2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
elif2011 canim normalde göbekli değilsen bu haftalarda karnin çok cikmaz normal yani merak etme
bende zaten biraz göbek vardi azicikta bebekte cikti o yüzden hamile gibi duruyorum
Göbek olmasa bende de dümdüz olurdu karin

Kızlar biraz önce dr geldim bebeğimin cinsiyeti kızmış. 4 yaşındada bir kızım daha var.hayırlısı artık. Rüyamda hep erkek görüyordum onun için erkek bekliyordum.biraz şaşkınlık var açıkcası bu arada free hcg bende tutmadı değerim 36 idi

Tatlim ikili test yaptrdk ya Orda free beta hcg değeri vardi O değer 50 üstü ise kız, alti ise erkek dedi arkadaslar Benm de 62,5 du Cidden kız oldu :)
ama benım degerım 25 ti doktor %80 kız dedı.bende 10 temmuza gun aldım off bırbucuk ay olcak gormeyelı ozmanaa

Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var mi doymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum
Bende ikisini kullaniyorum yemem normal.3 ogun yemsk yiyorum sadece
ilk 3 ay aksamdan aksama belki yerdim.3 kilo almisim yinede

Canım benin de plesanta aşağıda lekelenmeler okuyor arada.Hep yüreğim agzimda pek bir iş yapmıyorum. Haftada 1 pruluton deport diye bir iğne vuruluyorum. Doktorun yukarı çıkar falan diye birşey söylemedi mi
beklicez kontrol edicez dedi canım . Çok endişeleniyorum. Bi de çalışıyorum izin almak zorunda kaldım. Ins iyi olsunlar da herseye razıyım. Heyecanla alışveriş bile yapamadım bebisime. Sürekli yatıyorum.

Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var mi doymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum
Bende ayniyim canm esim fazla yeme diye uyariyor o an farkina varamiyorum.Meyve tuketiyorum aciktikca surekli yemek yersem kilo alip basini gidicek.Ayni kilodayim ama karnim baya şiş baya 6 aylik gbiyim.

hoşgeldın canım aramıza Allah bebegını sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Tatlim ikili test yaptrdk ya Orda free beta hcg değeri vardi O değer 50 üstü ise kız, alti ise erkek dedi arkadaslar Benm de 62,5 du Cidden kız oldu :)
hımm anladım ya ben o testimin sonucunu dr'un odasında unutmuştum hayırlısı sağlıklı olsunda.bu arada kızın hayırlı olsun.

Kizlar bende bulanti azdi yine iki gündür
Gerçi fazla bulantim olmuyordu ama herşeyden bir tiksinme ve koku hassasiyetim vardi
Kendimi iyi hissetmiyorum terapistim meltem buralardami forumun terapisti o
Geçmiş olsun cnm bnm bnde de var hala her şeye burun kıvırıyorum inş düzelir yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…