Bu arada benim bebegim %100 erkek kizlarbugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)
bende oyle düşünüyorum lakin ben çok çok az su içiyorum idrar rengım nerdeyse su rengınde ucuk sarıBen o kadar su içiyorum ki, idrarın hiç rengi yok neredeyse ve kızım olacak nasipse
İdrarın rengi içtiğin su miktarı ile alakalı canım.
evet oyle olması lazım ama gunde 1lt su içiyorumdur belkı idrar rengım ucuk sarı ınternette erkek bebek dıyor bende acaba mı dedim. halen cinsiyet ögrenemedık bizcanım o su durumuna göre degısmıyor muydu ? :=)
Başka şeylerden vücudun karşılıyordur canım su ihtiyacını.bende oyle düşünüyorum lakin ben çok çok az su içiyorum idrar rengım nerdeyse su rengınde ucuk sarı
benım sarıevet oyle olması lazım ama gunde 1lt su içiyorumdur belkı idrar rengım ucuk sarı ınternette erkek bebek dıyor bende acaba mı dedim. halen cinsiyet ögrenemedık biz
hayırlı olsunBu arada benim bebegim %100 erkek kizlarbugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)
Bu arada benim bebegim %100 erkek kizlarbugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)
Kızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)
benimde ayaklarımın altı yanıyor çok...normalde ayaklarım hep üşürdü ama ben yinede cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.gebelikte vücut ısısı normalden daha yüksek oluyor diye biliyorum.bu arada cinsiyetini hala bilmiyoruz biz.Kızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)
İnşaallah iyi haberlerini alırız. Senin riskin kaçtı? Doktor amniyosentez için şart mı dedi? Bir de yaşın kaçtı?Merhaba arkadaşlar dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugün yaptırdım amniyosentezi ( @meltemcivilhuzurluvemutlu @ozizo @kartopi @remya @Sycorox @cakil45 @35ebrus35 @fani2606 @Yektay @SolAnahtari @folik @Melodram_Punisher ) burdan toplu bir cevap vermiş olayım pazartesi çıkacak sonucu bekliycem artık dualarınız da bize de yer vermeyi unutmayın
kalbini bozma yediğin yumurtalarda o mikrop yok ki bir şey olmamış bunda sonra yemezsin olur biterhem herkesi etkileyecek diyede bir kuralmı var allah bebeklerimizi koruyor sen merak etme
50 altı kız üstü erkek int araştırdım canım burda tersini söyleyenler var o başka ama benimki buna göre tuttu 47 idi kızım geliyorarkadaşlar,hcg değerine göre cinsiyet tahmini 50 üstü kız mı? yoksa 50 üstü erkek mi? bazı arkadaşlar farklı söylemişler de merak ettim.
normal canım benim de yanıyor bazen ateşleniyorum bazen üşüyorum ayarımKızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)
valla canım ben dayanamıyorum ister istemez yavaş yavaş alayım diyorum çünkü son anda çok masraf olur bebişten sonra benim eksikleri tamamlarım diye düşünüyorum..3 penye 1 yün battaniye aldım ,banyo havlusu 1 tane , kısa uzun kollu badi zıbın ,ayaklı alt aldım 0-3 ay bazıları da 3-6 ay şu anda indirimde olanlar var uygun da..ama ince yazlık tabiki tulumlarını kış sezonunda alacamCanım ben iki penye iki polar battaniye almıştım fazlasına gerek yok diye dusunuyorum
evet canım son ana bırakmamak gerekir bence çünkü bebiş kıyafetleri de aynı büyük kıyafetler gibi pahalı ..hatta ben indirmi takip edip ıslak mendil bez stok yapacam inşMothercare de her ayin 15 i indirim gunu hamile is arkadaslarim toplasip giderlerdi :)
Onumuzdeki ay bende gitcem baslayalim ufaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?