2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Anladm canm Senn ve bebek için zararli bi durum olusturmuyosa, seni rahatsz etmiyosa gelsn bakalm :)

Sağol tatlim inş :) Senn mesleğn neydi cnm?

Ayy cnm benim rabbim gonlunuze göre verdi bak inşallah sağlıklı şekilde de kucagnza alırsınız çok sevindimmm:))

Teyzem 3 sene önce rahim azı kanserinde vefat etti ondada vardı ama biraz daha beyaz yayılmıştı diye hatırlıyorum inşallah bir şey yoktur pazartesi gideyim geçmezse

Canım bendede olmuştu bende senin gibi içinden İrini boşalttım bişi de olmadı yani genital e yakın deilse bence sknti deil

Cnm bende de hala devam ediyo doktorum normal demişti doğuma kadarda olabilirmis ama beyaz akıntıysa. Koyu ya dönük akinti olursa doktora görün bence

Evet canm biz o durumu sonradan açikliğa kavustrduk zaten :)

Sarısı patlamayıp ortada bütün duran zararli, sarisi beyazi karstrip yağda iyice pişirilen zararsz :))
Evet ya ) kusura bakmayin bazen cok geriden geliyorum ben yarin hamile yogasina başlayacağım. Fulya'da bir hastanede ucretsiz bir kurs var, ona yazildim. Bakalim nasıl olacak. Evime yakin ayni donem bir iki arkadasim olursa doğum sonrasi birlikte parka filan gideriz güzel olur diye dusundum.

Benm akntm normal sewiyede, her gttiğimde dd doktoruma soyluyorum Normal dio, hatta daha da artabilir dedi Beyaz normal formdaysa korkma bence

Cnm bende de hala devam ediyo doktorum normal demişti doğuma kadarda olabilirmis ama beyaz akıntıysa. Koyu ya dönük akinti olursa doktora görün bence

Cokkk tesekkurlerrr canlarim ya ilgilendiginiz icin.. valla endiselendimm bende cok artinca.. normal beyaz seffaf akinti her zamankinden.sadece daha cokk. Cok sagolun arkadaslar.

Kızlar bende de sarı sümüksü akıntı geliyor idrarımı yaptıktan sonra silinme esnasında yada peçete koyuyorum bakıyorum oraya akmış

Erkek bebekler genelde ısinin ehli bir. Ayrıntılı ultrason kullanan Dr da hemen belli oluyor 12. Haftada söylüyorlar
ikili için baktırdıgım yerde sadece usg ye bakan kadın erkege benzıyor dedı. ama onun işi sadece o oldugu için pek önemsemedım :=)
kendı doktorum baya bı baktı ve cok hareketlıydı de doktorum baktıgında, o da kız dedı. ama kedın degıl dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…