2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Çok zor çok geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın Allah..
Aslında bende hep ikili iyi çıkarsa 3 lüye gerek yok diyen doktorları duymuşumdur..
Asıl olan bebek 16 haftayı geçince her şey belirginleşince belli oluyor demek..
Gerildim şimdi bende rahattım 2 li iyi çıktı diye..

amin canım rabbım kımseye yasatmasın yok gerılme hıc herkezde aynı olcak dıye bıse yok stres yapıp bebegını uzme

anlamadım bende valla allah askına bakmak için illa kayıp mı yasamak lazım doktorum rahim agzı kapalı bi sıkıntı yok dedi ama sürekli ölçtürmek gerekiyo sanırım allah korusun hepimizi

Bende hala ayniyim ya ne zaman geçecek Acaba ben oglumda 13.hafta azaldı 14 te tamamen kayboldu.bunda hala bulantı var.
canım gecmedi gitti ama azaldı ona skrediyorum yemek yedikten sonra zaten yürümezsem öldüğümün resmidir geceye kadar kıvranıyorum ama gececek inanıyorum bizde normale dönücez :)

benimkilerde öyle canim bazen cok kuruyo. o zaman da gögüs ucu icin bi balm aldim onu sürüyorum. emzirirkende sürebilirmissin hatta silmene gerek yokmus iyi geliyo o
adı ne canım nerden aldın bende kullanayım bari hoş ben daha beceripte çatlak kremi alamadım daha erdeki şeylerle nemlendirmeye çalışıyorum

iyiyim canım benim bulantılar 14. haftada geçti şükür artık iştahım açıldı kilo almaya başladım bebişime %90 kız dedi yarın 4lü randevum var heralde kesinleşir yarın neyse sonuçları iyi çıksında zaman yaklaştıkça panik olmaya başlıyorum ben bu testlerde

allah gönlüne göre versin canım gitmeden çikolaya ye de bebek hareket etsin yanlış bi pozisyondaysa da değiştirir

Herkese günaydın anneler :) ankara yaşayan var mı aranızda. Bi çok hastaneye gittim ama tam emin olamıyorum. Memnun olduğunuz hastane var mı öneri de bulunabilceginiz

Ben de ankaradayım canım. Benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var. Ben de onlardan birini seçeceğim ama hala karar veremedim. İnşallah en kısa zamanda karar veririz.

Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi

Kızlar genital bölgemde daha doğrusu tam genital değilde kasık kemiği yerinde et beni gibi bir şey çıktı. jiletten kıl dönmesi oluyordu ama bu biraz daha değişik. git gide büyüdü bugün farkettim dayanamadım ellerimi yıkadım bi güzel eldiven giyip sıktım. et değilmiş sanırım içinden irin aktı revinollü su ile sildim bantladım hava almasın kurusun diye. acaba doktoramı gitseydim

ay çok sevindim canım sizin adınıza maşallah size..RAbbim mutluluğunuzu sevginizi daim etsin..

adı ne canım nerden aldın bende kullanayım bari hoş ben daha beceripte çatlak kremi alamadım daha erdeki şeylerle nemlendirmeye çalışıyorum
canim benim aldigimdan türkiyede yok ama bi arkadasimiz yazmisti o mustela nin kini almis oda ayniydi hatta daha iyidir o. internetten bak canim mustela meme ucu catlak kremi diye cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…