2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tsk ederim canım çok sağol iyi düşünmeye çalışıyorum. Ruyalarima bile girdi

Ins sağ salim alırım kucağıma takmamaya çalışıyorum canım. Sen neden kaybettin ? Allah bu bebeğini bağışlasın sana da canim

Ins sağ salim alırım kucağıma takmamaya çalışıyorum canım. Sen neden kaybettin ? Allah bu bebeğini bağışlasın sana da canim
sebebini söylemediler açıkçası çok çabuk oldu çünki daha 7 haftalıktı kalp atışlarını duyduktan sonra kanamam oldu 4 gün içinde kaybettim.

bende zofran kullanıyorum 4 kutu bitecek nerdeyse
zor bulunuyor ama tüm eczaneleri arayıp soruyorum varsa hemen birini gönderip aldırtıyorum
doktor bitince artık kullanma dedi bilmiyorum artık ne olacak vahim
Canım benimkide bitti suan metpamid içiyorum ve cok uyku yapıyor zofran bulamiyorum p tesi doktora gidicem değişiklik isticem valla bırak desede çok zor.dayanamiuorum

Bende baslarda hep yatiyodum canim sonra doktorum muhakkak yurumen lazım cabuk sindirirsin dedi 15. Haftada biraktim bulanti hapini ama emadur kullaniyodum faydasini gordum suan talcid aliyorum bi tek gerek duydugumda

Talcid in mideye faydası var galiba bende hazımsızlık yaşıyorum Afedersiniz surwkli bir gegir me hissi var doktora sorayin bakalım rahatlatacak bişeyler verebilir mi.yoksa dayanılir gibi degil

Canım benin de plesanta aşağıda lekelenmeler okuyor arada.Hep yüreğim agzimda pek bir iş yapmıyorum. Haftada 1 pruluton deport diye bir iğne vuruluyorum. Doktorun yukarı çıkar falan diye birşey söylemedi mi

çok geçmiş olsun allahım bebeklerimizi korusun dualarımız seninle...

Bu yıl kız senesi heralde bizimki de prensesmis
Genelde ilk gebeligi olan kiz bu burda
Ama oglu olupta kiz isteyenler hep erkek cikti
Kizi olanlarda kiz cikti İkinci bebekler
Benimde oglum var hala cinsiyeti ogrenmedim bakalim benim ne olacak
Benimde ikinci pipili gelecek galiba

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı bi evlat olsun prensesin ins

Sağlıkla gelsin prensesin canımm

Cok sağolun kızlar Allah hepimzn bebeklerini korusun, sağlıkla kucağimiza alalim inş, cinsiyet oğreneneyenler de bi an once oğrensnler inş :))

blueflower tatlm ben erkek bekliyordum, bu seferlk olmadi, bora abinin dualari tutuyomus ikincisi için sağlikli bi erkek bebek duasi yapsn bze :))

Hastaliği hiç bilmiyorum canm ama şimdiden geçmiş olsun inş kısa zamanda toparlanrsnz.

2.ye niyetlendiğinde yazışalım canım, bora size de dua etsin

Hadi gozun aydin canm meltemlerin kizi oluo :))) bizde erkek hissedioduk oglum die seviodu esim kiz deyince sasirmistik erkek fatma olurlar artik

Evet ya eşim de aynı seyi söylüyo :) ben erkeğe odaklanp dr kız deyınce brz sasirdm zor kabullendm falan Eşim de "ozaman erkek gibi büyüt erkek kıyafeti gydir" dio Tövbe tövbe cocuguma cinsiyet karmaşasi yaratacak :)) prenses gibi büyütücem ben onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…