- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sağol canm, hepimizinki hayrli olsun :) 62,5 du canm.Canım hayirli olsun beta HCG kaçtı senin
sen bırını yapta hayırlısıylaıkıncıye cesaretın olcakmı bakalım
Senin yazıyı okuyunca nasıl heyecanlandım ztn maşallah bebişini de sana daWalla baya baya detayli bakti bugün doktor 3 kilo almişim, daha cok cıkacak diye korktum ama allahtan o kadar da cok cıkmadi :) bebeğin keyfi yerinde, ayaklarini cevresindeki kesenn duvarlarina dayamiş tırmaniyo gibiydi :) parmaklari bile belirgindi artk. İnş sen de 4 temmuzda gttğinde herseyiyle sağlıklı bebişinle hasret giderrsn canm :)
50 altı kız canımHerkeste tutmuyo ztn canm ya :)
canım iyi sonuçlar alırsın inşKizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
benim de 47 idi kızım geliyorama benım degerım 25 ti doktor %80 kız dedı.bende 10 temmuza gun aldım off bırbucuk ay olcak gormeyelı ozmanaa
Amin cnm inşallah iyi sonuçlarla bekliyoruzKizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
Kizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
Geçmiş olsun. Sağlık sihatle gecsin bu zor donemin...Sagol canim tsk ederim inşallah..
folik fotomodel damat
meltemcivil beşik kertmesi
İyi güldürdünüz beni bayanlar.
Benim de 1 aylık oğlu olan bir arkadaşım var. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri senin kızın olacak, ohh bizim gelin de hazır, kertmeye gelirim artık diyor.
Benim de filmlerdeki gibi benim sana verecek bir kızım yok diyesim geliyor. Bir gün ağzımdan çıkacak diye korkuyorum.
Amin. Canım inşallah rabbim herşeyin hayirlisini versin en önemlisi o eşim sevindi tek erkek kardeş hep bi tane erkek kardeşim olsaydı der rabbim senin evlatlarını da güzel insanlar la karsilastirsin inşallahOlsun canım 2 oğlan kardeş de çok güzel olacak. İnan öyle çıksaydı üzülmezdim. Allah senin kalbine göre güzel iyi gelinler nasip etsin. Çok teşekkür ederim
Çook teşekkürler amin canımm. Allah herkesin kalbine göre versin inş.
Senin yazıyı okuyunca nasıl heyecanlandım ztn maşallah bebişini de sana dakilo da gayet iyi bnce ayy büyümüş de tırmanmalar Allahım mucizeler resmenn aminnn cnm bnm inşallah hasret gdercz sağlıkla kucağımıza alalım bebişşlerimizi
Kizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
Ayy ne güzel pembis pembis isirmalik olurlar tam:)Abooov valla forumu kızlar bastı Bi amazon ekibi kurarız artk burada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?