- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
sanırım erkek istiyorsun ..benim ikili testte ense 0.77 çıkmıştı doktor hiç bir şey söylemedi ama ben kız olacağını tahmin etmiştim çıktı ..bence az çok kemik yapısı da gösteriyorGünaydin güzel anneler :) yazmasamda sürekli takipteyim, size bir sorum olacak ben 13 haftalikken doktora gittim ve o zaman doktor kemik yapisindan kiza benziyor dedi yani bacak arasina bakmadi sizce yanilma payı varmı böyle olup değişen oldumu aranizda ?
Günaydın hakikaten erken öğrenmek iyi olmuyor hep içinde bir acaba kalıyor ve zaman da geçmiyor...bende 13 haftalikken öğremdim şimdi emin olamiyorum neyse ki kontrolum yaklaştı senin de diger kontrolünü beklemekten başka şansın yokGünaydin güzel anneler :) yazmasamda sürekli takipteyim, size bir sorum olacak ben 13 haftalikken doktora gittim ve o zaman doktor kemik yapisindan kiza benziyor dedi yani bacak arasina bakmadi sizce yanilma payı varmı böyle olup değişen oldumu aranizda ?
E malum yaz geldi. Televizyon kanallarında dizi tekrarları var. Geçenlerde kahvaltı yaparken denk geldim de. Sultanın tabaklarını kırıyordu.
Tesekkur ederim:)Masallah hayırlı olsun. ..
Yok bence. Beni felaket ates basardi ilk oglumda olmamisti. Ama yine oglan :) ve tum belirtiler farkliydi digeribden.Kızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)
Sagol canim. Yerim onu benhayırlı olsun
çükünü yesinler onun
Cok tesekkur ederim. Valla benim 1 oglum vardi 2. Kiz istedim ama nasip degilmis. Dun bebegimi oyle tatli gorunce cinsiyetin ne kadar onemsiz oldugunu anladim. Allah hepimizin gonlune gore versinhos gelsin paşan... benim de kalbimden gecen yani oğluşum olcak ... denildigi gibi bu sene erkek bebisi bulma orani 2/10 falan... hepimizin de saglikli, hayirli cocuklari olsun
kızlar cinsiyeti ögrenenlere bır sorum var internette acık ıdrar rengine erkek bebek dıyor sızınkıde acık renk ve erkek mi ?
hahaha olurbakalım bellı olur ayın 30 unda
ilkten sonra ıkıncı korkutuyo anca acılarını unutcanda o sekılde olursa oluyoyada benım ıkıncı gıbı kazayla olcak
Canim bugun gittim doktora. Cok sukur hersey yolundaymis cok mutluyum :))
Aman allah korusun. Iyisin ya..?
Kizlar bugun doktoruma soyledim cok yedigimi. Oda decavitten kaynaklandigini soyledi. Eger yemeniz normalse sadece kalsiyum ve d vitamini iceren bir ilac yazayim dedi. Decavit cok istah acarmis. Ben de kabul ettim. Normal dogum yapacagim ve kilo almamaliyim cok fazlaisterseniz doktorunuza danisin derim. Ben yeni ilacimi pazartesi alirim artik. Kiloyu takmiyorum da dogum zorlasir diye korkuyorum. Yoksa ben zaten cabuk kilo alamiyorum. Tek sikinti tsh larim yavaslarsa o yedijlerim aninda kiloya donusur. Suan hizli caliama doneminde oldugum icin kilom yok
Bu arada benim bebegim %100 erkek kizlarbugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)
Gözün aydın canm.Kızlar ben üçlü testi de yaptırdım her şey temiz çıktı çok şükür
Seker ile ilgili olabilir daruna Danış hamilelikte seker çıkarmış bazen hiç daha önce böyle rahatsızlığın olmasadaKızlar benim ayaklaşımın altı yanıyor .cinsiyetle alakası varmı sizce bu yanma nin. Sizlerde de var mi .bazen dayanamıyorum buz dolu kovaya sokasim geiyor. :)
Yakışıklı paşa sağlıkla gelsin annesiBu arada benim bebegim %100 erkek kizlarbugun pipisi yumurtaliklari hepten ortadaydi.. yerim ben onu cok tatliydi bebegim :)
Evet canim erkek istiyorum, bir kizim var çok şükür birde oğlum olsa çok güzel olurdu tabi önce sağlikli olsunda :)sanırım erkek istiyorsun ..benim ikili testte ense 0.77 çıkmıştı doktor hiç bir şey söylemedi ama ben kız olacağını tahmin etmiştim çıktı ..bence az çok kemik yapısı da gösteriyor
Amin canim rabbim gönlümüze göre versin ben henüz kontrole gitmeyi düşünmüyorumbu ara taşınma telaşım var evi topluyorum bi yerleşeyimde giderim doktora o zamanda kesinleşir heralde :)Günaydın hakikaten erken öğrenmek iyi olmuyor hep içinde bir acaba kalıyor ve zaman da geçmiyor...bende 13 haftalikken öğremdim şimdi emin olamiyorum neyse ki kontrolum yaklaştı senin de diger kontrolünü beklemekten başka şansın yokAllah gönlümüzé göre versin..
ilkı bıraz can yakıyo bıde ılk anne olan kısıye agır gelıyo cocugun sorumlulugu uyku duzenı ateşi dişi bıton sey yoruyo ınsanı ben cok zorlanmıstım bırı aglıo oburude bırı acıkıo oburude buyk zehırlenmıstı ufaga hamıleydım esımde sehır dısındaydı bebek arabasının ıcınde kosa kosa hastaneye goturmustumTamamdr anlaştk, ayın 30 unu bekliyorum o zaman :))
Elif korkutma bizi ya O kadar mi aciyo ki ikinci cocuğu istemiyosun
şekerle alakalı deıl hamılelıkte ayak yanması adet goremedıgımız ıcın menapozlu gıbı oluyoruz canım benımde sureklı ayaklarım duvardaSeker ile ilgili olabilir daruna Danış hamilelikte seker çıkarmış bazen hiç daha önce böyle rahatsızlığın olmasada
ilkı bıraz can yakıyo bıde ılk anne olan kısıye agır gelıyo cocugun sorumlulugu uyku duzenı ateşi dişi bıton sey yoruyo ınsanı ben cok zorlanmıstım bırı aglıo oburude bırı acıkıo oburude buyk zehırlenmıstı ufaga hamıleydım esımde sehır dısındaydı bebek arabasının ıcınde kosa kosa hastaneye goturmustum
9 ay boyunca kız denilip erkek doğan ya da erkek denilip kız doğan bebekler var. Dolayısıyla hiçbir zaman garanti olmuyor. Doktorun bacak arası yerine kemik yapısına baktıysa bence yanılma payı daha küçük. Ama yine de belli olmaz.Günaydin güzel anneler :) yazmasamda sürekli takipteyim, size bir sorum olacak ben 13 haftalikken doktora gittim ve o zaman doktor kemik yapisindan kiza benziyor dedi yani bacak arasina bakmadi sizce yanilma payı varmı böyle olup değişen oldumu aranizda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?