hakkında hayırlısı olsun cnm,Merhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi (meltemcivil @huzurluvemutlu @ozizo @kartopi @remya @Sycorox @cakil45 @35ebrus35 @fani2606 @Yektay SolAnahtari folik @Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
cnm senin kanamaların da son bulur umarım, kritik dönem bitiyor artık sen de rahata kavuşur gebeliğini doya doya yaşarsın inşallah..Herkese merhaba kızlar; üç günden beri hastanelerdeyim 2 gun üst üste kanamam geldi. Düşük riskim varmış doktor plasenta previa dedi. Bilen var mı bu hastalığı çok korkuyorum. Bebeğime bişey olucak diye. Istirahat verdi doktor 10 gün bi daha vericem dedi. Cinsiyetimiz de belli oldu. Nolur dua edin hamilelerin duasi kabul olur
Decavit kullanıyorum sadece ve iştah yapmadı bende. Ama doktor yapabilir demişti ve yaparsa haber ver değiştirelim diye de eklemişti.Kizlar ferrum kan ilaci ve decavit kullanip agopun kazi gibi yiyen var midoymak nedir bilmiyorum resmen. Ilk 3 ay hic yemedim simdide bulanana kadar yiyorum
ne tatlı şeysin sen, ne düşüncelisin cnm, test yaptıracak olup sıkıntıda olan veya sonucunu öğrenen arkadaşlar adına ben teşekkür ederim, nezaketin için.Kizlar gunaydin :) ben telden girdigim icin cok inceleyemiyorum sayfayi, evde degilim.. umarim herkes iyidir. Cinsiyetleri ogrenen arkadaslar olmus hayirli olsun :) hasta arkadaslarimizada acil sifalar diliyorum.
Kilo ve siskinlik konusunda bişey söyledi mi doktorun. Ben de perşembe gidip sorcam inş kilo konusunuEwet sordum tatlim yapıcaz dedi.
SAGLK OCAGI BANA 4.AYDA OLUCAKSIN DEDI VE 10 TEMMUZA GUN VERDI OZAAMANDA 17+5 OLUYORUZ GERCI YINE 5E GIRMIS OLUYORUZ5.ayda tetanoz aşısı olcz unutmyın:) bi de ayrıntılı usg
Çikolata yedin mi tatlım?? Betan kaçtı bu arada ben de kız istiyorum ama herkes erkek diyo yüzük testi de erkek diyo bakalım haftaya belli olcakSağol tatlim Dr kız deynce baya sasrdim ama amin sağlıkla doğsun inş bütün bebişlerimz :)
Geçmiş olsun cnmHerkese merhaba kızlar; üç günden beri hastanelerdeyim 2 gun üst üste kanamam geldi. Düşük riskim varmış doktor plasenta previa dedi. Bilen var mı bu hastalığı çok korkuyorum. Bebeğime bişey olucak diye. Istirahat verdi doktor 10 gün bi daha vericem dedi. Cinsiyetimiz de belli oldu. Nolur dua edin hamilelerin duasi kabul olur
isteğe bağlı cnm olmayabilirsin. doktoruma danıştım gerek yok dedi, bazı arkadaşların da doktorları aynı şekilde gerek olmadığını söyledi. bazıları ise yaptırılmasından yana. sana ve doktoruna kalmış yani..5.ayda tetanoz aşısı olcz unutmyın:) bi de ayrıntılı usg
merhaba yasakask hoşgeldin.merhaba
ay ay siz karı-koca sigortalandınız demek hayırlı olsun frdo, Allah tamamına erdirsin.Kızlar biraz önce dr geldim bebeğimin cinsiyeti kızmış. 4 yaşındada bir kızım daha var.hayırlısı artık. Rüyamda hep erkek görüyordum onun için erkek bekliyordum.biraz şaşkınlık var açıkcası bu arada free hcg bende tutmadı değerim 36 idi
meltemin 62'ydi cnm fbhcg. senin kaçtı? hayırlısı olsun hakkınızda.Çikolata yedin mi tatlım?? Betan kaçtı bu arada ben de kız istiyorum ama herkes erkek diyo yüzük testi de erkek diyo bakalım haftaya belli olcak
hadi gene iyisin, fotomodel damadın varKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
Bnmki 50 cnm blli etmicek ya illa 50 çıktı hehhemeltemin 62'ydi cnm fbhcg. senin kaçtı? hayırlısı olsun hakkınızda.
hadi gene iyisin, fotomodel damadın var
Canım hayirli olsun beta HCG kaçtı seninKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) @leylam355
Bende ayni durumdayım,öğretmenim tüp bebek bir de tedavinin başından beri raporluydum.Genel de yatiyorum.Hastanede yatar gibi değil ama.Benim doktorum 4.aydan so ra çıkabilir ağırlığı arttıkça dedi İstiharat et dedi.Başka bir doktorla gorustuk oda 4hamilenin 1inde olan bir durum İstiharat etmeye ilgisi yok dedi.Bende cokk endiseliyim inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımiza aliriz.beklicez kontrol edicez dedi canım . Çok endişeleniyorum. Bi de çalışıyorum izin almak zorunda kaldım. Ins iyi olsunlar da herseye razıyım. Heyecanla alışveriş bile yapamadım bebisime. Sürekli yatıyorum.
Kızlar biraz önce dr geldim bebeğimin cinsiyeti kızmış. 4 yaşındada bir kızım daha var.hayırlısı artık. Rüyamda hep erkek görüyordum onun için erkek bekliyordum.biraz şaşkınlık var açıkcası bu arada free hcg bende tutmadı değerim 36 idi
ama benım degerım 25 ti doktor %80 kız dedı.bende 10 temmuza gun aldım off bırbucuk ay olcak gormeyelı ozmanaa
gozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
sen bırını yapta hayırlısıylaıkıncıye cesaretın olcakmı bakalım
hımm anladım ya ben o testimin sonucunu dr'un odasında unutmuştumhayırlısı sağlıklı olsunda.bu arada kızın hayırlı olsun.
Ayy maşallah sizenasıl geçti anlat allah sağlık versin daha ilk bebiş prensesin geliyooooo
Kilo ve siskinlik konusunda bişey söyledi mi doktorun. Ben de perşembe gidip sorcam inş kilo konusunu
Çikolata yedin mi tatlım?? Betan kaçtı bu arada ben de kız istiyorum ama herkes erkek diyo yüzük testi de erkek diyo bakalım haftaya belli olcak
meltemin 62'ydi cnm fbhcg. senin kaçtı? hayırlısı olsun hakkınızda.
hadi gene iyisin, fotomodel damadın var
Bnmki 50 cnm blli etmicek ya illa 50 çıktı hehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?