2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Insallah cok guzel haberler alirsiniz canim. Dularimiz seninle. Bisey cikmicak insallah.

Bende de oluyo Canım ilk cocugu da bide evlenmeden olmuştu prolaktin fazla idi şimdide emzirme yi keseli altı ay oldu ondan geliyo sutun çok olur inşallah benim öyle olmustu

kızlar mrb 18 haftalık hamileyim gecen hafta pazartesi kanamam olmustu 1 gece hastanede kaldım prosegtan hap kullandım arada pembe akıntılar geliyordu ama bugun yine birkaç damla kanama oldu haftaiçi kontrole gittiğimde pruloton depot iğneye cevirmişti dr az önce yaptırdım ama baska yapılacak bişey var mı ?hastaneye gitsemde bişey yapmıyorlar ultrasona bile sabah bakıyorlar o yüzden gitmiyorum bu arada progestandan da alıyımmı tekrar bilgisi olan var mı

canım gecmedi gitti ama azaldı ona skrediyorum yemek yedikten sonra zaten yürümezsem öldüğümün resmidir geceye kadar kıvranıyorum ama gececek inanıyorum bizde normale dönücez :)

Ben yemekten sonra yürümeye başlasam çıkarcam sanki yedikleri mi. Hemen uz anmak istiyorum.oda iyi değil ama midem çok fena oluyor. Bulantı hapı kullaniuor musunuz. Ben zofran kulanıyo rum. Kibrista iken bulabiliyorDüm. AMA suan türkiyeye döndüm eczanelerde yok depolarda Yok.

kızlar selam geçen gün ilişkiden sonra, hafif kahverengi akıntım oldu,korktum hemen aradım doktoru baktı cok şükür sorun yok dedi ,böyle seyler olabilirmiş,sizin de basınıza geldi mi hiç?bi de biraz mantarım varmış fitil kulllancam.

Masallah sağlıkla gelsin bebeğiNiz.benim oglumda erkek istiyor ama daha net degil cinsiyet büyük ihtimal erkek dedi doktor ama net konusmadii. Icin kız olur umudum var.

Estağfurullah tatlim ne kusuru :)
Bahsettgn hastane acıbadem fulya snrm :) ben de fulyada calişiyrm, atakentte oturuyorum. İki acıbademde de ücretsz yoga dersi var, ama haftaiçi ben işteyken ewime yakn olan atakent acıbademde ders var, haftasonu da ewdeyken ile yakın olan fulya acıbademde ders var İkisine de gidemyrm yani kendime saatleri uygun bi hamile yogasi dersi bulamAdm sen gidnce beni bilgilendr canm, ders nasldi falan die

Bnkada büyük firmaların ticari krediler yönetcisiym cnm :/ hevesle istedim çevre açısından çok iyi sosyal açıdan çok iyi ama içerik kötü

İnsann mutlu old işi yapmasi cok iyi olurdu tabi Ama boswer canm Hayatta her zaman insann istediği olmayabiliyo, elndekilerle mutlu olmayı blmemz lazm hızuru bulmamiz için. Şükredelm ki en azndan para kazandiğimz işlerimz var, açta acıkta deglz Allah olmayanlara da versn.

Walla o açıdan hıc dusunmedım kadın-erkek dıye yanı. Doktorum tavsıye edılen
8.haftamda bir kere kanamam oldu die bana her gidisimde progestanin varmi diyor canm doktor.Risk her zaman var progestan kullan zararli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…