- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
evet şekerim prolaktin hormonum yükseliyordu ergenliğimden beri ondan dolayı da sütüm geliyordu, hormon düşürüldüğünde de gelebiliyordu zaman zaman bu yaşıma kadar. dr süt kanallarımın açık olabileceğini söyledi. şimdi de ondan geliyor olabilir yani. ıslak nemli gibi beyaz birikmiş topaklar görüyorum bazen 1 haftadır falan.
Cnm ben de devlet memurluğu mu hayatta olmaz derdim annemin zoruyla okul bittiği yıl grdim 88 aldm kullanmadım şu an pişman mıyım evet !! 4.30 da çkmak ve arkadaşlarımın o rahatlığı (özel sektöre kıyasla) paha biçilemezmiş :) en son annem yine demişti diyerek öğretmenlik çok rahat girebildiğim halde öğretmen olmadığıma bu kdr pişman olmuştum :))) Napalım kaderde ne varsa o yine de Allaha şükür. İnşallah gönlündeki olsun bebişin kısmetiyle bakarsın olur
Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi
Kizlar bu gün doktora gittik şükür iyi gorunuyo bizim cinsiyette netleşti oğluma erkek kardeş geliyo kısmet degilmis kızımın olmasi
Teyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse
Cnm bende de hala devam ediyo doktorum normal demişti doğuma kadarda olabilirmis ama beyaz akıntıysa. Koyu ya dönük akinti olursa doktora görün benceMerhaba kizlarr nasilsinizz
Ya size bir sey danisicam. Benim hamileligin basina cok akintim vardi sonra baya azalmisti. 3 4 gundur cok akintim var seffaf beyaz renkli. Internette biseyler okuyunca korktum
Aranizda boyle olan var mi doktoruna soran??
Evet ya ) kusura bakmayin bazen cok geriden geliyorum benEvet canm biz o durumu sonradan açikliğa kavustrduk zaten :)
Sarısı patlamayıp ortada bütün duran zararli, sarisi beyazi karstrip yağda iyice pişirilen zararsz :))
Canım bendede olmuştu bende senin gibi içinden İrini boşalttım bişi de olmadı yani genital e yakın deilse bence sknti deil
Tmm iste benimde orda çıkmıştı İrini bosalttiysan sk sk yıka ve güzel kurula bişi olmaz cnmGenital bölgeye yakın değil canım çok üst kısımın bacak tarafında tam kilodun köşesinin sürttüğü yerde
Benm akntm normal sewiyede, her gttiğimde dd doktoruma soyluyorum Normal dio, hatta daha da artabilir dedi Beyaz normal formdaysa korkma bence
Cnm bende de hala devam ediyo doktorum normal demişti doğuma kadarda olabilirmis ama beyaz akıntıysa. Koyu ya dönük akinti olursa doktora görün bence
Cokkk tesekkurlerrr canlarim ya ilgilendiginiz icin.. valla endiselendimm bende cok artinca.. normal beyaz seffaf akinti her zamankinden.sadece daha cokk. Cok sagolun arkadaslar.
Maşallah nebisine bir dahaki kontrolüne bacaklarında uçacak hemen büyüyorlar :)Eki Görüntüle 1566351 Eki Görüntüle 1566352 Eki Görüntüle 1566353
:=) kızlar bır baksanız
ikisi ikili tarama, biri muayene usg sı
12+4 günlük
cinsiyeti de kesınlesseydıMaşallah nebisine bir dahaki kontrolüne bacaklarında uçacak hemen büyüyorlar :)
Bnkada büyük firmaların ticari krediler yönetcisiym cnm :/ hevesle istedim çevre açısından çok iyi sosyal açıdan çok iyi ama içerik kötüSağol tatlim inş :) Senn mesleğn neydi cnm?
Erkek bebekler genelde ısinin ehli bir. Ayrıntılı ultrason kullanan Dr da hemen belli oluyor 12. Haftada söylüyorlarcinsiyeti de kesınlesseydı
benim kiz :)cinsiyeti de kesınlesseydı
bende de arada oluyor genelde esimle iliskiye girdiysek sonraki gunKızlar bende de sarı sümüksü akıntı geliyor idrarımı yaptıktan sonra silinme esnasında yada peçete koyuyorum bakıyorum oraya akmış
ikili için baktırdıgım yerde sadece usg ye bakan kadın erkege benzıyor dedı. ama onun işi sadece o oldugu için pek önemsemedım :=)Erkek bebekler genelde ısinin ehli bir. Ayrıntılı ultrason kullanan Dr da hemen belli oluyor 12. Haftada söylüyorlar
koyü kahverengi olmuştu 11. Haftamda progestan kullandık gectiKızlar bende de sarı sümüksü akıntı geliyor idrarımı yaptıktan sonra silinme esnasında yada peçete koyuyorum bakıyorum oraya akmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?