- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
Aynen öyle cnm o yüzden dedim ya Allaha şükür kısmetimiz neyse o diye. Ztn çok severek yapıyorum sdece eski kafa yapılardan dolayı bazen sorun oluyo onun dışında iyi maddi olarak da saatler olarak daİnsann mutlu old işi yapmasi cok iyi olurdu tabi Ama boswer canm Hayatta her zaman insann istediği olmayabiliyo, elndekilerle mutlu olmayı blmemz lazm hızuru bulmamiz için. Şükredelm ki en azndan para kazandiğimz işlerimz var, açta acıkta deglz Allah olmayanlara da versn.
Olur canm korkma sen benm annemde yattigi halde oyle boyle degil kesin cocuk dusmustur demistim dio o derece kanamasi olmus Allah nasip etmisse alacagi nefes varsa tutunur endiselenme ilacini kullan insallah gecer.yaptıgım hiç bi hareket yok ama neden kanama oluyo anlamış degilim
Çok sevindimm canmm hayirli olsunnAmin canımm, çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil @huzurluvemutlu ozizo @kartopi @remya Sycorox @cakil45 @35ebrus35 @fani2606 @Yektay SolAnahtari @folik Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
İnşallah canım. :) Belki bebek bu konuda şans getirir sana da. :)
kızlar selam geçen gün ilişkiden sonra, hafif kahverengi akıntım oldu,korktum hemen aradım doktoru baktı cok şükür sorun yok dedi ,böyle seyler olabilirmiş,sizin de basınıza geldi mi hiç?bi de biraz mantarım varmışfitil kulllancam.
Benm ismime uygun olsun kizimin adi diye netten isimlere baktm Meltem ismine en uygun Kumsalı buldum nasıl :)))
Aynen öyle cnm o yüzden dedim ya Allaha şükür kısmetimiz neyse o diye. Ztn çok severek yapıyorum sdece eski kafa yapılardan dolayı bazen sorun oluyo onun dışında iyi maddi olarak da saatler olarak dasen de inş huzuru bulursun.
Tamamdır yazarim tabiii...Estağfurullah tatlim ne kusuru :)
Bahsettgn hastane acıbadem fulya snrm :) ben de fulyada calişiyrm, atakentte oturuyorum. İki acıbademde de ücretsz yoga dersi var, ama haftaiçi ben işteyken ewime yakn olan atakent acıbademde ders var, haftasonu da ewdeyken ile yakın olan fulya acıbademde ders var İkisine de gidemyrm yanikendime saatleri uygun bi hamile yogasi dersi bulamAdm sen gidnce beni bilgilendr canm, ders nasldi falan die
:)))) verdm gitti canmAa cok güzelmş cdden :) daha cinsiyet belli değil ama kız olursa çalayım senden :))
iyi haberlerini alacagimizi biliyorum kuzumMerhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil @huzurluvemutlu ozizo @kartopi @remya Sycorox @cakil45 @35ebrus35 @fani2606 @Yektay SolAnahtari @folik Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
:)))) verdm gitti canm
Kizlar bende bulanti azdi yine iki gündür
Gerçi fazla bulantim olmuyordu ama herşeyden bir tiksinme ve koku hassasiyetim vardi
Kendimi iyi hissetmiyorum terapistim meltem buralardamiforumun terapisti o
Canım bilemiyorum ki 48 saat ile 72 saat içinde çıkıyor dedi bende bir görüşmesini ne zamana çıkar öğrenmesini rica ettim pazartesi akşama çıkar demişler hatta pazar girmese pazar çıkacaktı belki önden bi kısmı çıkıyordur sonra devamı geç çıkıyorduriyi haberlerini alacagimizi biliyorum kuzum
Benim kuzen sonucunu 4 haftani n sonunda aldiseninki baya hizli cikiyor sanslisi.
Tecbüren olmasin canim yeterki forumda ol yetermeltemcivil .!.:Burdayım tatlim :) yalnız benm hiç bulantim olmadi, bu konuda pek tecrübem yok :)) ama disarı cık, temiz havada yürü, bulantiya odaklanma, kendini oyalıycak şeyler bul tavsiyesi verebilirim Tabı bunlar psikolojını düzeltme amacli, bulantiya ne iyi gelir bilemiyrm :))
Tecbüren olmasin canim yeterki forumda ol yeter
Tavsiyelerin icin de tesekkur ederim canim
Forumda bunun için konu açabileceğiniz bir bölüm var.Bu şekilde konulara mesaj yazmanız yasak.
Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/el-emekleri.467/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?