2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sen bırını yapta hayırlısıyla ıkıncıye cesaretın olcakmı bakalım

Bizde de eşim istiyor. Daha şimdiden dur bakalım huyu suyu nasıl olacak bir bakalım ona göre düşünürüz diyorum ben de.
Ama senin maşallahın var canım. İki erkekten sonra cesaretlisin.

folik fotomodel damat
meltemcivil beşik kertmesi

İyi güldürdünüz beni bayanlar.

Benim de 1 aylık oğlu olan bir arkadaşım var. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri senin kızın olacak, ohh bizim gelin de hazır, kertmeye gelirim artık diyor.

Benim de filmlerdeki gibi benim sana verecek bir kızım yok diyesim geliyor. Bir gün ağzımdan çıkacak diye korkuyorum.

Senin yazıyı okuyunca nasıl heyecanlandım ztn maşallah bebişini de sana da kilo da gayet iyi bnce ayy büyümüş de tırmanmalar Allahım mucizeler resmenn aminnn cnm bnm inşallah hasret gderczsağlıkla kucağımıza alalım bebişşlerimizi

Kizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
Amin cnm inşallah iyi sonuçlarla bekliyoruz ohh kızlar çoğalıyo senin kız erken belli etmişti kendini Maşallah prensesine

"Ozaman siz simdiden başlik parasını hazirlayn" de sen de :))

Amin. Canım inşallah rabbim herşeyin hayirlisini versin en önemlisi o eşim sevindi tek erkek kardeş hep bi tane erkek kardeşim olsaydı der rabbim senin evlatlarını da güzel insanlar la karsilastirsin inşallah

Amin tatlim, darisi bi an once senn başina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…