Canım valla ben doğumdan ciktin odaya girerken. bi daha kimse benden çocuk istemesin dedim ama şimdi ikinciye hamileyim :)Tamamdr anlaştk, ayın 30 unu bekliyorum o zaman :))
Elif korkutma bizi ya O kadar mi aciyo ki ikinci cocuğu istemiyosun
tamam canım bir şey değilInsallah, bundan sonra yemem uyardin saol , senin doktorun boyle degisik seyler soylerse bizimlede paylas sen yine
Abooov valla forumu kızlar bastı Bi amazon ekibi kurarız artk burada :))
kızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
Ben de tam onu diyorum işte! Burada birinin ilk gebeliği olmayıp ya da vakti olmayıp yine de böyle ilgili ve düşünceli davranması o kişinin nezaketiyle, insanlığıyla alakalı, artık bunu anladım. Allah seni senin gibilerle karşılaştırsın.folik cigim.. tesekkur ederim cok zarifsin. Aslinda ben ilk bebegimde herkese tek tek cevap verirdim. Ama bunda vakit bulamiyorum. Inan bilgisayar acmaya vaktim olmuyor kimi zamaan. Ama yine de kacirdigim seyler olmasin diye yaziyorum. Takip etmeye caliaiyorum :) simdi bile oglan yatti rahatim diye girdim nete
arkadaşlar,hcg değerine göre cinsiyet tahmini 50 üstü kız mı? yoksa 50 üstü erkek mi? bazı arkadaşlar farklı söylemişler de merak ettim.
Maşallah cnm bnmmmkızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
meltemcim haberler sende öğrendin mi cinsiyetini
canım senin de kızın olacakmış şimdi okudum yazını çok sevindim senin adına ikinci bebişin erkek olur artık kısmetse ya ben bakmaya doyamadım çok büyümüş artık usg bütün olarak bakılmıyor parça parça baktı dr amcamızKızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :))leylam355
evet darısı senin başına sende kız istiyordun benim bundan öncekinde erkek gibi demişti ama bu sefer %100 kız dedi gitmeden bir güzel reçel yedim tavsiye ederim herşeyini tam gösterdi kerataMaşallah cnm bnmmmçok sevindim güzel geçmesine bir kız daha geliyorrr hadi bkalım sra bndee
Benim de belli değil 12. Hafta da erkeğe benzetti ama perşembeyi zor bekliyorum.Bi ben kalmışım cinsiyeti ogrenmeyen ya meraklı hissediyor
Benimde cuma günü var kontrolum nasip olursa o zaman belli olacakBenim de belli değil 12. Hafta da erkeğe benzetti ama perşembeyi zor bekliyorum.Yalnız sayılmazsın tatlım
Amin canım sağlikla doğsunlar önceligginiyz bbu tabi ama insan ilk evladi kiz olunca ikincisi erkek olsun istiyor ayni durum erkek anneleri için geçerli onlarinda ilki erkek olunca ikincisi kiz olsun istiyor :) ama gördüğüm kadariyla erkekle başlayan erkekle kizla başlayan kizla devam ediyor9 ay boyunca kız denilip erkek doğan ya da erkek denilip kız doğan bebekler var. Dolayısıyla hiçbir zaman garanti olmuyor. Doktorun bacak arası yerine kemik yapısına baktıysa bence yanılma payı daha küçük. Ama yine de belli olmaz.
Ben de 12 haftalık gittiğimde cinsiyetini sormamama rağmen doktor, bacak arasından pipi gördüğünü söyleyip kız demişti. Doktorların bir kısmının, meraklı annelerin sorularından bunalıp (cinsiyet belli olmasa bile) salladıklarını düşünüyorum. Ben sormadan söyleyince demekki emin diye düşünmüştüm.
16.haftada gittiğimde ise kız dedi.Geçen sefer erkek demiştiniz dedim. Pipisi kaybolmuş, kız bu dedi.
İlk bebeğim olacağı için cinsiyetin bir önemi yok. Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kavuşalım.
foto isteriz!Bu arada benim bebegim %100 erkek kizlarbugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)
Bende daha ögrenmedim canim ôgrenmeyen variz bir kaç kisiBi ben kalmışım cinsiyeti ogrenmeyen ya meraklı hissediyor
hayırlı olsun cakılllKizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
canımm leylammm Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin minnoşkızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
bundan sonra tek parça göremicez mi yanicanım senin de kızın olacakmış şimdi okudum yazını çok sevindim senin adına ikinci bebişin erkek olur artık kısmetse ya ben bakmaya doyamadım çok büyümüş artık usg bütün olarak bakılmıyor parça parça baktı dr amcamız
kızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
Maşallah cnm bnmmmçok sevindim güzel geçmesine bir kız daha geliyorrr hadi bkalım sra bndee
Heyoooo bir prenses daha geliyoorkızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
amin canım aynen bebek bazen aglıyo yırtıncak gıbı karnı tok gazı yok ınsan nıe aglıyo bu dıye cıldırıyoCidden zordur ya Allah sabrini da verr heralde die ümit ediyorumcidden özellikle uykusuzluk ve sorunun ne oldugunu bilememek ve bebeğin sürekli ağlamasi cok yıpraticidr eminm Allah hepimize sabr ve kolaylık versn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?