Canim ben maraştayimCanım iyice pişiriyosan bi sorun olmaz gıbı gelıyo bana ama yıne de bu konuyu da doktoruma bı sorucam Yarın bılgılendırırım sızı.
Benım doktorum avcılarda. Ben küçükçekmecede oturuyorum, doktorum için bi 20 km gidip 20 km geliyorum valla :) Sen ne tarafta arıyorsun?
Leylanin doktoru daha mi iyi oda olabilirYok yok leylaninkinden isticen
AhhahSen şimdi kpss konularını da beyne atıyosundur :))
Yok cnm leylanın doktor söylemişti o bilgiyi o yüzden dedim benLeylanin doktoru daha mi iyi oda olabilir
bayadır yoktun hosgeldın cok gecmıs olsun hadı hayırlı haberlerle gel ınş.Güüüünnnaayyyddııınnnnnn...
Up uzun bir aradan sonra yazabiliyorum...
Mide bulantısı sebebiyle günlerdir hasta,bitkin bir haldeydim..
Eminim benim gibi çeken olmamıştır aranızda..
4.ay bitiyor hala bulantım var çok şükür ilk günlere göre daha katlanılır bir halde...
Pazartesi randevum var..
3 lü test ve ultrason..
Cinsiyet belli olur diye düşünüyorum e olsun da artık..
Herkes iyidir inşallah
hiçbir fikrim yok ve çok korkuyorum umarım sütten kesilince eski haline dönerlerhahhah ilahinolcak bu halimiz
ya ben haslamadan tıksındım sahanda yapıp yıyordum kasarlı offf ne yıcez bız sımdıKesınlıkle haklısın canım Şurda kaldı 5 ay zaten, ondan sonra canımız ne ıstıyosa yıycez. Kendı canım ıstedı dıe bebegımı asla rıske atamam. Ben haftada bı sucuklu yumurta yıyordum walla, gercı son zamanlarda yememeye baslamıstm zaten Dedıgın gıbı dert degl, yemesem de olur :)
bende halkalı cekmece tarafında otoruyorum canım yakınız senınle avcılara bende gıdıcektım ama devamlı bır doktor ıstedıgım ıcın yarın dogum zmanı zor olur dıye vazgectım.hala bır doktorum yok normal doguma tesfık edeck bır doktor arıyorumCanım iyice pişiriyosan bi sorun olmaz gıbı gelıyo bana ama yıne de bu konuyu da doktoruma bı sorucam Yarın bılgılendırırım sızı.
Benım doktorum avcılarda. Ben küçükçekmecede oturuyorum, doktorum için bi 20 km gidip 20 km geliyorum valla :) Sen ne tarafta arıyorsun?
o sure zarfında 4lu deoluyor canım senmı ıstedın 3 luyu yoksa 4lude yaptıracakmısın gercı aynı seyGünaydınlar annişler pazartesi günü öğleden sonra kontrole gidecem bebeğimi görücem 3lü test yaptıracam gittiğimde 17+6 gün doldurmuş olucam... Çok heycanlıyım yaaa...
oyyy sonunda hoşgeldın canımSana da günaydın cancağızım ben de geldim bak uzun bir aradan sonra kendime inanamıyorum sabah sabah gözümü açtım forumdayım
uyandıktan sonra gerı uyumusum bugun cok ıyıyım cok sukur kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorumGünaydın tatlım :) Ne var ne yok :)
uyandıktan sonra gerı uyumusum bugun cok ıyıyım cok sukur kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorumnormal bırıyım gıbı
ben baya uyumusum ya burak dıye bı kardesım var kahvaltı hazırlamıs cay keyfı yaptım azcık hava cok yagıslı 3 gundur sanırım o yuzden uyuyorumbende uyumak uyanmamak günlerce haftalarca yataktan çıkmamak istiyorum..
ben baya uyumusum ya burak dıye bı kardesım var kahvaltı hazırlamıs cay keyfı yaptım azcık hava cok yagıslı 3 gundur sanırım o yuzden uyuyorum
benimkilerde öyle canim bazen cok kuruyo. o zaman da gögüs ucu icin bi balm aldim onu sürüyorum. emzirirkende sürebilirmissin hatta silmene gerek yokmus iyi geliyo ocanım öyle sıkıp akmadım ben ama göğüs uçlarım çatlamış böyle bi değişik olmuş benimde o dikkatimi çekti
Daha iyiyim canım sürekli değil en azından arada geliyor bulantı onunla da idare ediyorum..canım sabah yolda aklıma geldin merak etmiştim seni artık iyi olduğuna sevindim inş dr. randevunda çok iyi geçer cinsiyetinide öğren tabi artık kocaman olmuş bebiş
o kotu ya :S Allah yardımcın olsun gece bolunen uyku mahfedıyo ınsanıne güzel uyu dinlen eşim sahura kalkıyor mecbur uyku bölünüyor benimde
Maşallahmerhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebegimi gordum :) 11 cm 107 grm olmuscinsiyeti hala belli degil araya kordon girmis anlayamadigini soyledi ikili testimizde guzel cikti cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?