:) evet orda olduğunu biliyoruz ama ne bileyim işte ilk olunca her şey biran önce olsun istiyor insan.bugün dr.gittik o kadar hareketliydiki dakikalarca kalp atışını almaya çalıştı doktorum.şaşırıyorum içimde öyle hareket ediyor ama ben hissedemiyorum...çok tuhafHisseden arkadaslar var canim ben de henuz hissedemedim hatta karnkmdq cikmadi ama bebeisim orada biliyoruz annesini somuruyo doktorum 22. Haftada hissedersin dedi bakalimm
Benim 11. Haftada olmuştu kahverengi lekelenme Dr progestan verdi ama iliskiye ara vermedik kanama 3 günde kesildi iliski ile ilgisi yoktur diye tahmin ediyorum hamilelik değişik bir olay ne neden oluyor birtek Allah biliyor ben sakınmayı bıraktım haftanın 4 gunü yüzüyorum sabahları da yürüyüş yapıyorum olumlu duşun icini ferah tut Dr un a Danış benimki az lekelenmede progestan verdi dediğim gibikızlar selam geçen gün ilişkiden sonra, hafif kahverengi akıntım oldu,korktum hemen aradım doktoru baktı cok şükür sorun yok dedi ,böyle seyler olabilirmiş,sizin de basınıza geldi mi hiç?bi de biraz mantarım varmışfitil kulllancam.
Kizlar hadisleri açıklıyorlardı tv de ; ilk cocuğu kiz olan kadın bereketli olurmuş , mevsimde ilk çıkan meyve sebze ilk evin kiz cocuğunun eline verilirse bütün sene bereket olurmuş bereketiyle nasibiyle kismetiyle gelsin bebeklerimizSağol canm ya inş :) her bebek kısmetle gelir derler, benmki de oyle olsun :) daha doğrusu herkesinki....
canım amniyosentezi yaptırmışısın dualarım seninle rabim hayırlı iyi sonuçlar versin inşMerhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil @huzurluvemutlu @ozizo kartopi @remya @Sycorox @cakil45 @35ebrus35 fani2606 @Yektay @SolAnahtari @folik @Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
icinj ferah tut canim,cok iyi anliyorumCanım bilemiyorum ki 48 saat ile 72 saat içinde çıkıyor dedi bende bir görüşmesini ne zamana çıkar öğrenmesini rica ettim pazartesi akşama çıkar demişler hatta pazar girmese pazar çıkacaktı belki önden bi kısmı çıkıyordur sonra devamı geç çıkıyordur
Kızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :))leylam355
Benimle aynı haftada olup ta Karnı dün düz olan var mı ????? Ya bu kadar da dümdüz olunmaz ki ama ya aklıma her defasında kötü kötü Şeyler geliyo anam sen napıyosun içerde
Allah koruyacak meleklerimizi ve hep güzel sonuclar olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzCanım bilemiyorum ki 48 saat ile 72 saat içinde çıkıyor dedi bende bir görüşmesini ne zamana çıkar öğrenmesini rica ettim pazartesi akşama çıkar demişler hatta pazar girmese pazar çıkacaktı belki önden bi kısmı çıkıyordur sonra devamı geç çıkıyordur
Bende baslarda hep yatiyodum canim sonra doktorum muhakkak yurumen lazım cabuk sindirirsin dedi 15. Haftada biraktim bulanti hapini ama emadur kullaniyodum faydasini gordum suan talcid aliyorum bi tek gerek duydugumdaBen yemekten sonra yürümeye başlasam çıkarcam sanki yedikleri mi. Hemen uz anmak istiyorum.oda iyi değil ama midem çok fena oluyor. Bulantı hapı kullaniuor musunuz. Ben zofran kulanıyo rum. Kibrista iken bulabiliyorDüm. AMA suan türkiyeye döndüm eczanelerde yok depolarda Yok.
Kizlar cogaldi deseneKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :))leylam355
Canim biz 18 e giricez hala karnim dumduz bulantidan dolayi normalde var olan gobegim bile yok oldu doktorum ideal hamile diye dakga geciyo bebek 180 gr bende 200 gr almisim ama bebisim cok iyi allaha sukur hatta ben daha hissedemedim bile sen hissetmistin sanirimBenimle aynı haftada olup ta Karnı dün düz olan var mı ????? Ya bu kadar da dümdüz olunmaz ki ama ya aklıma her defasında kötü kötü Şeyler geliyo anam sen napıyosun içerde
Kizlar hadisleri açıklıyorlardı tv de ; ilk cocuğu kiz olan kadın bereketli olurmuş , mevsimde ilk çıkan meyve sebze ilk evin kiz cocuğunun eline verilirse bütün sene bereket olurmuş bereketiyle nasibiyle kismetiyle gelsin bebeklerimiz
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kizlar cogaldi desene) cok sevindim allah sag salkm kucagina almayi nasip etsinn.
Artik isim arayislarina baslayalim)
Kizlar gunaydin :) ben telden girdigim icin cok inceleyemiyorum sayfayi, evde degilim.. umarim herkes iyidir. Cinsiyetleri ogrenen arkadaslar olmus hayirli olsun :) hasta arkadaslarimizada acil sifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?