2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hisseden arkadaslar var canim ben de henuz hissedemedim hatta karnkmdq cikmadi ama bebeisim orada biliyoruz annesini somuruyo doktorum 22. Haftada hissedersin dedi bakalimm
:) evet orda olduğunu biliyoruz ama ne bileyim işte ilk olunca her şey biran önce olsun istiyor insan.bugün dr.gittik o kadar hareketliydiki dakikalarca kalp atışını almaya çalıştı doktorum.şaşırıyorum içimde öyle hareket ediyor ama ben hissedemiyorum...çok tuhaf

Benim 11. Haftada olmuştu kahverengi lekelenme Dr progestan verdi ama iliskiye ara vermedik kanama 3 günde kesildi iliski ile ilgisi yoktur diye tahmin ediyorum hamilelik değişik bir olay ne neden oluyor birtek Allah biliyor ben sakınmayı bıraktım haftanın 4 gunü yüzüyorum sabahları da yürüyüş yapıyorum olumlu duşun icini ferah tut Dr un a Danış benimki az lekelenmede progestan verdi dediğim gibi

Sağol canm ya inş :) her bebek kısmetle gelir derler, benmki de oyle olsun :) daha doğrusu herkesinki....
Kizlar hadisleri açıklıyorlardı tv de ; ilk cocuğu kiz olan kadın bereketli olurmuş , mevsimde ilk çıkan meyve sebze ilk evin kiz cocuğunun eline verilirse bütün sene bereket olurmuş bereketiyle nasibiyle kismetiyle gelsin bebeklerimiz

canım amniyosentezi yaptırmışısın dualarım seninle rabim hayırlı iyi sonuçlar versin inş

icinj ferah tut canim,cok iyi anliyorum
seni,Bende yasadim o stresi insanin aklina hep en kotu senaryolar geliyor ama bunlar kucuk ihtimaller.goreceksin bi sorun cikmayacak

Benimle aynı haftada olup ta Karnı dün düz olan var mı ????? Ya bu kadar da dümdüz olunmaz ki ama ya aklıma her defasında kötü kötü Şeyler geliyo anam sen napıyosun içerde

Benimle aynı haftada olup ta Karnı dün düz olan var mı ????? Ya bu kadar da dümdüz olunmaz ki ama ya aklıma her defasında kötü kötü Şeyler geliyo anam sen napıyosun içerde

Sen içini ferah tutmaya çalış canım. İyidir o içeride. :) Şimdi hissetmiyoruz diye meraktayız. Hissetmeye başlayınca da arada hissetmeyince merakta olucaz. Onları kucağımıza alana kadar meraktayız yani. :)

Allah koruyacak meleklerimizi ve hep güzel sonuclar olacak inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bende baslarda hep yatiyodum canim sonra doktorum muhakkak yurumen lazım cabuk sindirirsin dedi 15. Haftada biraktim bulanti hapini ama emadur kullaniyodum faydasini gordum suan talcid aliyorum bi tek gerek duydugumda

slm kızlar. 17 haftalık hamileyim son 1 haftadır koyu sarı ve kokulu akıntım vardı.3 gün önce dr. gittim vajinal kültür testi yaptı bugün çıkacak sonucu.Dün koyu kahve akıntım oldu en son gece yatmadan önce wc ye gittiğimde iç çamaşırımda yapışkan koyu kahve bi akıntı vardı suya tutum dağılmadı yumuşak top gibi birşeydi. çok endişelendim aynı sorunu yaşayan var mı acaba???

Canim biz 18 e giricez hala karnim dumduz bulantidan dolayi normalde var olan gobegim bile yok oldu doktorum ideal hamile diye dakga geciyo bebek 180 gr bende 200 gr almisim ama bebisim cok iyi allaha sukur hatta ben daha hissedemedim bile sen hissetmistin sanirim

Kizlar gunaydin :) ben telden girdigim icin cok inceleyemiyorum sayfayi, evde degilim.. umarim herkes iyidir. Cinsiyetleri ogrenen arkadaslar olmus hayirli olsun :) hasta arkadaslarimizada acil sifalar diliyorum.

Ben de erkek hissediyodum Ewmzde hep kız cocuk ve kız torun old için erkek istiyodum ama doktorum kız dedi O zman ewde bereket olsun bakalim :)) bereketyle gelsn kızımız.

Kizlar gunaydin :) ben telden girdigim icin cok inceleyemiyorum sayfayi, evde degilim.. umarim herkes iyidir. Cinsiyetleri ogrenen arkadaslar olmus hayirli olsun :) hasta arkadaslarimizada acil sifalar diliyorum.

Ewet canm bıraz once kız olacagni oğrendm. Hepimize hayrli olsun, sağlıkla alalm kucaklarimza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…