- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Walla ya etrafmdaki tüm arkadaslarim da kızlari oldu :) sizin bebişinz de hayrli uğurlu olsun canm, sağlikla doğsun tüm bebekler :)Bu yıl kız senesi heralde bizimki de prensesmis
2.ye niyetlendiğinde yazışalım canım, bora size de dua etsin
Benim ilki oğlan ikinci kız canımGenelde ilk gebeligi olan kiz bu burda
Ama oglu olupta kiz isteyenler hep erkek cikti
Kizi olanlarda kiz cikti İkinci bebekler
Benimde oglum var hala cinsiyeti ogrenmedim bakalim benim ne olacak
Benimde ikinci pipili gelecek galiba
genelde erkek olunca gösteriyor ama bakalım kısmet benim ilki kız çok meraklıyız o yüzden?Benimkini 13. Hafta da söyledi doktor şimi 17 deyim ama haftaya kontrolüm var erken söylediği için emin olamaďım tekrar sorucam.
Genelde ilk gebeligi olan kiz bu burda
Ama oglu olupta kiz isteyenler hep erkek cikti
Kizi olanlarda kiz cikti İkinci bebekler
Benimde oglum var hala cinsiyeti ogrenmedim bakalim benim ne olacak
Benimde ikinci pipili gelecek galiba
Walla ya etrafmdaki tüm arkadaslarim da kızlari oldu :) sizin bebişinz de hayrli uğurlu olsun canm, sağlikla doğsun tüm bebekler :)
merhaba,beta hcg den nasıl oluyo cinsiyet tahmini biz hala öğrenemedik cinsiyetini.Kızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
canm benimkide oyle dumduz hic yokBenimle aynı haftada olup ta Karnı dün düz olan var mı ????? Ya bu kadar da dümdüz olunmaz ki ama ya aklıma her defasında kötü kötü Şeyler geliyo anam sen napıyosun içerde
16 hafta bitti Sormadm ama değişmez artk zannediyorum :))
Değerim 62,5 di tatlm :)
Bende erkege odaklandim bekliyorum ama süpriz yapmasini çok isterimmeltemcivil, post: 41550067, member: 670745"]Amin canm İnş siz de kısa zamanda ogrenrsnz :) o kadar erkeğe odaklanmişim ki daha alişamadm walla, aman bebiş duymasn :)
Sen haric canimBenim ilki oğlan ikinci kız canım
Amin canim önce saglikli sonra gonlumuzdeki olsun insEvet ilk canım şirkette de 3 hamileyiz hepimiz kız ilk bebeklerimiz hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da tabi ikinci bebekler için gönül genelde olmayandan yana seninde gönlüne göre olur inş
14.hafta son canimbu arada bende 2li test için geçmi kaldm acaba ya herkes yaptırdımı yada pazartesi doktor var bizim testi yapar mı sizce?
bu arada bende 2li test için geçmi kaldm acaba ya herkes yaptırdımı yada pazartesi doktor var bizim testi yapar mı sizce?
Sağol canım benim hayırlı ve rahat dogumlarimiz olsun bu arada Allah sevdiği kullarına kız evlat verirmis şanslımıyız nee
Tatlim ikili test yaptrdk ya Orda free beta hcg değeri vardi O değer 50 üstü ise kız, alti ise erkek dedi arkadaslar Benm de 62,5 du Cidden kız oldu :)merhaba,beta hcg den nasıl oluyo cinsiyet tahmini biz hala öğrenemedik cinsiyetini.
Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var midoymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?