Maşallah cnmmm nice nice yıllarınızaKızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi
canım korkutmak ıstemem ama doktora gorunsen ıyı olur hpv denen bı vırus var bende gecırdım o sekılde sıgıller cıktı yaktırdım ben sıgıl kalırsa normal dogum yapamıyosun bebege dogum esnasında gecıyomus bı gorun belkı zararsız bıseydır ama bıldır doktoruna
başın saolsun canım benım dedıgım sey rahım agzı kanserı deıl bı vırus hamılelık sırasında bebeg zararı yok sadece normal dogum yaparken bebek kanaldan gecerken bebege bulasıyomus ınşallah basıt bı sıgıldır bakalım doktorun ne dıcek bende cıkmıstı baya yayılmıstı 1 ay ıcınde hemen yaktı doktorum ılerlemedenTeyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse
yok canm geçen ay 2li test yaptırdığımda doktor kıza benziyor demişti tahminde bulunmuştu ama bu ay çok umutluydum kesin belli olur diye oda haylaz çıktı göstermedi :) neyse ben haftaya cumartesi fln özele gidecem sırf cinsiyetini öğrenmek için daha fazla bekleyemem:)Hala mı göstermedi yaaa böyle olunca çok umutsuzluğa kapılıyorumbnm doktor temmuzda gelince kesin belli olur 17. Haftana girmiş olcan dedi bakalım inşallah çıkmıcam odadan ztn dolaşıp gln yne giderim geri şirinlik yaparım
biraz da geç hazırlandım yüksek lisans falan da yapınca bayağı bi uzadı özel sektör de beni çok yıprattı benim işim hep dışarıda olmam gereken bir iş yorucuydu yani böylesi daha iyi oldu biraz tekrarla her şey geri geliyorBenimkiler beynimden çıkalı çok oldu.
başın saolsun canım benım dedıgım sey rahım agzı kanserı deıl bı vırus hamılelık sırasında bebeg zararı yok sadece normal dogum yaparken bebek kanaldan gecerken bebege bulasıyomus ınşallah basıt bı sıgıldır bakalım doktorun ne dıcek bende cıkmıstı baya yayılmıstı 1 ay ıcınde hemen yaktı doktorum ılerlemeden
aklına kötü bi şey getirme inşş basit bi şeydir ama tabi doktora sormanda fayda var tedbiri elden bırakmayalım. inşş basit bi şeydir gecer cabucakTeyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse
Bnm de haftaya kontrolüm şimdiden heyecanlıyım arkdşlarımız öğrendikçe daha çok merak ediyorum heves ediyo insanyok canm geçen ay 2li test yaptırdığımda doktor kıza benziyor demişti tahminde bulunmuştu ama bu ay çok umutluydum kesin belli olur diye oda haylaz çıktı göstermedi :) neyse ben haftaya cumartesi fln özele gidecem sırf cinsiyetini öğrenmek için daha fazla bekleyemem:)
Maşallah ne guzel bende kiz bebek bekliyorum benim de 20 Haziran 1.evlilik yıldönümümüzdu hayırlı olsunbende bir kizbir erkek istiyorum kısmette ılerde bora abi bize de dua etsin :)Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi
Arkadaslar daha once de yazmıştım. Sahanda pisirirken sariyi patlatmak lazim iyi pisirmek icin. En garanti yontem o.:) Sahan olayını bana da soylemedı doktorum canım, ama su da var kı canan karatay da hamılelere gercek tereyagında sahanda omlet tavsıye edıyo. Belkı ıyıce pısırırsek bakterıler ölür. Zaten ben baktm o bakterıler 72 derecede ölüyolarmış. Doktorum ıyıdır cıdden, ilgili bi kaın Hemen salmaya calısmıyo basından.
aynen canm yaaaa :)senin ki de nazlı bizim ki gibi göstermiyor kendini
aynen canm yaaaa :)
Cnm gögüs için bi arkadaş da lansinoh önermişti onu da bi sor istersentmm canım hatta ben bugün direk eczaneye gideyimde hem göğüs için hemde göbek için çatlak kremi alayım artık
iyi ki yememişimCanim ben bugun yedim gittim deli gibi donuyodu hic yerinde durmadi
nasılmış bebeğin cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi driyi ki yememişim
benımkı de yerınde durmadı. doktor çok güldü
yeseydım kım bılır ne olurdu. kahvaltıdan sonra muz yemıstım bır tane o kadar
hemen kız dedi. ama bellı de olmaz göbek delıgı degılse erkekte olabılır dedı. ama ona kız geldınasılmış bebeğin cinsiyetle ilgili bir şey söyledi mi dr
Sağol tatlım..
Bende inanamıyorum daha iyi olduğuma 6.haftadan 15.haftaya kadar hasta gibi yaşar mı bir insan
Siz kuzunla nasılsınız?
Canim ben maraştayimDoktorlarin cogu ya tatilde ya dogum izninde bekliyorum iste
maşallah kızınahemen kız dedi. ama bellı de olmaz göbek delıgı degılse erkekte olabılır dedı. ama ona kız geldı
1 hafta önden gıdıyormus
Ahhah2010 da grdim 1 kez puanımı kullanmadım seneye girsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?