Gözün aydın canım bende çok istiyorum bi kızımın olmasını ama nasip degilmis doktor yine erkek dediKızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi
masalllahh nice yıllara inşş allah gönlünüze göre vermiş mutlu huzurlu yıllarınız olsun:)Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Olsun canım 2 oğlan kardeş de çok güzel olacak. İnan öyle çıksaydı üzülmezdim. Allah senin kalbine göre güzel iyi gelinler nasip etsin. Çok teşekkür ederimGözün aydın canım bende çok istiyorum bi kızımın olmasını ama nasip degilmis doktor yine erkek dedi
Çook teşekkürler amin canımm. Allah herkesin kalbine göre versin inş.masalllahh nice yıllara inşş allah gönlünüze göre vermiş mutlu huzurlu yıllarınız olsun:)
aaa devlette randovümü almak gerekiyor ben bır danışayım gidince uyardıgın için çok sağol canımBakıyorlar canım randevu alman gerekiyor ben 14 haftalıkken aldım randevumu
Maşallah ne guzel bende kiz bebek bekliyorum benim de 20 Haziran 1.evlilik yıldönümümüzdu hayırlı olsunbende bir kizbir erkek istiyorum kısmette ılerde bora abi bize de dua etsin :)Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Kızlar ya bulantım geçmiyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. Artık kendimden geçtim böyle giderse bebek nasıl beslenecek. Öyle bir oluyor ki yediğim anda çıkartıyorum. Üzülüyorum artık
Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Maşallah canım çocuklarınızla birlikte sağlıklı, huzurlu nice senelere...
Kızınızı da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Darısı öğrenemeyenlerin başına.
Bir sorun olmaz arada bende de oluyor icinde kıl kalmış mı ona dikkat et icin rahat etmezse Dr telefon ile DanışabilirsinKızlar genital bölgemde daha doğrusu tam genital değilde kasık kemiği yerinde et beni gibi bir şey çıktı. jiletten kıl dönmesi oluyordu ama bu biraz daha değişik. git gide büyüdü bugün farkettim dayanamadım ellerimi yıkadım bi güzel eldiven giyip sıktım. et değilmiş sanırım içinden irin aktı revinollü su ile sildim bantladım hava almasın kurusun diye. acaba doktoramı gitseydim
gozun aydn canım daha uzun nıce senelere mutlu olmanız dılegıyle evlatlarınlaKızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
canım bu sekılde bıseymıKızlar genital bölgemde daha doğrusu tam genital değilde kasık kemiği yerinde et beni gibi bir şey çıktı. jiletten kıl dönmesi oluyordu ama bu biraz daha değişik. git gide büyüdü bugün farkettim dayanamadım ellerimi yıkadım bi güzel eldiven giyip sıktım. et değilmiş sanırım içinden irin aktı revinollü su ile sildim bantladım hava almasın kurusun diye. acaba doktoramı gitseydim
seninkinide çok hareket etti diye mi göremedi canım allah allah ya benimkide bacaklarını tam açmıyor o yüzden hep ihtimalde kalıyoruzBen gitmeden çikolata yedim dün çok hareketli kıpır kıpır dedi doktor cinsiyetini göremedi
yok canım kıl dönmesiyse bende de çok olur iltihabı akıtıp kılı çıkartırsan kendiliğinden geçerKızlar genital bölgemde daha doğrusu tam genital değilde kasık kemiği yerinde et beni gibi bir şey çıktı. jiletten kıl dönmesi oluyordu ama bu biraz daha değişik. git gide büyüdü bugün farkettim dayanamadım ellerimi yıkadım bi güzel eldiven giyip sıktım. et değilmiş sanırım içinden irin aktı revinollü su ile sildim bantladım hava almasın kurusun diye. acaba doktoramı gitseydim
Hala mı göstermedi yaaa böyle olunca çok umutsuzluğa kapılıyorumBen gitmeden çikolata yedim dün çok hareketli kıpır kıpır dedi doktor cinsiyetini göremedi
tmm canım hatta ben bugün direk eczaneye gideyimde hem göğüs için hemde göbek için çatlak kremi alayım artıkcanim benim aldigimdan türkiyede yok ama bi arkadasimiz yazmisti o mustela nin kini almis oda ayniydi hatta daha iyidir o. internetten bak canim mustela meme ucu catlak kremi diye cikiyor
canım bu sekılde bıseymı
yok canım kıl dönmesiyse bende de çok olur iltihabı akıtıp kılı çıkartırsan kendiliğinden geçer
canım korkutmak ıstemem ama doktora gorunsen ıyı olur hpv denen bı vırus var bende gecırdım o sekılde sıgıller cıktı yaktırdım ben sıgıl kalırsa normal dogum yapamıyosun bebege dogum esnasında gecıyomus bı gorun belkı zararsız bıseydır ama bıldır doktorunaHayır canım bu şekilde
Eki Görüntüle 1566267 resim googledan alıntı ben olan değil kırmızı olan gibi biraz daha ufağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?