2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Maşallah cnmmm nice nice yıllarınızaçok güzel düşünmüşsün bnce Allah gönlünüze göre nasip etti çok sevindim oğlun da çok tatlı ay koptum

Teyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse

Teyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse
başın saolsun canım benım dedıgım sey rahım agzı kanserı deıl bı vırus hamılelık sırasında bebeg zararı yok sadece normal dogum yaparken bebek kanaldan gecerken bebege bulasıyomus ınşallah basıt bı sıgıldır bakalım doktorun ne dıcek bende cıkmıstı baya yayılmıstı 1 ay ıcınde hemen yaktı doktorum ılerlemeden

yok canm geçen ay 2li test yaptırdığımda doktor kıza benziyor demişti tahminde bulunmuştu ama bu ay çok umutluydum kesin belli olur diye oda haylaz çıktı göstermedi :) neyse ben haftaya cumartesi fln özele gidecem sırf cinsiyetini öğrenmek için daha fazla bekleyemem:)

Benimkiler beynimden çıkalı çok oldu.
biraz da geç hazırlandım yüksek lisans falan da yapınca bayağı bi uzadı özel sektör de beni çok yıprattı benim işim hep dışarıda olmam gereken bir iş yorucuydu yani böylesi daha iyi oldu biraz tekrarla her şey geri geliyor

İnşallah canım hayatımda hiç sigil çıkmadı vücudumun bir yerinde

aklına kötü bi şey getirme inşş basit bi şeydir ama tabi doktora sormanda fayda var tedbiri elden bırakmayalım. inşş basit bi şeydir gecer cabucak

Bnm de haftaya kontrolüm şimdiden heyecanlıyım arkdşlarımız öğrendikçe daha çok merak ediyorum heves ediyo insan git cnm bnce de hem özelde uzun uzun seversin bebişi bnm doktor çok sık ultrason zararlı dedi ama bi kereden zarar gelmez o kdr inşallah ( Bn de çok mrktayım öğrenemezsem başka bi özel hastaneye gtcem acıbademe fln

Maşallah ne guzel bende kiz bebek bekliyorum benim de 20 Haziran 1.evlilik yıldönümümüzdu hayırlı olsunbende bir kizbir erkek istiyorum kısmette ılerde bora abi bize de dua etsin :)

Arkadaslar daha once de yazmıştım. Sahanda pisirirken sariyi patlatmak lazim iyi pisirmek icin. En garanti yontem o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…