- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Tebrik ederimmm canimmm.Allah kucagimiza almayi nasp etsin.Kızlar hepinize çoook teşekkür ederimAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
Merhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil @huzurluvemutlu @ozizo @kartopi @remya @Sycorox @cakil45 @35ebrus35 @fani2606 @Yektay @SolAnahtari @folik Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
Evet :)) bende aynı cnm burdan da baya bişiler öğrendim ama yani :)Evet canim ilk oyuzden pek bisey bilmiyorummm. Seninde ilk mi.
Amin canımm, çok teşekkürlerTebrik ederimmm canimmm.Allah kucagimiza almayi nasp etsin.
hangi kurum seninSenin için güzel olmuş canım. :)
Ben de kamudayım. O yüzden geri gelmeseler de olur.
Darısı isteyenlerin başına inşallah. :)
Öyle tabi canım ama bu kızımın olması hep hayalim di :)Cnmm kiz erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda bebisler:)
Progestan kullanıyorsan o geliyordur canım.Kızlar bende de sarı sümüksü akıntı geliyor idrarımı yaptıktan sonra silinme esnasında yada peçete koyuyorum bakıyorum oraya akmış
Bende de oluyo Canım ilk cocugu da bide evlenmeden olmuştu prolaktin fazla idi şimdide emzirme yi keseli altı ay oldu ondan geliyo sutun çok olur inşallah benim öyle olmustuevet şekerim prolaktin hormonum yükseliyordu ergenliğimden beri ondan dolayı da sütüm geliyordu, hormon düşürüldüğünde de gelebiliyordu zaman zaman bu yaşıma kadar. dr süt kanallarımın açık olabileceğini söyledi. şimdi de ondan geliyor olabilir yani. ıslak nemli gibi beyaz birikmiş topaklar görüyorum bazen 1 haftadır falan.
canım gecmedi gitti ama azaldı ona skrediyorum yemek yedikten sonra zaten yürümezsem öldüğümün resmidir geceye kadar kıvranıyorum ama gececek inanıyorum bizde normale dönücez :)
Kızlar bugün eşimle evliliğimizin 10. yılı
Bizim bebiş kontrolüne daha 2 hafta var, ben dayanamayıp buradaki bir tıp merkezine gittim bebişimin cinsiyetini öğrenebilmek için. Veee buradaki dr da kız dedi bebişimeee
Çarşıya gidip 2 adet bebek patiği ayakkabı şekilinde olanlardan ve emzik aldım pembiş
Hediye paketi yaptırdım, eşime akşam hediye olarak onları vereceğim
Eli ayağı düzgün olsun tabii ama eşim de ben de kız bebişi çok istiyorduk.
Oğlum Bora da bana demez mi ben biliyordum kız olacağını zaten, niye gidiyon ki dra diye
Allah oğluşumun da kalbine göre verdi
Evet ya ) kusura bakmayin bazen cok geriden geliyorum benyarin hamile yogasina başlayacağım. Fulya'da bir hastanede ucretsiz bir kurs var, ona yazildim. Bakalim nasıl olacak. Evime yakin ayni donem bir iki arkadasim olursa doğum sonrasi birlikte parka filan gideriz güzel olur diye dusundum.
A tam o dediğin yerde bende de ara ara olur canm Ama irinli falan dğl Donem donem olur sora da kendilğnden gecer İnş sennki de cddi bişi dgldrGenital bölgeye yakın değil canım çok üst kısımın bacak tarafında tam kilodun köşesinin sürttüğü yerde
Cokkk tesekkurlerrr canlarim ya ilgilendiginiz icin.. valla endiselendimm bende cok artinca.. normal beyaz seffaf akinti her zamankinden.sadece daha cokk. Cok sagolun arkadaslar.
Sağlıkla gelsin canım, bakalım sen mi yoksa abisi mi bilecekMasallah sağlıkla gelsin bebeğiNiz.benim oglumda erkek istiyor ama daha net degil cinsiyet büyük ihtimal erkek dedi doktor ama net konusmadii. Icin kız olur umudum var.
Bnkada büyük firmaların ticari krediler yönetcisiym cnm :/ hevesle istedim çevre açısından çok iyi sosyal açıdan çok iyi ama içerik kötü
Walla o açıdan hıc dusunmedım kadın-erkek dıye yanı. Doktorum tavsıye edılen
8.haftamda bir kere kanamam oldu die bana her gidisimde progestanin varmi diyor canm doktor.Risk her zaman var progestan kullan zararli degil.kızlar mrb 18 haftalık hamileyim gecen hafta pazartesi kanamam olmustu 1 gece hastanede kaldım prosegtan hap kullandım arada pembe akıntılar geliyordu ama bugun yine birkaç damla kanama oldu haftaiçi kontrole gittiğimde pruloton depot iğneye cevirmişti dr az önce yaptırdım ama baska yapılacak bişey var mı ?hastaneye gitsemde bişey yapmıyorlar ultrasona bile sabah bakıyorlar o yüzden gitmiyorum bu arada progestandan da alıyımmı tekrar bilgisi olan var mı
Benm ismime uygun olsun kizimin adi diye netten isimlere baktm Meltem ismine en uygun Kumsalı buldum nasıl :)))Bişey değl canm :) korkma bişey olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?