2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hakkında hayırlısı olsun cnm, nicki nick gibi senden yana da gönlüm ferah bnm. pazartesi sonucu alınca haber et lütfen.

cnm senin kanamaların da son bulur umarım, kritik dönem bitiyor artık sen de rahata kavuşur gebeliğini doya doya yaşarsın inşallah..

Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var mi doymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum
Decavit kullanıyorum sadece ve iştah yapmadı bende. Ama doktor yapabilir demişti ve yaparsa haber ver değiştirelim diye de eklemişti. demek ki böyle bi etki yapma ihtimali var kişiye göre..

Kizlar gunaydin :) ben telden girdigim icin cok inceleyemiyorum sayfayi, evde degilim.. umarim herkes iyidir. Cinsiyetleri ogrenen arkadaslar olmus hayirli olsun :) hasta arkadaslarimizada acil sifalar diliyorum.
ne tatlı şeysin sen, ne düşüncelisin cnm, test yaptıracak olup sıkıntıda olan veya sonucunu öğrenen arkadaşlar adına ben teşekkür ederim, nezaketin için.

Geçmiş olsun cnm Allah seni de bebeğini de korusun dinlenmene bak iyi şeyler düşün

5.ayda tetanoz aşısı olcz unutmyın:) bi de ayrıntılı usg
isteğe bağlı cnm olmayabilirsin. doktoruma danıştım gerek yok dedi, bazı arkadaşların da doktorları aynı şekilde gerek olmadığını söyledi. bazıları ise yaptırılmasından yana. sana ve doktoruna kalmış yani..

merhaba yasakask hoşgeldin.

ay ay siz karı-koca sigortalandınız demek hayırlı olsun frdo, Allah tamamına erdirsin.

Çikolata yedin mi tatlım?? Betan kaçtı bu arada ben de kız istiyorum ama herkes erkek diyo yüzük testi de erkek diyo bakalım haftaya belli olcak
meltemin 62'ydi cnm fbhcg. senin kaçtı? hayırlısı olsun hakkınızda.

Kızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
hadi gene iyisin, fotomodel damadın var

Bende ayni durumdayım,öğretmenim tüp bebek bir de tedavinin başından beri raporluydum.Genel de yatiyorum.Hastanede yatar gibi değil ama.Benim doktorum 4.aydan so ra çıkabilir ağırlığı arttıkça dedi İstiharat et dedi.Başka bir doktorla gorustuk oda 4hamilenin 1inde olan bir durum İstiharat etmeye ilgisi yok dedi.Bende cokk endiseliyim inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımiza aliriz.

Hayırlisi olsun canm, sağlıkla kucağina al inş :)

Ayy maşallah size nasıl geçti anlat allah sağlık versin daha ilk bebiş prensesin geliyooooo

Walla baya baya detayli bakti bugün doktor 3 kilo almişim, daha cok cıkacak diye korktum ama allahtan o kadar da cok cıkmadi :) bebeğin keyfi yerinde, ayaklarini cevresindeki kesenn duvarlarina dayamiş tırmaniyo gibiydi :) parmaklari bile belirgindi artk. İnş sen de 4 temmuzda gttğinde herseyiyle sağlıklı bebişinle hasret giderrsn canm :)

Çikolata yedin mi tatlım?? Betan kaçtı bu arada ben de kız istiyorum ama herkes erkek diyo yüzük testi de erkek diyo bakalım haftaya belli olcak

Çikolata yedim canm :) sabah sabah midem bualndi brz ama yedim :) betam 62,5 di canm Yani tuttu bende :) o yuzuk testini ben yapmamiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…