Hayirli olsun canim prenses annesi olucan ne güzelmeltemcivil 1547770 .!.:Kızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
Canım sarı akinti değilde kahverengi akinti 14.haftamda olmuştu doktorum a danıştim kanama olmadığı sürece endiselenme demişti geçti kendiliginden de.slm kızlar. 17 haftalık hamileyim son 1 haftadır koyu sarı ve kokulu akıntım vardı.3 gün önce dr. gittim vajinal kültür testi yaptı bugün çıkacak sonucu.Dün koyu kahve akıntım oldu en son gece yatmadan önce wc ye gittiğimde iç çamaşırımda yapışkan koyu kahve bi akıntı vardı suya tutum dağılmadı yumuşak top gibi birşeydi. çok endişelendim aynı sorunu yaşayan var mı acaba???
Hayırlı bi evlat olsun prensesin insKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
Aminn canımm çok teşekkürlerblueflower canim allah mutluluğumuzu daim etsin evlatlarinla
derinsu06 içini ferah tut dualarimiz seninle canim
Çok teşekkürler canımmÇok sevindimm canmm hayirli olsunn
Sağlıkla gelsin prensesin canımmKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
allah şana bağışlasın yavrunu inşallah progestan hap veya iğne vermedi mi doktor?Herkese merhaba kızlar; üç günden beri hastanelerdeyim 2 gun üst üste kanamam geldi. Düşük riskim varmış doktor plasenta previa dedi. Bilen var mı bu hastalığı çok korkuyorum. Bebeğime bişey olucak diye. Istirahat verdi doktor 10 gün bi daha vericem dedi. Cinsiyetimiz de belli oldu. Nolur dua edin hamilelerin duasi kabul olur
Igne ve hap verdi canım Sağol amin inş.allah şana bağışlasın yavrunu inşallah progestan hap veya iğne vermedi mi doktor?
Canim çokkk geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun inşallah...yüreğini ferah tut moralini bozmaki bebişe yansımasın bol bol dinlen birşey olmaz allahın izniyle.Herkese merhaba kızlar; üç günden beri hastanelerdeyim 2 gun üst üste kanamam geldi. Düşük riskim varmış doktor plasenta previa dedi. Bilen var mı bu hastalığı çok korkuyorum. Bebeğime bişey olucak diye. Istirahat verdi doktor 10 gün bi daha vericem dedi. Cinsiyetimiz de belli oldu. Nolur dua edin hamilelerin duasi kabul olur
Herkese merhaba kızlar; üç günden beri hastanelerdeyim 2 gun üst üste kanamam geldi. Düşük riskim varmış doktor plasenta previa dedi. Bilen var mı bu hastalığı çok korkuyorum. Bebeğime bişey olucak diye. Istirahat verdi doktor 10 gün bi daha vericem dedi. Cinsiyetimiz de belli oldu. Nolur dua edin hamilelerin duasi kabul olur
Benimkini 13. Hafta da söyledi doktor şimi 17 deyim ama haftaya kontrolüm var erken söylediği için emin olamaďım tekrar sorucam.14.haftada cinsiyeti belli olan varmı pzartesi doktor var ve çok heyecanlıyım.
Ben yemekten sonra yürümeye başlasam çıkarcam sanki yedikleri mi. Hemen uz anmak istiyorum.oda iyi değil ama midem çok fena oluyor. Bulantı hapı kullaniuor musunuz. Ben zofran kulanıyo rum. Kibrista iken bulabiliyorDüm. AMA suan türkiyeye döndüm eczanelerde yok depolarda Yok.
Ewet canm bıraz once kız olacagni oğrendm. Hepimize hayrli olsun, sağlıkla alalm kucaklarimza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?