız senınle avcılara bende gıdıcektım ama devamlı bır doktor ıstedıgım ıcın yarın dogum zmanı zor olur dıye vazgectım.hala bır doktorum yok normal doguma tesfık edeck bır doktor arıyorum

Günaydınlar annişler pazartesi günü öğleden sonra kontrole gidecem bebeğimi görücem 3lü test yaptıracam gittiğimde 17+6 gün doldurmuş olucam... Çok heycanlıyım yaaa...
o sure zarfında 4lu deoluyor canım senmı ıstedın 3 luyu yoksa 4lude yaptıracakmısın gercı aynı sey

ben baya uyumusum ya burak dıye bı kardesım var kahvaltı hazırlamıs cay keyfı yaptım azcık hava cok yagıslı 3 gundur sanırım o yuzden uyuyorum

ne güzel uyu dinlen eşim sahura kalkıyor mecbur uyku bölünüyor benimde

canım öyle sıkıp akmadım ben ama göğüs uçlarım çatlamış böyle bi değişik olmuş benimde o dikkatimi çekti
benimkilerde öyle canim bazen cok kuruyo. o zaman da gögüs ucu icin bi balm aldim onu sürüyorum. emzirirkende sürebilirmissin hatta silmene gerek yokmus iyi geliyo o

Kızlar madeccasol krem çatlakları kapatıyormuş bir yıl düzenli sürünce acaba çatlamadan önce etkisi var mı bilginiz var mı

canım sabah yolda aklıma geldin merak etmiştim seni artık iyi olduğuna sevindim inş dr. randevunda çok iyi geçer cinsiyetinide öğren tabi artık kocaman olmuş bebiş
Daha iyiyim canım sürekli değil en azından arada geliyor bulantı onunla da idare ediyorum..
En son 1 ay önceydi nerdeyse randevum o zaman öğrenirim belki diye sordum ama şimdi söylemem doğru olmaz dedi..
Pazarteside söylemezse söyleyene kadar çıkmam odadan
Sen nasılsın ne yaptın?

merhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebegimi gordum :) 11 cm 107 grm olmus cinsiyeti hala belli degil araya kordon girmis anlayamadigini soyledi ikili testimizde guzel cikti cok sukur :)
Maşallah
Her şeyin yolunda olmasına sevindim..
Cinsiyet hala belli değil demek ben kesin öğrenirim diyordum çok da beklentimi yüksek tutmasam mı acaba..Yok kordon gelmiş yok bacağı kapatmış yok totosunu dönmüş derken her türlü sebep çıkabilir yani karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…