2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o sure zarfında 4lu deoluyor canım senmı ıstedın 3 luyu yoksa 4lude yaptıracakmısın gercı aynı sey
Ben devlet hastahanesine gittim odaki dr. bana 3 lü yü yaptırman lazım dedi bende zorunlumuyum dedim yapılması doğru demişti ama şimdi özel has. dr. gidecem bakalım o ne diyecek bilmiyorum...

Canm cokda uzak değil ya Hele trafik olmadiği zamanda 15-20 dk da variyoruz Trafik olan saatte de doğum olursa, Doğuma acil gidersek de emniyet şeritleri bizler gibi sağlık için kullanma amacli :)

merhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebegimi gordum :) 11 cm 107 grm olmus cinsiyeti hala belli degil araya kordon girmis anlayamadigini soyledi ikili testimizde guzel cikti cok sukur :)
Sağlikli olmasna cok sewndm canm, keske cinsiyetini de gorseydn iyi olurdu ama bdahaki sefere artk :)

Merhaba kizlarr nasilsinizz

Ya size bir sey danisicam. Benim hamileligin basina cok akintim vardi sonra baya azalmisti. 3 4 gundur cok akintim var seffaf beyaz renkli. Internette biseyler okuyunca korktum

Aranizda boyle olan var mi doktoruna soran??

ergenlıkten berı süt gibi bi sıvı mı gelıyo cnm?
evet şekerim prolaktin hormonum yükseliyordu ergenliğimden beri ondan dolayı da sütüm geliyordu, hormon düşürüldüğünde de gelebiliyordu zaman zaman bu yaşıma kadar. dr süt kanallarımın açık olabileceğini söyledi. şimdi de ondan geliyor olabilir yani. ıslak nemli gibi beyaz birikmiş topaklar görüyorum bazen 1 haftadır falan.

Seni uyanık :) bilirsn işini sen :)

Walla ben devlet memurluğunu pek düşünmediğimden girmeyi de düşünmüyorum :) inş kendi işimi kurmak nasip olsun bana.
Cnm ben de devlet memurluğu mu hayatta olmaz derdim annemin zoruyla okul bittiği yıl grdim 88 aldm kullanmadım şu an pişman mıyım evet !! 4.30 da çkmak ve arkadaşlarımın o rahatlığı (özel sektöre kıyasla) paha biçilemezmiş :) en son annem yine demişti diyerek öğretmenlik çok rahat girebildiğim halde öğretmen olmadığıma bu kdr pişman olmuştum :))) Napalım kaderde ne varsa o yine de Allaha şükür. İnşallah gönlündeki olsun bebişin kısmetiyle bakarsın olur

Arkadaslar daha once de yazmıştım. Sahanda pisirirken sariyi patlatmak lazim iyi pisirmek icin. En garanti yontem o.

Evet canm biz o durumu sonradan açikliğa kavustrduk zaten :)

Sarısı patlamayıp ortada bütün duran zararli, sarisi beyazi karstrip yağda iyice pişirilen zararsz :))

Benm akntm normal sewiyede, her gttiğimde dd doktoruma soyluyorum Normal dio, hatta daha da artabilir dedi Beyaz normal formdaysa korkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…