2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba kızlar bende aranıza katıldım Allah nasip ederse oğluşum olacak inşallah.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.isim araştırıyorum hem çok yabancı olmasın hemde çok bilindik olmasın istiyorum varmı bildiğiniz güzel isimler

Genelde ilk gebeligi olan kiz bu burda
Ama oglu olupta kiz isteyenler hep erkek cikti
Kizi olanlarda kiz cikti İkinci bebekler
Benimde oglum var hala cinsiyeti ogrenmedim bakalim benim ne olacak
Benimde ikinci pipili gelecek galiba

Evet ilk canım şirkette de 3 hamileyiz hepimiz kız ilk bebeklerimiz hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da tabi ikinci bebekler için gönül genelde olmayandan yana seninde gönlüne göre olur inş

bu arada bende 2li test için geçmi kaldm acaba ya herkes yaptırdımı yada pazartesi doktor var bizim testi yapar mı sizce?

Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var mi doymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum

meltemcivil, post: 41550067, member: 670745"]Amin canm İnş siz de kısa zamanda ogrenrsnz :) o kadar erkeğe odaklanmişim ki daha alişamadm walla, aman bebiş duymasn :)
Bende erkege odaklandim bekliyorum ama süpriz yapmasini çok isterim
Kiz olduğuna dair

Sağol canım benim hayırlı ve rahat dogumlarimiz olsun bu arada Allah sevdiği kullarına kız evlat verirmis şanslımıyız nee

Tabi ya kız cocugunun anneye yaknliği farkli oluyo :) ben bi erkek bi kız istiyodum, bu kız oldu nedense sürekli erkekmiş gibi hssettm kız cıknca baya şaşirdim İnş ıkıncıye erkeği tuttururuz :))

Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var mi doymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum

O ilaçlari kullanmiyorum ama ben de cok yiyorum cidden Bizim oralarda da "kör değirmen gibi öğütmek" derler cok yemek yemeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…