Yaşım 25 canım, risk 374 te 1 dedi, normalde yaptırmaSam da olurdu ama yaşına göre fazla dedi bende bu şekilde geçmez günler die yaptırdım canım olaylar böyleİnşaallah iyi haberlerini alırız. Senin riskin kaçtı? Doktor amniyosentez için şart mı dedi? Bir de yaşın kaçtı?
İçin ferah olsun. Eminim ki iyi çıkacak.
Gözün aydın Canım hayırlı olsunkızlar hu hu buradayım gezip tozmaktan daha yeni bakabildim beni kızım olucakmış çok iyimişiz gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş
meltemcim haberler sende öğrendin mi cinsiyetini
sonucların cıktımı canımYaşım 25 canım, risk 374 te 1 dedi, normalde yaptırmaSam da olurdu ama yaşına göre fazla dedi bende bu şekilde geçmez günler die yaptırdım canım olaylar böyle
Canım içini rahat tut ben hiç yaptırmadım cevre de okadar kişiye aldir dediler hepsi sapasağlam doğdu doktorum da dedi netligi olan testler değil diye allah korusunYaşım 25 canım, risk 374 te 1 dedi, normalde yaptırmaSam da olurdu ama yaşına göre fazla dedi bende bu şekilde geçmez günler die yaptırdım canım olaylar böyle
Heyoooo bir prenses daha geliyoor
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin prenses.
hayırlı olsun cakılllhayırlı evlat olsun!
canımm leylammm Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin minnoş
bundan sonra tek parça göremicez mi yani
Gözün aydın Canım hayırlı olsun
anladım çok teşekkür ederim.ben de int. araştırdım ama geneli tutmamış.50 altı kız üstü erkek int araştırdım canım burda tersini söyleyenler var o başka ama benimki buna göre tuttu 47 idi kızım geliyor
ee neler hissediyosunuz bakalım? düşüncelerinizi alalımçok teşekkür ederim darısı öğrenemeyenlerin başına
Kizlar cogaldi desene) cok sevindim allah sag salkm kucagina almayi nasip etsinn.
Artik isim arayislarina baslayalim)
çok güzelllllee neler hissediyosunuz bakalım? düşüncelerinizi alalım
canım sonuçlar çıkınca bize de haber verYaşım 25 canım, risk 374 te 1 dedi, normalde yaptırmaSam da olurdu ama yaşına göre fazla dedi bende bu şekilde geçmez günler die yaptırdım canım olaylar böyle
çok güzelllll
damat arıyorum yani bilginize folik hanım artist gibi pozlar vermesi ilk tercih sebebi
canım bir hafta önden gidiyormuş 15+6 çıktıhem de yaştaşlar, belki de aynı gün doğacak minnaklar bu arada bişi sorucam kuzum ultrasonda kaç çıktı haftası?
ya eve yaştaşlar yazmayı unuttum belkide yani aynı gün doğarlarcanım bir hafta önden gidiyormuş 15+6 çıktı
Hmmmcanım bir hafta önden gidiyormuş 15+6 çıktı
Biz talibiz,benimkisi direkt pipi gosteriyor,olur muçok güzelllll
damat arıyorum yani bilginize folik hanım artist gibi pozlar vermesi ilk tercih sebebi
benımkı de öyleymıscanım bir hafta önden gidiyormuş 15+6 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?