benımde önden gıttıgı ıcın 12+ 4 müş :=)benim kiz :)
12+4 de Dr %70 kiz demişti doğru çıktı canım
O zaman kiz olma olasılığı yuksek hayırlısı olsun canımikili için baktırdıgım yerde sadece usg ye bakan kadın erkege benzıyor dedı. ama onun işi sadece o oldugu için pek önemsemedım :=)
kendı doktorum baya bı baktı ve cok hareketlıydı de doktorum baktıgında, o da kız dedı. ama kedın degıl dedı.
Oğlu olanın oğlu kızı olanın kızı oluyor sanırımAynen canım benimde bir oğlum var kızım olsun çok istiyordum ama erkek dedi hayırlısı nasip değilmiş
inşallah :=) önce saglıklı olsunO zaman kiz olma olasılığı yuksek hayırlısı olsun canım
Bende öyleyim dr haftaya gel fitil verecem dedi.Kızlar bende de sarı sümüksü akıntı geliyor idrarımı yaptıktan sonra silinme esnasında yada peçete koyuyorum bakıyorum oraya akmış
Aynen benim Dr da öle demişti içerde çok eğleniyor bu kûçük hanım dediinşallah :=) önce saglıklı olsun
sonra kız olsun :=) fıkır fıkırdı valla
yerınde durmadı hıc
A
Aynen benim Dr da öle demişti içerde çok eğleniyor bu kûçük hanım dedi
Babası da ılerde böyle olursa naparim diye düşünüyor:)
Enfeksiyon olabilir cnm bana beyaz akinti normal demişti doktor ama sarı akıntı enfeksiyon olabilirKızlar bende de sarı sümüksü akıntı geliyor idrarımı yaptıktan sonra silinme esnasında yada peçete koyuyorum bakıyorum oraya akmış
Merhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil huzurluvemutlu ozizo kartopi remya Sycorox cakil45 35ebrus35 fani2606 @Yektay SolAnahtari folik Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
Maşallah canım çocuklarınızla birlikte sağlıklı, huzurlu nice senelere...
Kızınızı da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Darısı öğrenemeyenlerin başına.
gozun aydn canım daha uzun nıce senelere mutlu olmanız dılegıyle evlatlarınla
Maşallah cnmmm nice nice yıllarınızaçok güzel düşünmüşsün bnce Allah gönlünüze göre nasip etti çok sevindim oğlun da çok tatlı ay koptum
Maşallah ne guzel bende kiz bebek bekliyorum benim de 20 Haziran 1.evlilik yıldönümümüzdu hayırlı olsunbende bir kizbir erkek istiyorum kısmette ılerde bora abi bize de dua etsin :)
Kızlar hepinize çoook teşekkür ederimAyy cnm benim rabbim gonlunuze göre verdi bak inşallah sağlıklı şekilde de kucagnza alırsınız çok sevindimmm:))
biraz da geç hazırlandım yüksek lisans falan da yapınca bayağı bi uzadı özel sektör de beni çok yıprattı benim işim hep dışarıda olmam gereken bir iş yorucuydu yani böylesi daha iyi oldu biraz tekrarla her şey geri geliyor
Walla ben devlet memurluğunu pek düşünmediğimden girmeyi de düşünmüyorum :) inş kendi işimi kurmak nasip olsun bana.
Cnm ben de devlet memurluğu mu hayatta olmaz derdim annemin zoruyla okul bittiği yıl grdim 88 aldm kullanmadım şu an pişman mıyım evet !! 4.30 da çkmak ve arkadaşlarımın o rahatlığı (özel sektöre kıyasla) paha biçilemezmiş :) en son annem yine demişti diyerek öğretmenlik çok rahat girebildiğim halde öğretmen olmadığıma bu kdr pişman olmuştum :))) Napalım kaderde ne varsa o yine de Allaha şükür. İnşallah gönlündeki olsun bebişin kısmetiyle bakarsın olur
Merhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil huzurluvemutlu ozizo kartopi remya Sycorox cakil45 35ebrus35 fani2606 @Yektay SolAnahtari folik Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
2 hafta sonra tekrar gidicem insallah gosterir :)Sağlikli olmasna cok sewndm canm, keske cinsiyetini de gorseydn iyi olurdu ama bdahaki sefere artk :)
Aynen canım hayırlısı olsunOğlu olanın oğlu kızı olanın kızı oluyor sanırım
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle hiçbir sorun çıkmayacak inşallahMerhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil huzurluvemutlu ozizo kartopi remya Sycorox cakil45 35ebrus35 fani2606 @Yektay SolAnahtari folik Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
Evet canim ilk oyuzden pek bisey bilmiyorummm. Seninde ilk mi.Senınde ilk gebeliginmi cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?