2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?

merhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebegimi gordum :) 11 cm 107 grm olmus cinsiyeti hala belli degil araya kordon girmis anlayamadigini soyledi ikili testimizde guzel cikti cok sukur :)

senin ki de nazlı bizim ki gibi göstermiyor kendini

Kızlar madeccasol krem çatlakları kapatıyormuş bir yıl düzenli sürünce acaba çatlamadan önce etkisi var mı bilginiz var mı
yok canım çatladıktan sonra duzeltebılen hıc bısey yok malesef benım dıger ıkı dogumumdan kalma catlaklarım var Allahtan cok deıl karnımın alt tarafında bı arkadasım var onunkı resmen kurumuş hamur çatlarya o sekılde kız estetık olcak onlardan

bence ne kadar geç ogrneırsen daha ıyı canım benım ıkılıde erkek cıktı 15 gun sonra kız cıktı suan bılmıyorum veletımın cınsıyetını 4 gun sonra randevum var bakalım o zaman ne cıkcak

Önce erkek sonra kız dendi demek o da kötü yaaa..
Tam erkekim olacak diye düşünüp alışırken erkek değil kız diyorlar..
Geç öğrenmek daha iyi tabii bu durumda..
Benim bildiğim 16.hafta itibariyle cinsiyet artık netleşiyor yanılma olmuyor o zaman tamamlanıyormuş gelişimini..
Bakalım bizimki pipilimi ,kukulumu görecez.
İçimden kız geçiyor..

bundan sonra keyıflı donemlere gecıyoruz Allahın ıznıyle ben hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum kendımı bugun tam 4 aylık olduk 16. haftaya gırdık

Göbeğin çıkması dışında hamile gibi hissetme zaten..
Ağrın sızın bulantın olmasın güzel güzel tadını çıkar canım..
Benim hala göğüslerimde bir hareket yok herkes ne durumda acaba göbeğim çıktı biraz 80 lik göğüsler hala aynı duruyo

ben ılk erkek dedıklerınde esıme bunu babanlara verelım bız baska yapalım dedım sonra oglum dıye sevmeye basladım ıkıncı doktor kız deyınce kız oglum dıye sevmeye basladım ıcımden hala erkek gecıyo bakalım bellı olur ıns 4 gun sonra Allah once saglıklısını sonra gonlumuzdekılerı nasıp etsın ıns

benım goguslerde ıgne batması gıbı acılar olmaya basladı sanırım sut kanallarım genıslıyo damarlandı hep goguslerım gobegı saymıyorum bıle yaklasık 6 7 aylık gıbı

canim rahimagzi uzunlugu zaten yetmezlik varsa gebe 18 geldikten sonra bebek büyüdüğü için o uzunluk kisalir rahim acilir dogum olur. rahimi balon rahim agzinin uzunlugunu balonun birkaç cm lik sisirilen yeri kabul edersen bebek büyüdükçe o balonun ucu kisalir dogum olur. çok yanlis bu dr lerin yaklaşımı. sorun yasayan hasta ne demek bu sorun yuzunden bebek dogurup kaybetmek demek 18 25 haftalarda. illa kaybetmek mi lazim. adam gibi baksalar zaten kisalmayi farkedip onlem alınır. kayip olmaz.

Günaahhhh eziklemiş çocuu
Önce sağlık gerçekten gerisi teferruat..
Dün çok üzüldüm bu forumdan bir arkadaşımla aramızda 1 ay vardı epeydir girmediğimden haber alamadım haliyle..
İkiz başlamıştı gebelik teke düştü ..başta ikiz olduğundan ikili test yapmıyor doktorlar yanıltıcı sonuç verir diye sadece ense kalınlığı ve ultrason değerlendirmesi yapmış normalmiş...3 lü test zamanı geliyor 17 haftalıkken ultrasona giriyor bebeğin ciddi engelli olduğunu öğreniyor detayları yazıp canınızı sıkmayım şimdi ama ikili test zamanı ultrasonda nasıl tespit edilememiş dediğim engeller bunlar..Şok oldum..Sonra normal doğumla alındı bebeği..Çok zor ...bebeklerimiz sağlıklı olsun kız erkek hiç birimiz için farketmez eminim..Rabbim korusun onları...

kızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?
Canım bende strese girince şuanda da acı su mide yanması oluyor bence onun gebelikle alakası yok stresten oluyor diye düşündüm

Malesef azinlik olan bi kismimiz mide bulantisindan ölmüş durumdayiz hala gecmedi benim ama azaldi şükür ben bes kilo verdim hatta 7 kilo veren arkadaslar var bebisler iyi olsunda napalim ins sonuclarin iyi cikar

Bende hala ayniyim ya ne zaman geçecek Acaba ben oglumda 13.hafta azaldı 14 te tamamen kayboldu.bunda hala bulantı var.

benım goguslerde ıgne batması gıbı acılar olmaya basladı sanırım sut kanallarım genıslıyo damarlandı hep goguslerım gobegı saymıyorum bıle yaklasık 6 7 aylık gıbı

e tabii 3.geliyor artık göğüslerde tecrübeli kanallar hazırlık yapıyor benim göğüslerin gebe kaldığımdan haberi yok henüz

Bende hala ayniyim ya ne zaman geçecek Acaba ben oglumda 13.hafta azaldı 14 te tamamen kayboldu.bunda hala bulantı var.

o kadar çektim ve hala çekiyorum ki resmen psikolojim bozuldu hep böylemi geçecek gebeliğim demeye başladım..9 ay bulantı yaşayanlarıda okuyunca netten kesin bende de öyle olacak dedim..ama şimdi daha hafif..aç kalma sakın sık sık atıştır..yemek yedikten hemen sonra su içme bir süre bekle..aşırı yağlı ve salçalı yemeklerden uzak dur..mesela ben tatlı yiyemiyorum yersem midem daha beter oluyor..yediklerini yaz bir köşeye hangi günlerde daha kötü oluyorsun o gün ki yediklerine bak gün sonunda ve onlardan uzak dur..İnşallah bir an evvel geçer tatlım..

bende aynısını yasadım canım benım doktorumda ıkılıde kanda deıl sadece ense kalınlıgı ve burun kemıgıne bakıo aralık ayında benımde kızıma bakıldı 2 lı cok ıyı saglıklı cıktı 3 lu teste 4 gnu kala ıcımde kotu bı hısle acıle gıttım ensefalosel denen bı hastalıgı oldugunu yaşama şansının olmadıgını ogrendım fakulteye gıdıp orda ıncelettım ordada onaylandı heyet raporuyla normal dogumla alındı kızım rabbım sabır versın arkadasına o yuzden ben ıkılı teste guvenmıyorum bebek kucuk oldugu ıcın anomalıler gorunmuyo malesef

e tabii 3.geliyor artık göğüslerde tecrübeli kanallar hazırlık yapıyor benim göğüslerin gebe kaldığımdan haberi yok henüz
benım sonlandırılan gebelıgımden kalma sütüm vardı daha 1 ay felan oldu kesıldı sımdı yenı bebek ıcın hazırlanıyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…