2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydin güzel anneler :) yazmasamda sürekli takipteyim, size bir sorum olacak ben 13 haftalikken doktora gittim ve o zaman doktor kemik yapisindan kiza benziyor dedi yani bacak arasina bakmadi sizce yanilma payı varmı böyle olup değişen oldumu aranizda ?

sanırım erkek istiyorsun ..benim ikili testte ense 0.77 çıkmıştı doktor hiç bir şey söylemedi ama ben kız olacağını tahmin etmiştim çıktı ..bence az çok kemik yapısı da gösteriyor

Günaydın hakikaten erken öğrenmek iyi olmuyor hep içinde bir acaba kalıyor ve zaman da geçmiyor...bende 13 haftalikken öğremdim şimdi emin olamiyorum neyse ki kontrolum yaklaştı senin de diger kontrolünü beklemekten başka şansın yokAllah gönlümüzé göre versin..

Masallah hayırlı olsun. ..
Tesekkur ederim:)
Kızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)
Yok bence. Beni felaket ates basardi ilk oglumda olmamisti. Ama yine oglan :) ve tum belirtiler farkliydi digeribden.
hayırlı olsun
çükünü yesinler onun
Sagol canim. Yerim onu ben
hos gelsin paşan ... benim de kalbimden gecen yani oğluşum olcak... denildigi gibi bu sene erkek bebisi bulma orani 2/10 falan... hepimizin de saglikli, hayirli cocuklari olsun
Cok tesekkur ederim. Valla benim 1 oglum vardi 2. Kiz istedim ama nasip degilmis. Dun bebegimi oyle tatli gorunce cinsiyetin ne kadar onemsiz oldugunu anladim. Allah hepimizin gonlune gore versin

kızlar cinsiyeti ögrenenlere bır sorum var internette acık ıdrar rengine erkek bebek dıyor sızınkıde acık renk ve erkek mi ?

Canm onun kızla erkekle alakasi yok bence Gün içinde cok su icersen idrar acik renk olur, az su içersen koyu renk olur Tecrübeli bi idrar yolu hastalıklarina sahip hasta olarak konusuyrm :)

Benm de tsh hormonumda dengesizlik var Benmki düşük değil ama yuksek ciikti Ayda bi endokrınoloji doktoruna gidiyrm ve günde bi tane hap kullanyrm Acaba o da kılo yapar mi ki?

sanırım erkek istiyorsun ..benim ikili testte ense 0.77 çıkmıştı doktor hiç bir şey söylemedi ama ben kız olacağını tahmin etmiştim çıktı ..bence az çok kemik yapısı da gösteriyor
Evet canim erkek istiyorum, bir kizim var çok şükür birde oğlum olsa çok güzel olurdu tabi önce sağlikli olsunda :)
Amin canim rabbim gönlümüze göre versin ben henüz kontrole gitmeyi düşünmüyorumbu ara taşınma telaşım var evi topluyorum bi yerleşeyimde giderim doktora o zamanda kesinleşir heralde :)

Günaydın kızlar çok hızlı akıyor takip eedemiyorum bebişinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagımıza versin meleklerimizi öpüyorum hepinizi iyi pazarlar

Tamamdr anlaştk, ayın 30 unu bekliyorum o zaman :))

Elif korkutma bizi ya O kadar mi aciyo ki ikinci cocuğu istemiyosun
ilkı bıraz can yakıyo bıde ılk anne olan kısıye agır gelıyo cocugun sorumlulugu uyku duzenı ateşi dişi bıton sey yoruyo ınsanı ben cok zorlanmıstım bırı aglıo oburude bırı acıkıo oburude buyk zehırlenmıstı ufaga hamıleydım esımde sehır dısındaydı bebek arabasının ıcınde kosa kosa hastaneye goturmustum

Cidden zordur ya Allah sabrini da verr heralde die ümit ediyorum cidden özellikle uykusuzluk ve sorunun ne oldugunu bilememek ve bebeğin sürekli ağlamasi cok yıpraticidr eminm Allah hepimize sabr ve kolaylık versn.

Eda Taşpınar açıklama yapmis cocuk annenin bagajidir demiş
Allah akıl versin böyle düşünenlere cocuğu ayak bağı olarak goren görüşlere
Hayat secimlerdir herseyi kendimiz seciyoruz

9 ay boyunca kız denilip erkek doğan ya da erkek denilip kız doğan bebekler var. Dolayısıyla hiçbir zaman garanti olmuyor. Doktorun bacak arası yerine kemik yapısına baktıysa bence yanılma payı daha küçük. Ama yine de belli olmaz.

Ben de 12 haftalık gittiğimde cinsiyetini sormamama rağmen doktor, bacak arasından pipi gördüğünü söyleyip kız demişti. Doktorların bir kısmının, meraklı annelerin sorularından bunalıp (cinsiyet belli olmasa bile) salladıklarını düşünüyorum. Ben sormadan söyleyince demekki emin diye düşünmüştüm.

16.haftada gittiğimde ise kız dedi. Geçen sefer erkek demiştiniz dedim. Pipisi kaybolmuş, kız bu dedi.

İlk bebeğim olacağı için cinsiyetin bir önemi yok. Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kavuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…