2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın canım bende çok istiyorum bi kızımın olmasını ama nasip degilmis doktor yine erkek dedi

masalllahh nice yıllara inşş allah gönlünüze göre vermiş mutlu huzurlu yıllarınız olsun:)

demek ki göstermeyip naz yapanlar genelde kız oluyor..bi çok arkadaşımızın öyle oldu sanırım burada

Gözün aydın canım bende çok istiyorum bi kızımın olmasını ama nasip degilmis doktor yine erkek dedi
Olsun canım 2 oğlan kardeş de çok güzel olacak. İnan öyle çıksaydı üzülmezdim. Allah senin kalbine göre güzel iyi gelinler nasip etsin. Çok teşekkür ederim
masalllahh nice yıllara inşş allah gönlünüze göre vermiş mutlu huzurlu yıllarınız olsun:)
Çook teşekkürler amin canımm. Allah herkesin kalbine göre versin inş.

Maşallah ne guzel bende kiz bebek bekliyorum benim de 20 Haziran 1.evlilik yıldönümümüzdu hayırlı olsunbende bir kizbir erkek istiyorum kısmette ılerde bora abi bize de dua etsin :)

Kızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık

bende aynıyım canım aynı haftalardayız ne zaman geçecek bilmiyorum
herkes bizim gibi değil sanırım artık yemek yemeliyiz oyle dedi doktor
ama kusmaktan yiyemiyorum

Maşallah canım çocuklarınızla birlikte sağlıklı, huzurlu nice senelere...

Kızınızı da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Darısı öğrenemeyenlerin başına.

Bir sorun olmaz arada bende de oluyor icinde kıl kalmış mı ona dikkat et icin rahat etmezse Dr telefon ile Danışabilirsin

gozun aydn canım daha uzun nıce senelere mutlu olmanız dılegıyle evlatlarınla

canım bu sekılde bıseymı

Eklentiler

• genital siğiller.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 63
yok canım kıl dönmesiyse bende de çok olur iltihabı akıtıp kılı çıkartırsan kendiliğinden geçer

Ben gitmeden çikolata yedim dün çok hareketli kıpır kıpır dedi doktor cinsiyetini göremedi
Hala mı göstermedi yaaa böyle olunca çok umutsuzluğa kapılıyorum bnm doktor temmuzda gelince kesin belli olur 17. Haftana girmiş olcan dedi bakalım inşallah çıkmıcam odadan ztn dolaşıp gln yne giderim geri şirinlik yaparım

canim benim aldigimdan türkiyede yok ama bi arkadasimiz yazmisti o mustela nin kini almis oda ayniydi hatta daha iyidir o. internetten bak canim mustela meme ucu catlak kremi diye cikiyor
tmm canım hatta ben bugün direk eczaneye gideyimde hem göğüs için hemde göbek için çatlak kremi alayım artık

Hayır canım bu şekilde
Eki Görüntüle 1566267 resim googledan alıntı ben olan değil kırmızı olan gibi biraz daha ufağı
canım korkutmak ıstemem ama doktora gorunsen ıyı olur hpv denen bı vırus var bende gecırdım o sekılde sıgıller cıktı yaktırdım ben sıgıl kalırsa normal dogum yapamıyosun bebege dogum esnasında gecıyomus bı gorun belkı zararsız bıseydır ama bıldır doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…