Ben devlet hastahanesine gittim odaki dr. bana 3 lü yü yaptırman lazım dedi bende zorunlumuyum dedim yapılması doğru demişti ama şimdi özel has. dr. gidecem bakalım o ne diyecek bilmiyorum...o sure zarfında 4lu deoluyor canım senmı ıstedın 3 luyu yoksa 4lude yaptıracakmısın gercı aynı sey
ya ben haslamadan tıksındım sahanda yapıp yıyordum kasarlı offf ne yıcez bız sımdı
bende halkalı cekmece tarafında otoruyorum canım yakınız senınle avcılara bende gıdıcektım ama devamlı bır doktor ıstedıgım ıcın yarın dogum zmanı zor olur dıye vazgectım.hala bır doktorum yok normal doguma tesfık edeck bır doktor arıyorum
ama belli degıl tabıı kı yıne de :=) inşallah kızdırmaşallah kızına
Cok sewndm canm :)uyandıktan sonra gerı uyumusum bugun cok ıyıyım cok sukur kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorumnormal bırıyım gıbı
Benm de oyle yane güzel uyu dinlen eşim sahura kalkıyor mecbur uyku bölünüyor benimde
Sağlikli olmasna cok sewndm canm, keske cinsiyetini de gorseydn iyi olurdu ama bdahaki sefere artk :)merhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebegimi gordum :) 11 cm 107 grm olmuscinsiyeti hala belli degil araya kordon girmis anlayamadigini soyledi ikili testimizde guzel cikti cok sukur :)
evet şekerim prolaktin hormonum yükseliyordu ergenliğimden beri ondan dolayı da sütüm geliyordu, hormon düşürüldüğünde de gelebiliyordu zaman zaman bu yaşıma kadar. dr süt kanallarımın açık olabileceğini söyledi. şimdi de ondan geliyor olabilir yani. ıslak nemli gibi beyaz birikmiş topaklar görüyorum bazen 1 haftadır falan.ergenlıkten berı süt gibi bi sıvı mı gelıyo cnm?
Allah hayrlisini versn canm :)Kizlar bu gün doktora gittik şükür iyi gorunuyo bizim cinsiyette netleşti oğluma erkek kardeş geliyo kısmet degilmis kızımın olmasi
Yesek göstermezler yemesek göstermezler Popolarini şaplaklamak lazm bu sıpalarn :))seninkinide çok hareket etti diye mi göremedi canım allah allah ya benimkide bacaklarını tam açmıyor o yüzden hep ihtimalde kalıyoruz
Hala mı göstermedi yaaa böyle olunca çok umutsuzluğa kapılıyorumbnm doktor temmuzda gelince kesin belli olur 17. Haftana girmiş olcan dedi bakalım inşallah çıkmıcam odadan ztn dolaşıp gln yne giderim geri şirinlik yaparım
Cnm ben de devlet memurluğu mu hayatta olmaz derdim annemin zoruyla okul bittiği yıl grdim 88 aldm kullanmadım şu an pişman mıyım evet !! 4.30 da çkmak ve arkadaşlarımın o rahatlığı (özel sektöre kıyasla) paha biçilemezmiş :) en son annem yine demişti diyerek öğretmenlik çok rahat girebildiğim halde öğretmen olmadığıma bu kdr pişman olmuştum :))) Napalım kaderde ne varsa o yine de Allaha şükür. İnşallah gönlündeki olsun bebişin kısmetiyle bakarsın olurWalla ben devlet memurluğunu pek düşünmediğimden girmeyi de düşünmüyorum :) inş kendi işimi kurmak nasip olsun bana.
Teyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse
Aynen ya aralık bebişleri de nazlı çıktıYesek göstermezler yemesek göstermezler Popolarini şaplaklamak lazm bu sıpalarn :))
Hehe sorma şimdiden taktikler geliştiriyorum napalım işte bebiş sevdasına ne hale geldikSeni uyanık :) bilirsn işini sen :)
Arkadaslar daha once de yazmıştım. Sahanda pisirirken sariyi patlatmak lazim iyi pisirmek icin. En garanti yontem o.
Merhaba kizlarr nasilsinizz
Ya size bir sey danisicam. Benim hamileligin basina cok akintim vardi sonra baya azalmisti. 3 4 gundur cok akintim var seffaf beyaz renkli. Internette biseyler okuyunca korktum
Aranizda boyle olan var mi doktoruna soran??
Aynen canım benimde bir oğlum var kızım olsun çok istiyordum ama erkek dedi hayırlısı nasip değilmişGözün aydın canım bende çok istiyorum bi kızımın olmasını ama nasip degilmis doktor yine erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?