2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım sarı akinti değilde kahverengi akinti 14.haftamda olmuştu doktorum a danıştim kanama olmadığı sürece endiselenme demişti geçti kendiliginden de.

Herkese merhaba kızlar; üç günden beri hastanelerdeyim 2 gun üst üste kanamam geldi. Düşük riskim varmış doktor plasenta previa dedi. Bilen var mı bu hastalığı çok korkuyorum. Bebeğime bişey olucak diye. Istirahat verdi doktor 10 gün bi daha vericem dedi. Cinsiyetimiz de belli oldu. Nolur dua edin hamilelerin duasi kabul olur

allah şana bağışlasın yavrunu inşallah progestan hap veya iğne vermedi mi doktor?

Kızlar merhaba ben de 13 haftalikken ikili testte doktora sormamama rağmen ciniyetini ne hissdiyorsun dedi bende bilmiyorum ama kız gibi dedim oda erkek dedi ilki kız olduğu için eşimde bende çok sevindik herkese de söyledik şimdi biraz tedirginim yazıları okuyunca acaba benimkinin de cinsiyeti değısirmi diye..
Canim çokkk geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun inşallah...yüreğini ferah tut moralini bozmaki bebişe yansımasın bol bol dinlen birşey olmaz allahın izniyle.

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeye çalış. Yorma kendini. İnşallah kısa sürede geçer kanaman.

çok dikkat et kendine çamaşır bile asma yat dinlen sırt üstü yatma ama sol tarafına doğru yat bende ilk bebeğimi kaybettim şu an ki durumunu iyi anlıyorum ama üzülerek elinden bişey gelmez sen üzülürsen o da hisseder iyi düşün iyi şeyler olsun.

bende zofran kullanıyorum 4 kutu bitecek nerdeyse
zor bulunuyor ama tüm eczaneleri arayıp soruyorum varsa hemen birini gönderip aldırtıyorum
doktor bitince artık kullanma dedi bilmiyorum artık ne olacak vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…