2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)

Bu arada benim bebegim %100 erkek kizlar bugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)

hos gelsin paşan ... benim de kalbimden gecen yani oğluşum olcak... denildigi gibi bu sene erkek bebisi bulma orani 2/10 falan... hepimizin de saglikli, hayirli cocuklari olsun

Kızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)

benim ayaklar diil de vucut isim yuksek... zaten hep sicaktim da simdi iice atesliyim

benimde ayaklarımın altı yanıyor çok...normalde ayaklarım hep üşürdü ama ben yinede cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.gebelikte vücut ısısı normalden daha yüksek oluyor diye biliyorum.bu arada cinsiyetini hala bilmiyoruz biz.

arkadaşlar,hcg değerine göre cinsiyet tahmini 50 üstü kız mı? yoksa 50 üstü erkek mi? bazı arkadaşlar farklı söylemişler de merak ettim.

İnşaallah iyi haberlerini alırız. Senin riskin kaçtı? Doktor amniyosentez için şart mı dedi? Bir de yaşın kaçtı?
İçin ferah olsun. Eminim ki iyi çıkacak.

kalbini bozma yediğin yumurtalarda o mikrop yok ki bir şey olmamış bunda sonra yemezsin olur biterhem herkesi etkileyecek diyede bir kuralmı var allah bebeklerimizi koruyor sen merak etme

Insallah, bundan sonra yemem uyardin saol , senin doktorun boyle degisik seyler soylerse bizimlede paylas sen yine

arkadaşlar,hcg değerine göre cinsiyet tahmini 50 üstü kız mı? yoksa 50 üstü erkek mi? bazı arkadaşlar farklı söylemişler de merak ettim.
50 altı kız üstü erkek int araştırdım canım burda tersini söyleyenler var o başka ama benimki buna göre tuttu 47 idi kızım geliyor

normal canım benim de yanıyor bazen ateşleniyorum bazen üşüyorum ayarım yok yani hamilelikten oluyor..cinsiyetle uzaktan yakından ilgisi yok

Canım ben iki penye iki polar battaniye almıştım fazlasına gerek yok diye dusunuyorum
valla canım ben dayanamıyorum ister istemez yavaş yavaş alayım diyorum çünkü son anda çok masraf olur bebişten sonra benim eksikleri tamamlarım diye düşünüyorum..3 penye 1 yün battaniye aldım ,banyo havlusu 1 tane , kısa uzun kollu badi zıbın ,ayaklı alt aldım 0-3 ay bazıları da 3-6 ay şu anda indirimde olanlar var uygun da..ama ince yazlık tabiki tulumlarını kış sezonunda alacam

Mothercare de her ayin 15 i indirim gunu hamile is arkadaslarim toplasip giderlerdi :)
Onumuzdeki ay bende gitcem baslayalim ufaktan
evet canım son ana bırakmamak gerekir bence çünkü bebiş kıyafetleri de aynı büyük kıyafetler gibi pahalı ..hatta ben indirmi takip edip ıslak mendil bez stok yapacam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…