2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar markofonide süper bebek eşyaları var bakabilirsiniz zıbın takımları falan hem com güzel hemde çok uygun

Aynen öyle cnm o yüzden dedim ya Allaha şükür kısmetimiz neyse o diye. Ztn çok severek yapıyorum sdece eski kafa yapılardan dolayı bazen sorun oluyo onun dışında iyi maddi olarak da saatler olarak da sen de inş huzuru bulursun.

Her duamda senn için de dua edicem canm Pzt inş hayrli haberler vereceksn biZe, bekliyrz.

Tatlm o aknti ilişki ile değil de mantarla alakalidir snrm Bende olmadi, tecrübesi olan bi arkadas seni cevaplayacaktr İnş hayrlisiyla atlatrsn.

Tamamdır yazarim tabiii... derinsu06 dualarimiz seninle. Iyi haberlerini bekliyoruz.

iyi haberlerini alacagimizi biliyorum kuzum
Benim kuzen sonucunu 4 haftani n sonunda aldiseninki baya hizli cikiyor sanslisi.

Kizlar bende bulanti azdi yine iki gündür
Gerçi fazla bulantim olmuyordu ama herşeyden bir tiksinme ve koku hassasiyetim vardi
Kendimi iyi hissetmiyorum terapistim meltem buralardami forumun terapisti o

Kizlar bende bulanti azdi yine iki gündür
Gerçi fazla bulantim olmuyordu ama herşeyden bir tiksinme ve koku hassasiyetim vardi
Kendimi iyi hissetmiyorum terapistim meltem buralardami forumun terapisti o

Burdayım tatlim :) yalnız benm hiç bulantim olmadi, bu konuda pek tecrübem yok :)) ama disarı cık, temiz havada yürü, bulantiya odaklanma, kendini oyalıycak şeyler bul tavsiyesi verebilirim Tabı bunlar psikolojını düzeltme amacli, bulantiya ne iyi gelir bilemiyrm :))

iyi haberlerini alacagimizi biliyorum kuzum
Benim kuzen sonucunu 4 haftani n sonunda aldiseninki baya hizli cikiyor sanslisi.
Canım bilemiyorum ki 48 saat ile 72 saat içinde çıkıyor dedi bende bir görüşmesini ne zamana çıkar öğrenmesini rica ettim pazartesi akşama çıkar demişler hatta pazar girmese pazar çıkacaktı belki önden bi kısmı çıkıyordur sonra devamı geç çıkıyordur

Tecbüren olmasin canim yeterki forumda ol yeter
Tavsiyelerin icin de tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…