2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
leylam355 senin haberleri bekliyoruzzz
Abooov valla forumu kızlar bastı Bi amazon ekibi kurarız artk burada :))
Evet leylam355 nerelerdesin? :)
D Dekalpy biz de öğrensek artık.
Senin randevun ne zamandı canım?
kızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
meltemcim haberler sende öğrendin mi cinsiyetini

Ben de tam onu diyorum işte! Burada birinin ilk gebeliği olmayıp ya da vakti olmayıp yine de böyle ilgili ve düşünceli davranması o kişinin nezaketiyle, insanlığıyla alakalı, artık bunu anladım. Allah seni senin gibilerle karşılaştırsın.

kızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
Maşallah cnm bnmmm çok sevindim güzel geçmesine bir kız daha geliyorrr hadi bkalım sra bndee

Kızlar şimdi dr dan cıktık Beta hcg tuttu bende, kızım olacakmiş Erkek hssediyodum ama kız oldu Neyse artk sağlıklı olsun da :)) leylam355
canım senin de kızın olacakmış şimdi okudum yazını çok sevindim senin adına ikinci bebişin erkek olur artık kısmetse ya ben bakmaya doyamadım çok büyümüş artık usg bütün olarak bakılmıyor parça parça baktı dr amcamız

Maşallah cnm bnmmm çok sevindim güzel geçmesine bir kız daha geliyorrr hadi bkalım sra bndee
evet darısı senin başına sende kız istiyordun benim bundan öncekinde erkek gibi demişti ama bu sefer %100 kız dedi gitmeden bir güzel reçel yedim tavsiye ederim herşeyini tam gösterdi kerata

Amin canım sağlikla doğsunlar önceligginiyz bbu tabi ama insan ilk evladi kiz olunca ikincisi erkek olsun istiyor ayni durum erkek anneleri için geçerli onlarinda ilki erkek olunca ikincisi kiz olsun istiyor :) ama gördüğüm kadariyla erkekle başlayan erkekle kizla başlayan kizla devam ediyor benimkide kiz galiba tam belli olunca yazarim burdan sağolun yorumlariniz için :)

Kizlar yogun bi gun yaşıyorum yazamadim 4lu yaptirdim bugun çarşamba alcam sonuçları inş iyi çıkar bu arada kesin kızım olcak
hayırlı olsun cakılll hayırlı evlat olsun!

canımm leylammm Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin minnoş

bundan sonra tek parça göremicez mi yani

Cidden zordur ya Allah sabrini da verr heralde die ümit ediyorum cidden özellikle uykusuzluk ve sorunun ne oldugunu bilememek ve bebeğin sürekli ağlamasi cok yıpraticidr eminm Allah hepimize sabr ve kolaylık versn.
amin canım aynen bebek bazen aglıyo yırtıncak gıbı karnı tok gazı yok ınsan nıe aglıyo bu dıye cıldırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…