bende aynısını yasadım canım benım doktorumda ıkılıde kanda deıl sadece ense kalınlıgı ve burun kemıgıne bakıo aralık ayında benımde kızıma bakıldı 2 lı cok ıyı saglıklı cıktı 3 lu teste 4 gnu kala ıcımde kotu bı hısle acıle gıttım ensefalosel denen bı hastalıgı oldugunu yaşama şansının olmadıgını ogrendım fakulteye gıdıp orda ıncelettım ordada onaylandı heyet raporuyla normal dogumla alındı kızım rabbım sabır versın arkadasına o yuzden ben ıkılı teste guvenmıyorum bebek kucuk oldugu ıcın anomalıler gorunmuyo malesef
çok sevindim devlette belkı bakmıyorlardır dıyordum.Canım ayrıntılı ultrason bütün gebelere yapılıyor ikili üçlü testler için Dr gebeleri zorlamaz ama detaylıyi kesin istiyorlar
amin canım rabbım kımseye yasatmasın yok gerılme hıc herkezde aynı olcak dıye bıse yok stres yapıp bebegını uzmeÇok zor çok geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın Allah..
Aslında bende hep ikili iyi çıkarsa 3 lüye gerek yok diyen doktorları duymuşumdur..
Asıl olan bebek 16 haftayı geçince her şey belirginleşince belli oluyor demek..
Gerildim şimdi bende rahattım 2 li iyi çıktı diye..
anlamadım bende valla allah askına bakmak için illa kayıp mı yasamak lazım doktorum rahim agzı kapalı bi sıkıntı yok dedi ama sürekli ölçtürmek gerekiyo sanırım allah korusun hepimizicanim rahimagzi uzunlugu zaten yetmezlik varsa gebe 18 geldikten sonra bebek büyüdüğü için o uzunluk kisalir rahim acilir dogum olur. rahimi balon rahim agzinin uzunlugunu balonun birkaç cm lik sisirilen yeri kabul edersen bebek büyüdükçe o balonun ucu kisalir dogum olur. çok yanlis bu dr lerin yaklaşımı. sorun yasayan hasta ne demek bu sorun yuzunden bebek dogurup kaybetmek demek 18 25 haftalarda. illa kaybetmek mi lazim. adam gibi baksalar zaten kisalmayi farkedip onlem alınır. kayip olmaz.
canım gecmedi gitti ama azaldı ona skrediyorum yemek yedikten sonra zaten yürümezsem öldüğümün resmidir geceye kadar kıvranıyorum ama gececek inanıyorum bizde normale dönücez :)Bende hala ayniyim ya ne zaman geçecek Acaba ben oglumda 13.hafta azaldı 14 te tamamen kayboldu.bunda hala bulantı var.
adı ne canım nerden aldın bende kullanayım bari hoş ben daha beceripte çatlak kremi alamadım daha erdeki şeylerle nemlendirmeye çalışıyorumbenimkilerde öyle canim bazen cok kuruyo. o zaman da gögüs ucu icin bi balm aldim onu sürüyorum. emzirirkende sürebilirmissin hatta silmene gerek yokmus iyi geliyo o
iyiyim canım benim bulantılar 14. haftada geçti şükür artık iştahım açıldı kilo almaya başladım bebişime %90 kız dedi yarın 4lü randevum var heralde kesinleşir yarın neyse sonuçları iyi çıksında zaman yaklaştıkça panik olmaya başlıyorum ben bu testlerdeDaha iyiyim canım sürekli değil en azından arada geliyor bulantı onunla da idare ediyorum..
En son 1 ay önceydi nerdeyse randevum o zaman öğrenirim belki diye sordum ama şimdi söylemem doğru olmaz dedi..
Pazarteside söylemezse söyleyene kadar çıkmam odadan
Sen nasılsın ne yaptın?
allah gönlüne göre versin canım gitmeden çikolaya ye de bebek hareket etsin yanlış bi pozisyondaysa da değiştirirÖnce erkek sonra kız dendi demek o da kötü yaaa..
Tam erkekim olacak diye düşünüp alışırken erkek değil kız diyorlar..
Geç öğrenmek daha iyi tabii bu durumda..
Benim bildiğim 16.hafta itibariyle cinsiyet artık netleşiyor yanılma olmuyor o zaman tamamlanıyormuş gelişimini..
Bakalım bizimki pipilimi ,kukulumu görecez.
İçimden kız geçiyor..
Herkese günaydın anneler :) ankara yaşayan var mı aranızda. Bi çok hastaneye gittim ama tam emin olamıyorum. Memnun olduğunuz hastane var mı öneri de bulunabilceginiz
ay onlar bir kere girdimi beyne hiç çıkmıyor ben de kpss ye girenlerden olduğum için
Ben gitmeden çikolata yedim dün çok hareketli kıpır kıpır dedi doktor cinsiyetini göremediallah gönlüne göre versin canım gitmeden çikolaya ye de bebek hareket etsin yanlış bi pozisyondaysa da değiştirir
Ben gitmeden çikolata yedim dün çok hareketli kıpır kıpır dedi doktor cinsiyetini göremedi
Selam kizlar
Bugün havuzda 3. Gunümüz sabah da 30 gdakika yürüyüş yaptım
Spor yapanlar var mı benim gibi
Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi
Aminnn canımm, hepimizi inşallahay çok sevindim canım sizin adınıza maşallah size..RAbbim mutluluğunuzu sevginizi daim etsin..
adı ne canım nerden aldın bende kullanayım bari hoş ben daha beceripte çatlak kremi alamadım daha erdeki şeylerle nemlendirmeye çalışıyorum
canim benim aldigimdan türkiyede yok ama bi arkadasimiz yazmisti o mustela nin kini almis oda ayniydi hatta daha iyidir o. internetten bak canim mustela meme ucu catlak kremi diye cikiyoradı ne canım nerden aldın bende kullanayım bari hoş ben daha beceripte çatlak kremi alamadım daha erdeki şeylerle nemlendirmeye çalışıyorum
Bakıyorlar canım randevu alman gerekiyor ben 14 haftalıkken aldım randevumuçok sevindim devlette belkı bakmıyorlardır dıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?